Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Aja? Hm, vse dokler ti to bratc ne prepove, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Aja? Hm, vse dokler ti to bratc ne prepove, ha? Ko ga jebe! Sva se spičla! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No, te pa dokler se ne bosta pobotala.... Ki te je, model? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No, te pa dokler se ne bosta pobotala.... Ki te je, model? Za uno Italijanko lazi, s katero se je spoznal na safariju! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ahaaaaaaaa , sn vidu fotko, lušna. Pozdrav ga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ahaaaaaaaa , sn vidu fotko, lušna. Pozdrav ga. Kar sam ga dej, jaz sem skregana! Ja lušna je, pa strupena tudi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 pa strupena tudi! Heh, zdej sn pa kar navdušen že..... Mogoč pa ga zrihta pubeca..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Heh, zdej sn pa kar navdušen že..... Mogoč pa ga zrihta pubeca..... Iz tvojih ust, naj se uresniči! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Pridna, ubogala. Ta tema je sicer bl tko za hec, vsaj men, sam tud tu bi lohk mal skratla, kaj pravš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 čveke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 So, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 a se ti ne zdi da so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Pridna, ubogala. Ta tema je sicer bl tko za hec, vsaj men, sam tud tu bi lohk mal skratla, kaj pravš? Tle pa ne pa na darilo čakam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ma totalno. Člouk se pride mal naslajat nad vsemijezami in razočaranji folka nad drugim folkom, pol pa to.... :xx!: ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 no ja naslanjam se nikoli.... sicer pa kaj me briga aja kaj bi že rada nekomu povedala - želim si, da bi lahko zaupala, pa ne zmorem.... žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Mah saj se zezam , se pa že rajš kolk drgač naslajam. Mi je pa smešn včas kolk se folk razbuja, jezi, žalosti itd. itd. zarad drugih ljudi..... Saj ne rečem, da vedno brez veze, sam pogost pa zlo verjetn nase pogledat pozabmo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 viš moja napaka pa je da se ne znam na druge jezit... grem spat, ko se zbudim se bo flat čudežno svetil od čistoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ma ko te jebe.Ne bom se več sikirala.Dost mam vsega. :xx!: Sam eksplodiram še lahk,če ti ne bom vsega povedla v obraz.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ima nas još pa, se, pa se, pa se,.... xrosex čveke Ja, rabs tko ene pol ure, da precekiras, kdo bi koga in kdo bo koga,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Natrix kaj za eno kačo imaš na ikoni, od kle se mi zdi da je iz roda colubridae torej nestrupena, a mi lahko to zanikaš al potrdiš?Povedal bi pa rad da sem danes v službi zaspal nekaj po polnoči in se zbudil ob pol petih No, si vsaj nadoknadil, kar si v lajfu ze dal sluzbi! Natrix Natrix Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Got this double fantasy where we just never stop,I've got one design and that's to funk you to the topKnow whats on my mind there's only one thing you will findI got one design and that's to bump you til you drop Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ... če pa kej ne maram, je pa to čakanje... zadne cajte pa kar skos čakam :xx!: ...bratje podajmo si roke... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Daj prid že, zdaj vaju beroč že jaz živčn postajam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Daj prid že, zdaj vaju beroč že jaz živčn postajam..... počaki kak šele bo potem, ko bo mogu it nazaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 počaki kak šele bo potem, ko bo mogu it nazaj ¿...kaj pa ce ne bom hotel nazaj... ? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.