Iknee 13. februar 2015 Prijavi Deli 13. februar 2015 tole je pa bombastično (na desni zgoraj imate tudi navigacijo po nadstropjih) http://www.mnh.si.edu/vtp/1-desktop/ O, hvala za link. Bom peljala moje šolske mulce mal na ogled! Če najdeš še kaj podobnega, kar limaj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flowers.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 14. februar 2015 Prijavi Deli 14. februar 2015 A to je pravilo, da stvari nehajo delat za vikend? Da pralni stroj crkne v nedeljo, da plina zmanjka v soboto? Se mi zdi, da delovni dnevi temu niso najbolj naklonjeni. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 14. februar 2015 Prijavi Deli 14. februar 2015 50 odtenkov.......kolikor se spomnim, sta se kar mlatila. V Lidl pa ne smem več.Pol sva pobrali neke otroke (20-28 let)... mater sem se ujela... ni kaj.... N je utrgana, ona bi šla še danes na maškare, ker ji gre mini indijansko krilo še zmeraj čez rit. Jaz pa bom raje izrazila my true colors. da mava klapo tam dol... groza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 14. februar 2015 Prijavi Deli 14. februar 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RNcR0cQasF0https://www.youtube.com/watch?v=z5iOcUAF1ZI totalno drugačen pogled od ustaljenega... sam hecen... ne pozabit, da govori duhovnik Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. februar 2015 Prijavi Deli 14. februar 2015 50 odtenkov.......kolikor se spomnim, sta se kar mlatila. V Lidl pa ne smem več.upam, da nisi kaj nečednega tam storila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 15. februar 2015 Prijavi Deli 15. februar 2015 Mi smo šli pa gledat 50 odtenkov v soboto... Nekateri so zaspali v kinu in jaz sem se zabavala, ko sem delala fotke spečih V bistvu še slabši film kot knjiga, ampak OK, smo se potem fajn ineli. Dobra družba. Pa tudi če kdaj pogledaš kaj bolj plehkega, nič hudega, sam mislim tudi, da če bi režiser in pisateljica imela kak talent, da bi bilo lahko bolje. Tudi če je taka tema, saj s samo temo niti ni nič tako narobe. Me je pa danes nekaj užalilo... Res se mi je uresničila največja želja (no ena, od recimo.. petih) in ta, ki bi mogel bit najbolj vesel zame, je bil najmanj navdušen. Kot da bom koga upoštevala, ko imam možnost, da se mi uresniči... Kdo pa misli, da je. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif Ugotavljam, da imam več želja, kot jih lahko zlata ribica izpolni... ups... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. februar 2015 Prijavi Deli 16. februar 2015 brez razloga ne dobiš lokalverbot ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngSploh v Lidli pa Milerji ne! Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 17. februar 2015 Prijavi Deli 17. februar 2015 Jogurtov lonček moke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif Zdej je zgleda popularno takole odmerjati sestavine. Pa ej, eni imamo dejansko tehtnice doma http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. februar 2015 Prijavi Deli 17. februar 2015 Jogurtov lonček moke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif Zdej je zgleda popularno takole odmerjati sestavine. Pa ej, eni imamo dejansko tehtnice doma http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gifglej, pa vzami kozarec za vodo (ta običajno drži dva deci). Gre samo za razmerje sestavin. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 17. februar 2015 Prijavi Deli 17. februar 2015 Pa nočem jemat kozarcev, hočem imet napisane sestavine v gramih (ml etc) (in ja, slastne ameriške palačinke sem naredila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif ) 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 17. februar 2015 Prijavi Deli 17. februar 2015 Jogurtov lonček moke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gifMeni so pa to najboljši recepti. Bistveno manj dela kot s tehtanjem. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Pa imam tehtnicohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 17. februar 2015 Prijavi Deli 17. februar 2015 Pa nočem jemat kozarcev, hočem imet napisane sestavine v gramih (ml etc) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png (in ja, slastne ameriške palačinke sem naredila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif ) Moja kolegica bi rekla, da raje mera v kozarcih kot npr. podatek 3/8 litra mleka. In za najboljši šmorn so otroci proglasili tistega, pri katerem je ded delal maso "po občutku" in se ni oziral na občutke, ki so popadli babico potem, ko je vstopila v razsuto kuhinjo. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Moja kolegica bi rekla, da raje mera v kozarcih kot npr. podatek 3/8 litra mleka. