klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sej vem...ampak sem še vseen jezna na sebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ne biti jezna nase ne smeš bitiTočno tako je v tem trenutku prav Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sej vem.. sam vseen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sej vem.. sam vseen Pa je vsaj vredno? A si vsaj jezna sama nase zaradi sebe, al je kdo drug posredi? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sam na sebe...ampak tud to sem že pošlihtala.. sem že bolš volje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Cool Dej ti to men mal posod kdaj, da bom jaz tud hitro poslihtal. K pr men ponavad, ko pritisk naraste, se ga ne da vec z ventili popravt... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sej vem.. sam vseen ne vse eno, pač tako je tudi jaz naredim traparijo, pa kaj važno da se jaz dobro počutim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 traparije so cukr življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 traparije so cukr življenja in to zelo sladek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 al pa tud ne eh grem rajš po materjal z kekse...upam, da bo vilik interesantov....nekam morem to energijo dat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 a bomno jutr ene palačinke pojedle Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 bi me rada vidla kak jem palačinke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 če jih pa ne jem kekse bom itak zraven prinesla.....izdelava je za mene pomiritvena terapija......kekse pa potem drugi jejo, ker jih ne maram Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 jaz pa vse kar je sladko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 potem ne bo potrebe po palačinkah, ker bojo keksi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 deal pa en fajn čaj zraven pa kak tiger bi bil dobrodošel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 tigre bomo pa rajš šimfale Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 kam gremo jutri na palačinke? jaz nič ne znam.. by the way - šinfanje ODPADE (sem v prosecu oddajanja)!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 a lahko na OS dorečemo uro in kraj srečanje ( dyamant, Klarus in jaz) brez šimfanja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 predlagam: na gladini Ljubljanice ob 16 uri... (samo predlog) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kak fajn občutek ane, če lahko nekoga prisiliš da "jé smeti" samo zato da se počutiš bolje v svoji koži in tko kot moja prijateljica pravi - upanje umre zadnje... pa še kako res je, če si dovolj naiven da bi pojedel vsako smet ker misliš da se v njem skriva kanček upanja no upam da se bom prav kmalu spet naučila zabit nož v srce in it naprej, cold bloded killers in ice queens, le kaj je težkega na tem - been there done that! Fuck love pa white picket fense houses, dreams and expectations, white roses, romance, children in future fjučr je v vesolju ane in tam ni čustev, ni ene zvezde ampak jih je miljon, zakaj bi se omejeval s "povprečjem" Pa za PS x!x tole mečem v črno luknjo :xx!: pa naj požre to kurčevo samopomilovanje, sem človek in če se ne misliš do mene tako obnašat pa pojdi še ti v to luknjo z njem. In ne govori mi da morm narest to in ono in spremenit 100 stvari na sebi, ker nikoli ne bo nobena dovolj dobra ane!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 5trca Vsi so glih! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 5trca Vsi so glih! Ni res, eni so bl glih k ta drugi.O čem ti sploh to? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ja sej, gliha vkup štriha! Vrana vrani ne bo nikol očesa izkljuvala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.