gold 10. november 2014 Prijavi Deli 10. november 2014 davki / delavec............. http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=198682 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 10. november 2014 Prijavi Deli 10. november 2014 jaz ga žuram, upam, da me študentje Evropske pravne ne vržejo soglasno ven iz stanovanja, sem namreč nekaj razbila, kadila skozi okno in v kopalnici in si prisvojila pisalno mizo. Plačala sem :/ šmrc, se bom še socializirala. Btw, bi kdo imel lunin party v Novi gorici http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ? me je že grozno sram in zadrega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 Znaki, da v vaši hiši prebivajo duhovi Ste se kdaj vprašali, ali je v vaši hiši naseljen duh? http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/2014/11/09/duhovi.jpg?itok=6SLt5AFz Da bi vedeli, katere hiše so naseljene z duhovi, vam lahko pomagajo nekateri spodnji znaki.1. Luči se prižigajo in ugašajo: če sami ne ugašate luči, potem to počnejo duhovi. Nekateri so pač varčno naravnani.2. Občutek, da se vas nekdo dotika: nekateri ljudje včasih čutijo, da se je nekdo dotaknil njihovih las, ramen ali katerega drugega dela telesa. Če v hiši nimate povabljenega gosta, imate pa očitno nepovabljenega.3. Nepojasnjene sence: ste kdaj ujeli senco, ki se je premikala? Če ni kakšne razumnejše razlage, potem imate v hiši duhove.4. Občutek, da vas nekdo opazuje: ležite kdaj v postelji in poskušate zaspati, vendar imate nenavaden občutek, kot da je nekdo prisoten v prostoru? Odprete oči, da bi se prepričali, ali je kdo v sobi. Ne vidite nikogar, občutek pa ne izgine.5. Zapiranje in odpiranje vrat: v hiši ste sami, a slišite premikanje vrat. Pogledate proti vratom, tam pa ni nikogar.6. Nepojasnjen vonj v hiši: duhovi imajo vonj. V hiši lahko zavohate vonj parfuma, ki ga sami nimate.7. Nepojasnjeni zvoki: nekateri ljudje slišijo, kako duhovi govorijo z njimi ali premikajo stvari po prostoru.8. Mrzle in tople točke: temperaturna razlika v prostoru je zagotovo lahko znak, da je v prostoru prisoten duh.9. Jok, šepetanje in podobni zvoki.10. Premikajoči ali lebdeči objekti: če sedite za jedilno mizo in se začne vaš krožnik premikati, potem to najverjetneje počne duh. Morebiti je lačen in čaka na hrano.11. Videnje duha: to je zagotovo najtrdnejši dokaz. Mogoče je čas, da zapustite hišo. Eh... jaz imam luč, ki se sama ugasne. Sam včasih, ko zmanjka elektrike se tudi sama prižge, ponoči. To je včasih sicer mal čudno. No... ker se nekako ne vedno Da je nekdo prišel v sobo sem enkrat slišala in sem pogledala, kdo je tam, pa ni bilo nikogar, sam ne vem če je to to, ker sem dejansko spala in sem bila v nekem... mogoče alfa stanju Je bilo pa slišat zelo resnično Samo nisem se niti prestrašila. Čez nekaj dni je nekdo od bližnjih umrl, kak teden po tem. Hm.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 Hm... pa hiša, v kateri živim je stara šele nekaj let... Ampak ne vem, če vpliva - sam sem poslušala eno glasbo za meditacijo, zvečer. In mi je nekdo rekel, ki se ukvarja z energijami, da tega ne smem poslušat zvečer, ker so neke posebne frekvence... Ker sem dobila pa res takrat v sekundi en čuden občutek, kot da gledam grozljivko ) Čez nekaj dni je bilo to. In če poslušam čez dan, potem je pa vse OK. Hm... ne bi rada imela zdaj kakih obiskovalcev.... ko kakih posebnih aperitivov pri nas doma ni Nekako bolj redko kdo karkoli pije, razen vodo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Hm... danes se je znancu sanjalo o eni osebi zelo intenzivno. In zjutraj je izvedel, da je ta ista oseba umrla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 Moram sestavit čimboljšo prošnjo in dopolnit življenjepis... upam na job, ker sem tukaj samo tri meseca. Šmrc, upam, bom napisala srčno prošnjo, ki šprica od duhovne naravnanosti na pozitivo (dobroto, rast, želja, dosežek, izpolnitev), pa seveda sodelovanj in razumevanje med sodelavci. Uh, uh, jaz sem duh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 Sam men bajalica prav ne pokaže. Vsem drugim pokaže, meni se pa ne premakne. Ni šans... Ne vem kako to, ko pa ene stvari prej začutim kot kdo drug od mojih bližnjih, mislim. Vem pa, da je podtalnica spodaj, ampak precej