Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Verjetno ga žal tudi sem kdaj, sam nkol na tak način....... Pa opravičeval tega nisn s tem, da ga drugi kdaj tudi. Pa na drugačen! Ne opravičujem, imam jajca, da priznam! Večino tipov, se dela, da jih imajo, v resnici pa še niso slišali, kaj to je! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Tip tip tip......še jih otipam, torej jih imam. No, pol pa je pač treba vedet, da zloraba zaupanja zna poment tud......konc zaupanja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Tip tip tip......še jih otipam, torej jih imam. No, pol pa je pač treba vedet, da zloraba zaupanja zna poment tud......konc zaupanja..... Če nekaj otipaš, še ne pomeni da imaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Aja? Zate velja sam, če jih otipaš ti, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Aja? Zate velja sam, če jih otipaš ti, ha? Pri men jih ne morš otipat, imam jih pa več kt marsikater tip! Tud to bi prošlo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 a te zanima kako se počutim...razočarano,užaljeno...izkoriščeno,ponižano...in nisem jezna nate,če te to zanima,res nisem...ampak sem v šoku,še vedno...da si sposoben takšnih dejanj,takšnih besed...vsa čast ti...ampak v sebi si dobra oseba to oba veva,zakaj dušiš to osebo...zakaj dovoliš okolici da vpliva nate,za pet minut slave...zakaj si tako želiš biti pomemben...a res nisi vedel,da si bil zame najpomembnejši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Tole se mi pa znano bere lubenica! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Pri men jih ne morš otipat, imam jih pa več kt marsikater tip! Tud to bi prošlo! Heh, ženske si pogosto mal čudno predstavljate to - "imet jajca". Dobiš občutek, da je za vas "imet jajca" le, če tip stori to kar od njega pričakujete.....pih. Pol pa jamrate pa jamrate, pa tečnarte pa obsojate....jej, jej......ubogice Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Heh, ženske si pogosto mal čudno predstavljate to - "imet jajca". Dobiš občutek, da je za vas "imet jajca" le, če tip stori to kar od njega pričakujete.....pih. Pol pa jamrate pa jamrate, pa tečnarte pa obsojate....jej, jej......ubogice Sploh ne dost je da nardi tisto kar tud sam pričakuje od nas! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Da ga nabrišete pa da se fajn mata? No, to vam tko izpolnimo, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Da ga nabrišete pa da se fajn mata? No, to vam tko izpolnimo, ne Ne vem kake beybe maš to od svojih tipov pričakujem več, tko kot tud oni od mene! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ja, saj to je vaš blem, da vedno pričakujete več :xx!: Ni vam dovolj, da vas ma tip rad, da sta skupaj in se fajn imata, uživata v lajfu in drug v drugem, kmal morte začet težit s svojimi nad-pričakovanji :xx!: Seveda pol tip počas zivčn začne postajat pa gre pol tud vse v maloro.....Valjda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Tole se mi pa znano bere lubenica! ja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ja, saj to je vaš blem, da vedno pričakujete več :xx!: Ni vam dovolj, da vas ma tip rad, da sta skupaj in se fajn imata, uživata v lajfu in drug v drugem, kmal morte začet težit s svojimi nad-pričakovanji :xx!: Seveda pol tip počas zivčn začne postajat pa gre pol tud vse v maloro.....Valjda. Mi je znana kontra situacija! Postanem živčna in vse gre v maloro! Tip pa v jok pa na drevo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Hm. Sam čudno, da potem samo bejbe tu stalno nekaj jokcate pa jamrate nad tipi...... No, ta "v jok pa na drevo" je mal ekstravagantna, verjetn to sam pr teb tipi nardijo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Hm. Sam čudno, da potem samo bejbe tu stalno nekaj jokcate pa jamrate nad tipi...... No, ta "v jok pa na drevo" je mal ekstravagantna, verjetn to sam pr teb tipi nardijo..... Raje tukaj kot pred njim mu ne dam tega veselja! Ko bi ti vidu, se kar kadi za njimi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ko bi ti vidu, se kar kadi za njimi! ......ko ga ucvrejo vsi srečni, da so se te rešl? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 no da se še jaz mal vključim,tle zraven...ženske mormo mal jokcat pa jamrat sej zato smo pa pripadnice nežnejšega spola...vendar pa vse v mejah normale....me se je pač včeri mal porušu sistem,ampak bom preživela,sam mal se mi je pa pasalo izlit v ta forum...drugač si pa jz ne znam predstavljat lajfa brez vas moških,mišekov,ko ste ful fajni.... Ti tega sicer še ne veš, ampak oženla se bova! a ne,pa prej se bo moral ful spremenit,če se ne bo,se pač ne bosta,ne...pha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 no da se še jaz mal vključim,tle zraven...ženske mormo mal jokcat pa jamrat sej zato smo pa pripadnice nežnejšega spola...vendar pa vse v mejah normale....me se je pač včeri mal porušu sistem,ampak bom preživela,sam mal se mi je pa pasalo izlit v ta forum...drugač si pa jz ne znam predstavljat lajfa brez vas moških,mišekov,ko ste ful fajni.... Ja, no, saj, nisn nč te hotu užalt. Včas s pričakovanji mal pretiravate, jokcanje zarad neizpolnitve vaših pričakovanj je pa že mal izsiljevanju podobn..... Pa ga mišeki ucvrejo raj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 joj ja včasih je pa res tko,pa mal trmasto cepetamo,pa muhamo se,pa glavo gor dvignemo in hodimo,kot da nam cela slovenija govori da smo najlepše...valjda,sej to mora bit tko...in pričakujemo vedno najboljše,ker si najboljše tud zaslužimo,sam pol pa še pride tle do dajanja,prejemanja in nenazadnje razdajanja...včasih je res tko...ampak v mojmu primeru ni blo nič takega...o kakih nadpričakovanjih,pa tud jokcala nisem,sem velka punca... le opravka sem mela s tipom,ki ni dorasel,pa ne mojim pričakovanjem,ampak svojim letom...tu pa ni kaj za razmišljat...ampak vsak mora doživet svoj kiks,pa bit komu kiks... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jaz NIKOLI ne dvignem glavo in hodim,kot da mi cela slovenija govori da sem najlepša??? ma LOL Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 joj sej ni bilo dobesedno tko mišljeno,bolj kot metafora,da smo pač ponosne in samozavestne in da takrat najbolj pokažemo to ko nas najbolj boli...no vsaj jaz sem takšna....sorry positiva če si se čutila užaljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ne ne nisem se čutla užaljeno, samo mi je blo smešno ker jaz se nikoli tako ne počutim ok ok,mogoče sem narobe razumela ker sem na hitro prebrala Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ......ko ga ucvrejo vsi srečni, da so se te rešl? Mislim, da sem najsrečnejša jaz, da sem se rešila takih luzerjev! Beg je najlažja pot! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Hm, sam ko se bo teh luzerjev dva ducata pa več nabral te pa itak več nben ne bo hotu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.