Larsy 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 Če se ti ne da počakat, da se odločim in razmislim, pa (ne vem kako naj lepše povem) odjebi!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 joj, kere bedne in otročje fore, res. Če po tolkem času ne dojameš, da te ne bom kliknla, klicala, pisala msga, maila in te prosjačla za karkoli, si pa res patetična oseba. Dej me že zblokiri tm gor, da ne bo vedno cela panika, ko pridem, da te bom gnjavla. :OO!: Res si ena navadna, gnila reva. Da o tvoji hinavščini ne govorim :xx!: Zabarikadiraj se v luknjo in skrij pred celim svetom, pa boš najsrečnješa oseba na svetu. PIKA NIKOLI NE PROSJAČI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 pogrešam te, mali moj... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Pa zakaj te moram vedno jaz čakat. Pa tvoje bedne fore, da moram razmislit, pa rabim čas, ma pa kva še. Še otroci v vrtcu vedo več kot ti.Dej skuliri se pa ne trosi okoli svojo negativno energijo, ker te imajo že vsi poln k****, z mano vred. Pa sej ne vem kva sploh vidim na tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ma ko jebe cel Svet ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Že itak mi gre rap na kurac, ampak slovenski izvajalci rapa so pa sploh tolk mim, da bi jih najraje vse pokozlal. Pička jim matrna debilna ... (je bil ravno en komad na TVju).Skušam bit toleranten do vseh, sam včasih pa tega ne spravm skup ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Prestavis na drug kanal, tako kot jaz ob metalcih in rejvarjih. Big deal Sicer je pa slovenska rap scena prav v redu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :xx!: , kaj si mislil da sem tako glupa. da ne bom ugotovila za kaj se gre....da mam tako slabe klikerje, da se ne spomnim kaj sem videla??!! Da mi sedaj, ko sem dobila pošto ni vštekalo ali kaj? Tole ti povem, čim dalj od mene....nobenih pošiljk, zasledovanj ali kaj podobnega!!! Pusti me čisto pri miru, ker te imam za dosti!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 sovražim pomivanje posode! :xx!: Pa še s porezanim prstom :xx!: Tu mač! Grem.... ma pičku mater Mick! kdaj maš rođen dan, da te častim pomivalnu mašinu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ... naj Perun odganja Črte iz tvojega življenja... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 js bi pa povedal sam seb neki začni se učit!!! fax treba naredit!!! pa mogoče kdaj tud magisterij Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 js bi pa povedal sam seb neki začni se učit!!! fax treba naredit!!! pa mogoče kdaj tud magisterij kaj še sploh čakaš? hitro učiti jaz pa seminarsko pisat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Joj! Sam glej, da ne boš jutr zamudu, k ti povem da me boš poslušu še cel teden!!! .........pa še:oprost k me ni blo, sem hotla it pa me je drugač pičl. Sej mi je žou. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 dost mam učenja!!!!!!!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ena akcija je pri simobilu, pa se ne morem odločit, katerga bi... splodnji se mi zdi malo krhek, kaj če se po nesreči usedem nanj zgornji je pa navaden telefon, nič posebnega , je pa bolj zmogljiv, mislim da bom kar tega.hvala za pomoč! najbolje, da najprej shujšaš šala, šala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 DOBER JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Fuck, kaj si nor ?! (itak, da sem) Dej človek zmigaj se mal...sekaj že enkrat...tajska in njeni šampioni te čakajo, da jim je*** vse po spisku !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 daaan imam eno vprašanje o teh dveh telefonih: kateri je boljši?http://www.theregister.co.uk/2005/07/08/k750i_1.jpeg sony ericsson K750i ] Tegale mam jst. Takšnega ne rabiš. Ima izhod za brezžični internet, kamero, za pisat kakšne smsje je pa totalna štala; vsaj za moje delavske prste. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mag 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 kaj še sploh čakaš? hitro učiti jaz pa seminarsko pisat jes tut!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Jst mam Sharpa, kupila pri SiMobilu, sicer full hočem spet Nokio, ampak s Sharpom delaš lohk res hude fotke - ma najboljši fotič od vseh. To je pa tud vse kar mi je cool ! Joj! Sam glej, da ne boš jutr zamudu, k ti povem da me boš poslušu še cel teden!!! Še prezgoden si bil, priden!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 čeprav to nikogar ne zanima, moram povedat , da bom kupila sony ericssona K750i lp Tak kufer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 glavobol bejž stran od mene ... deeeeleeeeč stran, ker sm ornk jezna :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ma pičku mater Mick! kdaj maš rođen dan, da te častim pomivalnu mašinu ...to mi delaj! Maš glih dovolj časa našparat, k ga mam konc leta, pa bom takrat mogoč že mel nov flat, tem držal za besedo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ej, Mick.. drugač obstajajo tud uni mini pomivalni, ki so pol manjši od navadnega.. a unga tud nimaš kam stlačit Pa za enga je čist dost velik, za dva tud še... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 O mujcika , zdej še sam o ogledu tvoje predstave razmišlam, nism mogu o tem...... Hm, mogoče pa res pokukam kake majo, te manjše, pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.