Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Po dolgih urah čvekanja in izogibnaja dolžnostim, mi je na vest močno potrkala diplomca. Au x!x

Tko da, čveke fajn se mejte, pa sigurn še vmes kej sem pokukam. x:Dx

Vsak izgovor je dober, kadar je treba delat. xDDx x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

moram res na en Lunin party pridt x:Dx x:Dx hvala za povabilo, sam men bo mal bed xrolleyesx , mislm vsi se poznate, jst bom pa nekje u kotu sedu pa se sam sabo pogovarju x:Dx x:Dx x:Ix x:o)x

Ah nehaj no. x;)x Jaz tud nobenega ne poznam, pa na velko pametujem tukaj gor. x:Dx (lažem enega poznam)

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

moram res na en Lunin party pridt x:Dx x:Dx hvala za povabilo, sam men bo mal bed xrolleyesx , mislm vsi se poznate, jst bom pa nekje u kotu sedu pa se sam sabo pogovarju x:Dx x:Dx x:Ix x:o)x

Mah se ne poznamo vsi, pa tud v kot samga te ziher ne bo nben potisnu x;)x x:Dx Kolk sem do sedaj opazu na par srečanjih so se fino vštekal vsi, ki si so to želel, sam pogumno, brez skrbi.... x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Po meni meni tinks. x:px

Bom eno čudno sladico nardila. :inocent: Sporočim, če bo dobro uspelo, če ne bom pa lepo tiho. x:Dx

Pa še tko mal, futr...za čez tedn, sadje, kruh, namazi...rižek, zelenjavca. Mmmmmmmm, bom dobr jedla. :yumy:

Zdej pa mir...da se spokam končno, k se že ene 4 ure spravljam. :inocent: x:Dx

Pa še ene par mam ogledanih. x:px x;)x Ene 5-10. :lol:

se mi ne da une teme, ki je za to iskat, pa bom kar tukaj ... ker res moram dat to ven iz sebe ...

Pika je totalna carica, ker jih največ pozna, pa edina v Slo. uporablja najboljše britvice, pa najpametnejša je ... skratka, PIKA JE NAJBOLJŠAAAAAA :att:

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:eek: nisem niti približno med najbolj aktivnimi člani, sicer pa ni nč zanimivga za bulit 24 ur na dan gor. x^x x^x

super, čeprav sem debela bodoča nora krava. ja, ta varnost ni tisto kar jaz rabim. sploh pa, ne vem če je kdo začutil--ko se za nekaj obesiš takoj zgubiš del sebe in se začneš zgubljat??? v občutku praznine, ker gre vedno za namišljeno oporo. berglo.. in ni treba da bi za vsako ceno koga mela rada in obratno.

No to je to. x^x Debela bodoča nora krava, pa še vse glih luštkana, išči v sebi oporo in jo boš našla. x:Xx Samo izjadit se pa tudi moraš. Da ne pozabiš. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

pismo, Pika, kje maš ti čas toliko folka spoznat? x:Ox

saj skos delaš in okoli letaš po obveznosti, kje imaš čas za lnf srečanja? :eek:

hmm, mislim, da so pri meni naslednje v vrsti Ksenia, Misty, pa še kdo bi se našel x:px

z veseljem bi spoznal Izraz, Kapico, Kukico itd...bomo poskrbel, da bo do tega prišlo, a ne x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

No, če že glih moram, pa bom no enkrat prletela. x:Dx

Ampak samo če se dobivate kje, kjer se lohk tud pleše. Ker men samo za mizo sedet pa debatirat glih ni. x^x

x;)x xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Pika je totalna carica, ker jih največ pozna, pa edina v Slo. uporablja najboljše britvice, pa najpametnejša je ... skratka, PIKA JE NAJBOLJŠAAAAAA :att:

Mam občutek, da bi neki rada od mene? :inocent: x:Dx xredx

Pa da boste vidli(vsaj za nekaj časa), kako lepa je! x:Xx

:OO!: Dej hit to dol, da novjo vidl, kok je bla postla razmetana. :inocent: :xx!: x:Dx

Joj, punce, kok ste ve ene zlate duše, res. Človk bi vas kr vse oženu. Pol pa ego trip do konca življenja. x:px x:)x xsrcx xsrcx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...