globoko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 Če smo vsi isto... Tist stric, ki se s tem ukvarja jo je prinesel in smo vsi s to probali, ko smo vodo za vodnjak iskali. Pa sam men ni pokazalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 Da se je palica dvignila, namesto da bi se spustila dol, misliš? Hm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 13. november 2014 Prijavi Deli 13. november 2014 nov film na to temo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.filmovix.com/videos/ouija-vidza-2014/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 Še mama mi je fovš, končno. Je rekla, da njo ne skrbi zame, ampak za frenda enga, za katerega mi je prepovedala druženje. jaz pa utrgana. Kako drugače bi to razumela, kot, da je čisto lutka na vrvicah demonov, lupina osebe. Je rekla prav 100% tko, da ji verjamem, da jo je sama zloba noter. jaz mam to vsaj pod kontrolo. če smo že duhovni.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 Iz teme Kaj bomo dons jedl nadaljujem z nečim ''mesnim'' tukaj. Kar ni za prašiče... Več pa ne! Mene so take teme že prej medle, koliko površin za krmo živali, koliko krutih mučenj in pobojev za našo prehranjevalno verigo, koliko nadutosti in egoizma (pa komfortizma) današnjega človeka.Baje najbolj(e) razviti... pa ne znamo ne z živalmi, ne z ljudmi.S tem ne mislim samo na živali v prehranjevalni verigi, ampak tudi na domače in ostale divje živali. Koliko hudega in nepremišljenega. Ni čudno, da ne znamo poskrbet za živali, če niti za lastno vrsto nimamo občutka. In obratno, ni čudno, da smo taki do soljudi, če tudi z drugimi živimi bitji ravnamo skrajno nedopustno. (Nisem vegi, nisem pa velik ljubitelj mesa. Pozimi ga od časa do časa, a pazim od kod je. Zadnja leta za tisto malo konzumacije izberem slo kmeta, ki ne prideluje na veliko in gleda kako hrani. Sem pa proti mesni industriji na VELIKO.)Jaz tudi nisem vegi, mene je mama silila z mesom v času pubertete, ko res nisem jedla... Je imela take nasilne pristope, da si nisem upala upirat, sam sem se pa na drug način. Potem, ko sem lahko odločala, sem ga pa jedla iz drugih razlogov. In ga tudi(večinoma) kupim pri kmetih. Amapk smo šli ta teden nekam po meso, prvič sem bila tam in vseeno so ti pujseki preveč natlačeni v te štale in ker imam rada živali, sem jih moglča it gledat in božat in sem lahko tud celo uro v štali in se "pogovarjam" s prašiči... In mi ne gre iz glave, kako jemo tako inteligentna bitja. No, sicer jaz pujsev ne jem iz drugih razlogov, zelo malokrat se zgodi. Ne manjka dosti, da se odločim da čisto neham jest meso. Če bi jih imeli pa doma, pa ni šans... Ne moreš ubit živali, ki ti zaupa, ker ji daješ hrano in da si potem tako hinavski... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 Jaz tudi nisem vegi, mene je mama silila z mesom v času pubertete, ko res nisem jedla... Je imela take nasilne pristope, da si nisem upala upirat, sam sem se pa na drug način. Potem, ko sem lahko odločala, sem ga pa jedla iz drugih razlogov. In ga tudi(večinoma) kupim pri kmetih.mačky, se zmeniva, da meso odpade, čim več nas bo, tem več zajčkov in pujskov bo srečnih. Pa čeprav sem zdanjič pizzo s šunko-zadovoljstvo? katastrofa prej kot užitek. prav nekaj totalka narobe. pa tako sem si želela mesnine neke... ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 ni ga tiča brez prašiča http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 kdo pa ga rabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 js na krožniku http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 štekam. jaz bi pa rada bila IN in bi včasih jedla raje sejtan! dosežek! noben ne trpi, tudi pujski ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 Glede na to, da je kolegica že leta vegi in je enkrat reševala ene živali in je bil precej medijsko izpostavljen problem, pa se kar precej javno zavzema za to, sem potem prva na spisku, ko mi fejst na vest potrka, je samo še vprašanje časa... Ne ker je in, ampak ker imam polno glavo tega... Npr. nekje sem prebrala "Pojej me in nasitil te bom za dve uri, objemi me in tvojo dušo bom hranil vse življenje". In bil je en piščanec al kaj na sliki, nisem mogla tega jest nekaj dni, stalno se mi je tista kura prikazovala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 Jst sem se odločil da bom skušal jest samo tisto, kar bi si jaz sam lahko na krožnik zrihtal. Glede na to, da krompir lahk odkopljem olupim , jajc tut iz gnezda poberem, molsti sicer ne znam ampak bi tut to verjetn šlo.. Da pa bi ubil neko živo bitje zaradi gurmanske potešitve to pa ne bi mogel pa ajd v skrajni sili ubiješ žvau, do tu b mogoč še prišel, sam pol tisto čiščenje dreka žolča kosti, črev in ostale drobovine grem bruhat! tak da .... