Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

joj, kere bedne in otročje fore, res. xrolleyesx Če po tolkem času ne dojameš, da te ne bom kliknla, klicala, pisala msga, maila in te prosjačla za karkoli, si pa res patetična oseba. Dej me že zblokiri tm gor, da ne bo vedno cela panika, ko pridem, da te bom gnjavla. :OO!: Res si ena navadna, gnila reva. :vragec: xrolleyesx :vragec: xrolleyesx Da o tvoji hinavščini ne govorim :xx!:

Zabarikadiraj se v luknjo in skrij pred celim svetom, pa boš najsrečnješa oseba na svetu. xrolleyesx :vragec: xrolleyesx

:att: PIKA NIKOLI NE PROSJAČI! :vragec: :vragec: :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

Pa zakaj te moram vedno jaz čakat. Pa tvoje bedne fore, da moram razmislit, pa rabim čas, ma pa kva še. Še otroci v vrtcu vedo več kot ti.

Dej skuliri se pa ne trosi okoli svojo negativno energijo, ker te imajo že vsi poln k****,

z mano vred. x:Dx

Pa sej ne vem kva sploh vidim na tebi. :onfire: :vragec:

Že itak mi gre rap na kurac, ampak slovenski izvajalci rapa so pa sploh tolk mim, da bi jih najraje vse pokozlal. Pička jim matrna debilna ... (je bil ravno en komad na TVju).

Skušam bit toleranten do vseh, sam včasih pa tega ne spravm skup ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :xx!: :C: , kaj si mislil da sem tako glupa. da ne bom ugotovila za kaj se gre....da mam tako slabe klikerje, da se ne spomnim kaj sem videla??!! Da mi sedaj, ko sem dobila pošto ni vštekalo ali kaj? Tole ti povem, čim dalj od mene....nobenih pošiljk, zasledovanj ali kaj podobnega!!! Pusti me čisto pri miru, ker te imam za dosti!!!

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

js bi pa povedal sam seb neki :OoO: x:Dx

začni se učit!!! fax treba naredit!!! pa mogoče kdaj tud magisterij :inocent: x:o)x

:vio:

:palec: :palec: :att: :att: kaj še sploh čakaš? hitro učiti x:Dx

:o|o: jaz pa seminarsko pisat :vragec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Joj! Sam glej, da ne boš jutr zamudu, k ti povem da me boš poslušu še cel teden!!! :vragec:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

pa še:

oprost k me ni blo, sem hotla it pa me je drugač pičl. Sej mi je žou. :sori:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

ena akcija je pri simobilu, pa se ne morem odločit, katerga bi... splodnji se mi zdi malo krhek, kaj če se po nesreči usedem nanj :inocent: zgornji je pa navaden telefon, nič posebnega :o|o:, je pa bolj zmogljiv, mislim da bom kar tega.

hvala za pomoč! x:Dx

najbolje, da najprej shujšaš x:Dx

šala, šala x:Ix x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:vragec: Fuck, kaj si nor ?! (itak, da sem) :vragec: x:Dx Dej človek zmigaj se mal...sekaj že enkrat...tajska in njeni šampioni te čakajo, da jim je*** vse po spisku !! xmusicx xsuperx :onfire: :vtz: :devil:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

daaan :inocent:

imam eno vprašanje o teh dveh telefonih: kateri je boljši?

http://www.theregister.co.uk/2005/07/08/k750i_1.jpeg sony ericsson K750i

]

Tegale mam jst. Takšnega ne rabiš. Ima izhod za brezžični internet, kamero, za pisat kakšne smsje je pa totalna štala; vsaj za moje delavske prste.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Jst mam Sharpa, kupila pri SiMobilu, sicer full hočem spet Nokio, ampak s Sharpom delaš lohk res hude fotke - ma najboljši fotič od vseh. To je pa tud vse kar mi je cool !

Joj! Sam glej, da ne boš jutr zamudu, k ti povem da me boš poslušu še cel teden!!! :vragec:

Še prezgoden si bil, priden!!

x:Xx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

ma pičku mater Mick! kdaj maš rođen dan, da te častim pomivalnu mašinu x:Dx x:o)x

x:Dx x:o)x ...to mi delaj! x:Dx Maš glih dovolj časa našparat, k ga mam konc leta, pa bom takrat mogoč že mel nov flat, tem držal za besedo.... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ej, Mick.. drugač obstajajo tud uni mini pomivalni, ki so pol manjši od navadnega.. a unga tud nimaš kam stlačit :inocent:

Pa za enga je čist dost velik, za dva tud še...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O mujcika x:)x , zdej še sam o ogledu tvoje predstave razmišlam, nism mogu o tem...... x:o)x x:Dx Hm, mogoče pa res pokukam kake majo, te manjše, pa to..... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...