Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

miiiiiiiiii luft supti kuha mut. :vio:

ihhttp://uts.cc.utexas.edu/~ifex534/season3/Noname9.JPG x:Dx

fufti šuta mut, ih pips. x:Ix jem...lup x8Dx kuč šeta. jep x^x kort ... btw gurt sepov kurac, kort. x:Ix x:)x jup x^x jama tiš kat x:)x

kim, lajka putila miš. :vragec:

tep'. :vio:

se strinjam do pike... x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: pa kakvo birijanje i šišanje x:Dx ti to ponujaš xrolleyesx

za take probleme mamo to temo veš... šišamo brijamo peremo zube. kr poiš, če ne vrjameš... sam, na lastno odgovornost x:px x:px x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Hvala vsem trem xsrcx za prijetno popestritev današnjega dne, imam en tak topel občutek pri srčku, prija mi x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Joj, kako bi zdaj nahrulil tega našega zafrustriranega starega "računalničarja", ki zaklepa vse računalnike!

:att: Kako naj delam na računalniku, če nimam administratorskih pravic??!!! :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

:mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Fuck off!!!

Po mojem je vas racunalnicar mnenja, da je vse kar potrebujes ze instalirano na compu. Tudi jaz imam v podjetju vse racunalnike "zaklenjene", ce zelis tako temu reci. Dejstvo je, da je za tistega, ki je odgovoren, da celoten net dela in da kdo s svojimi dejanji in uploadi in downloadi ne sesuje celotne mreze...men se zdi kar prav, da ima vse pod nadzorom :vragec: . Ce je pa kakega spustil in ni zasciten, pol je pac bizgec x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Po mojem je vas racunalnicar mnenja, da je vse kar potrebujes ze instalirano na compu. Tudi jaz imam v podjetju vse racunalnike "zaklenjene", ce zelis tako temu reci. Dejstvo je, da je za tistega, ki je odgovoren, da celoten net dela in da kdo s svojimi dejanji in uploadi in downloadi ne sesuje celotne mreze...men se zdi kar prav, da ima vse pod nadzorom :vragec: . Ce je pa kakega spustil in ni zasciten, pol je pac bizgec x:Dx

Ja, dejansko je res vse, kar potrebujem za delo, inštalirano in deluje v redu. In tudi razumem, da je tako naredil.

Sem si pač hotel dati duška, ker me je prikrajšal za privilegij, da lahko eksperimentiram s programi (s tem se tudi učim x:Dx) in si kaj zanimivega poberem z neta. :xx!:

Possible—but highly unlikely.

berem različne teme na forumu in se sprašujem če se zavedamo vseh posledic svojega pisanja. Tega foruma ne bere samo 6000 članov temveč mnogo več in nekateri izmed njih imajo resne težave na marsikateremu poročju kjer se tule prav veselo zajebavamo in pametujemo...sam tolk no, prešinilo me je, če se zavedamo svojih besed...

pismo......če boš kaj rabu boš zinu ane :vragec:

če pa eden drug neki rabi :xx!: te pa ni :vragec:

grdo do konca :vio:

aja če potrebuješ nasemh in lepo besedo se le oglasi x:Dx

pri meni jih je vedno dovolj in rada te imam takšnega kot si xsrcx x:Xx

sej ne znam točno opisat kaj razmišljam... ja meni tud, samo niso vsi kot ti in jaz...

svet bi bil nezanimiv.......če bi bili vsi kot midve x;)x preveč istih energij x:Ix x:Xx

sej ne znam točno opisat kaj razmišljam... ja meni tud, samo niso vsi kot ti in jaz...

verjamem, da je važen namen. In da mora vsak sam ven potegnit tisto, kar je dobro zanj. Pa včasih tudi nekaj, kar izgleda kot slabo za nekoga, v resnici ni slabo.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

verjamem, da je važen namen. In da mora vsak sam ven potegnit tisto, kar je dobro zanj. Pa včasih tudi nekaj, kar izgleda kot slabo za nekoga, v resnici ni slabo.

V vsaki stvari , tudi slabi , je nekaj dobrega in koristnega.

Vendar sem ugotovila, da kadar hočeš komu pomagat na koncu sam dobiš po :C:

tako da, ni zaman pregovor: Brigaj se zase :vio:

ni w:Iw vse vpijam in naivna sem (tale dodau fuj či) :( poleg tega me je strah. (ahaaa) imam tudi shizofrenijo, slišim glasove.. narobe razumem, napinem,uveličam.in skos iščem eno podporo, varnost, ko jo dobim je ne cenim ,ker je nočem, ker očem bit jaz taka kot sem, če je kdo zraven """ kao "" pa ne funkcioniram normalno.

Drži se. xcrossfingx xgoldfishx

Mene je tudi strah, pa tudi narobe razumem, pa tudi kolebam med varnostjo in biti jaz (da o naivnosti sploh ne govorim!) ... verjamem, da nisi nič manj normalna, kot kdo drug tukaj gor.

Želim ti vse dobro xsrcx x:Xx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

berem različne teme na forumu in se sprašujem če se zavedamo vseh posledic svojega pisanja. Tega foruma ne bere samo 6000 članov temveč mnogo več in nekateri izmed njih imajo resne težave na marsikateremu poročju kjer se tule prav veselo zajebavamo in pametujemo...sam tolk no, prešinilo me je, če se zavedamo svojih besed...

hm....zajebavanje je včasih skrajno zdravilno......je pa ziher res, da koga kdaj mal razpeni......

ma kakorkoliže...men se ne da bit skoz resna.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Demencija u Creutzfeldt-Jakobovoj bolesti

Diana, tale mi je všeč x:Dx

še malo, pa boš nora krava x:Dx

Ne se pustit...eni smo včasih bolj nori, včasih malo manj....cel svet je pa nor, ko drvi tako brezumno v lastno pogubo...in kdor jim ne sledi je pač "nor"

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...