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 No zato jaz jetrc ne jem, odkar sem jih mogla sama naredit. So rekli, da imam premalo železa in da moram jest velik mesa, sploh jetra... ne bo šlo to pri men. Sem si sirup kupila. Drugače pa pri mleku iz trgovine je problem, da kravi odgzamejo na grd način stran mladiče... in verjetno večino pobijejo, ko ne vem kako bi jih naj sicer hranili... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 ja, pa "kravji mladiči " morajo po dreku hodit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. november 2014 Prijavi Deli 14. november 2014 sem kliknu na forum in preletel aktualne naslove tem na tapeti...in vidim tegale: Vaśe pesmiv Misli ... in še zdej mi ni jasn...a je u tem naslovu en čudni Š...al je to le čudni S ??? hm. čudni š ali čudni s?to je zdaj uprašanje. u bistvu pa to niti ni neko težko uprašanje, ker me za obe verziji mal zapeče neki na nogi... schibam. ćaw 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 15. november 2014 Prijavi Deli 15. november 2014 Zakaj smrdijo noge Vzrok za smrdeče noge so pogosto glivice, ki si rade domovanje poiščejo na toplih in vlažnih stopalih. http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/2014/11/13/stopala.jpg?itok=Y45Nkszl Še kopelČe se borite z glivicami na nogah, si lahko pomagate tudi z domačo kopeljo. V dva dela vode dodate del jabolčnega kisa in tri žlice soli. Pomešajte in noge v kopeli, ki premaguje glivice in neprijetne vonje, namakajte večkrat tedensko po deset minut.proti glivicam je en dober recept;škatlica sode bikarbone , ena žlica soli ter vroča vodavse skupaj se da v posodo, kjer se noge namaka 5 minutzadeva se ponovi 5x in glivic ni več http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. november 2014 Prijavi Deli 15. november 2014 objavil bom en del enega mojega prejetega maila. hočem rečt... avtor bo ostal neznan. pač... objavljam zato, če bi bil še komu od vas všeč ali mu dal kej mislit... premišljujem..v resnici veliko premišljujem..in včasih zgubljam samo sebe v brskanju po sebi..ker..za marsikaj ne vem, od kje kje ..in komu pripada..recimo. kateremu delu mene..mogoče tistemu izpred časa...a veš..nitke..ali vajeti..da je vse nekako pod kontrolo..da si gospodar sebe in svojega življenja...so krhke. prenežne, da ti nebi kdaj ušle..ali se celo pretrgale..in potem..pleteš pač nove..za katere misliš, da so močnejše.ampak niso. samo misliš, da so. in spet v večnem ponavljanju..kaj so misli, kaj jeglobje od njih. prepričanja?...le ta so zgolj preteklih izkušenj, ki si jih nabiramo..med tkanjem novih vajeti. v večnem krogu in toku..samega sebe.sledi želja..ali ne želja..veliko želja. za katere veš, da so zapisi nadaljnih tkanj.razumeš?..najbrž me. ali pa ne. ko že misliš..da si nekak zmagal..je ta zmaga zgoljin le samo skok čez eno oviro. do nadaljne.ja. delat. ampak...k delu spada tudi počitek. obvezni del dela. da lahko nadaljuješ.skušam brati znake, ki jih vesolje menda vseskozi pošilja. je mogoče..dajih lahko berem narobe?..ali jih samo prekrojim po svoji volji?..kljub vsemu verjetiin zaupat. samo sebi.misel..kdaj si/smo res okej? 4 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 15. november 2014 Prijavi Deli 15. november 2014 Za menoj je en tak čuden dan... sva ga mogla res s prijateljem zalit z 2 dl cvička... Ker so eni tako težki, res... Včasih bi v mislih koga kar mahnila... Pa se je končalo z objemi, taki sva pač mi2 s prijateljico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 16. november 2014 Prijavi Deli 16. november 2014 no mene malo moti, da je bil jzus samo tesar... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png sorry,... i luv U <3 guj-s 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.