untitled 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ha? kdo jaz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Eh, zakaj pa ti? Saj si mi poslal. Nešta drugo. Nema veze. Aja, še enmu...kok si ti en butast tip, no...dej pejt se raj učit in ne piš bedarij! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Proslave ob kulturnem prazniku so čist mim..... Prešern bi vsekakor prešprical tisto duhamorno uro....in bi raj kako pametno zdrl v bližnji oštariji Prezident manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 še jaz da nekaj povem jaz bi pa povedal, da je sstanetova sol fantastična, lahko jo uporabljamo v kuhinji ali v dnevni sobi po želji pač, kakorkoli pač želi vsak posamznik in jo soli, da je soli svoje kovač Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 še jaz še nekaj povem ma vam povem, prou zares je fantastična, čist ziher u iber zares brez heca tud u kopalnici pa spalnici, sam ne na zavese Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 povej mi, a sin svaroga še vedno trdno spi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Joj, če jutr ne pridem do Bleda, bom znorela.Hočem skakat po ledu, pa če se mi takoj vdre.P.S: Lansko leto se mi ni.Ha Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Joj, če jutr ne pridem do Bleda, bom znorela.Hočem skakat po ledu, pa če se mi takoj vdre.P.S: Lansko leto se mi ni.Ha pazi kaj si želiš! blejsko jezero zna bit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ...uspešno učenje. zaupaj vase! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 grem mal spat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 sovražim pomivanje posode! :xx!: Pa še s porezanim prstom :xx!: Tu mač! Grem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Si že slišal za rokavice za pranje posode? Aha, pa še en pameten nasvet...ko kaj umažeš, preden samo zabrišeš v pomivalno korito, splakni fejt...in ko boš šel pomivat, bo ful lažje inmanj dela, pa ne bo ti tolk sitno. Res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Slišal, pa pozabu kupit.... Morm na spisek dat.... Ja, saj delam to, k ne pomivam vsak dan.....itak. Pa saj že obvladam, sam.....saj to je tema za oljašanje duše, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ne vem zaka si ne kupiš unih papirnatih talerjov......župe res ne morš iz njih jest, razn res na brzino kak šnicl pa komot, pa sam u kanto zabrišeš pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 nikol, kadar te rabim, te ni!!!!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 nikol, kadar te rabim, te ni!!!!!! Kako, da ne ? Saj sem že tukaj !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ma Todika, sm si kupu one plastične, pa mi nekak ne "ležijo"..... Pa saj sm vedno večji posodo-pralni mojster..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Kako, da ne ? Saj sem že tukaj !! kje si bil pa prej? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ma Todika, sm si kupu one plastične, pa mi nekak ne "ležijo"..... Pa saj sm vedno večji posodo-pralni mojster..... Mick !Zakaj si ne nabaviš pomivalni stroj...? kje si bil pa prej? Boljš, da ti ne povem... v glavnem je že mimo...zdaj bi se pa raj tebi mal posvečal... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Mick !Zakaj si ne nabaviš pomivalni stroj...? Grrrrrr...k ga ta hip nimam v to-hipnem flatu kam dat.......pride na vrst v novmu, ko bo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 A maš polno stanovanje pohištva še iz prejšnjega flata al kva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ma ne, sm razn stereo naprav vse tam pustu.......mam sam prehoden, začasn flat, pa je ustrezno temu in pa da v njem živim sam....bl micken. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Kok si pa ti ena otrocja pi***. To pa clovk ne more vrjet. Idiot zagaman :xx!: In ti mene kle neki je*** v glavo tik pred mojmu izpitom, al kaj :xx!: Spizdi iz odra bemti deca smotanga.......... Koji k**** pa si ti men, da te bom prenasala s takimi izpadi ...............spelji se!!............... :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Kok si pa ti ena otrocja pi***. To pa clovk ne more vrjet. Idiot zagaman :xx!: In ti mene kle neki je*** v glavo tik pred mojmu izpitom, al kaj :xx!: Spizdi iz odra bemti deca smotanga.......... Koji k**** pa si ti men, da te bom prenasala s takimi izpadi ...............spelji se!!............... :xx!: pozitivno razmišljaj.pa veliko sončka, predvsem ga najdi v sebi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ne morem več, oprosti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.