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png In za najboljši šmorn so otroci proglasili tistega, pri katerem je ded delal maso "po občutku" in se ni oziral na občutke, ki so popadli babico potem, ko je vstopila v razsuto kuhinjo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngSam res ej...3/8 litra mleka... Temu se pravilno reče: en mičken manj kot 4 deci http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Meni se je pa vedno dopadel recept za jogurtovo pecivo, kjer ni bilo treba vagat in je bilo: jogurtov lonček sladkorja, pol lončka mleka, pol lončka olja...ipd... (in ker nisem imela jogurtovega lončka, sem šla še jogurt kupit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png )ah ti ulomki ... 3/8 L ... 3/8 kozarca ... to je preveč angleško ... ni čudno, da se ne prenašajo s francozi ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngker francozi rečejo : pol kure, pol goske, liter vina, 3 jagode ... pa tak http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifJp. Francozi se ne dajo motit pri uživanju. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif @A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 3 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif @A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngNe kesiraj se. Jz sem tudi dolgo uporabljala tehtanje. No, pa saj lončkom, zelo malo je takih receptov, tudi lahko zaupaš. Pač enak lonček moraš za vse uporabljat, da razmerje ostane. Mene je pa bolj kot tehtanje znalo "zaklat", ko še nisem imela prakse, kako kaj naredit. V receptu je bil izpuščen kakšen korak, ki je bil izkušeni gospodinji jasen. In moja snahica je ekspert za torte, pa še vedno tehta...Je pa svoj čar tudi v netehtanju...takrat pač pridejo na plano tako in drugače izvirni izdelki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/up.gif 5 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif @A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png al pa bo dodal da pa on namest mascarponeja za tiramisu da stepen beljak s pehtranom da je cnej in da so vsi bili navdušeni. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 N Mene je pa bolj kot tehtanje znalo "zaklat", ko še nisem imela prakse, kako kaj naredit. V receptu je bil izpuščen kakšen korak, ki je bil izkušeni gospodinji jasen.Je pa svoj čar tudi v netehtanju...takrat pač pridejo na plano tako in drugače izvirni izdelki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/up.gif Jup, se pa najdejo tudi recepti s tiskarskimi napakami ali površno napisani, zgrešena razmerja sestavin, jih ni tako malo. Ko imaš nekaj prakse, zelo hitro opaziš kikse, kot začetnik pa ne. Se spomnim svoje prve eksotične sladice, kjer je bilo razmerje sladkorja v receptu 10x od običajne vrednosti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Se mi je zdelo malce čudno, sem vseeno zmanjšala dozo, ampak ne na normalo. Povabljenci so pa vseeno pojedli celotno kosilo, vključno s sladico in ga celo pohvalili. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Jup, se pa najdejo tudi recepti s tiskarskimi napakami ali površno napisani, zgrešena razmerja sestavin, jih ni tako malo. Ko imaš nekaj prakse, zelo hitro opaziš kikse, kot začetnik pa ne. Se spomnim svoje prve eksotične sladice, kjer je bilo razmerje sladkorja v receptu 10x od običajne vrednosti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Se mi je zdelo malce čudno, sem vseeno zmanjšala dozo, ampak ne na normalo. Povabljenci so pa vseeno pojedli celotno kosilo, vključno s sladico in ga celo pohvalili. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngmoja tašča bi rekla, da ni nikoli preceč sukra, sam premal ga je lahko 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 moja tašča bi rekla, da ni nikoli preceč sukra, sam premal ga je lahko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Saj najbrž je bilo to, ja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif @A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Hehe, sem nekaj dni nazaj v Merkurju lahko opazovala triletnika na nakupovalnem vozičku, ki je v živo študiral odzivanje ravnokar izbrane vage:http://www.merkur.si/aparati/pomoc-pri-kuhanju/kuhinjske-tehtnice/mehanska-kuh-tehtnica-soehnle-silvia-5kg-20g Glede na to, da se je od neznano pojavil en vijak viška, obstaja velika verjetnost, da bodo sestavine v prihodnje spet merili na lončke. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 veliko cukra in potem veliko špric insulina ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Keč je v pogostosti jemanja cukra in velikosti sladice http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png, tako da manj škode naredi ena huda sladica vsake toliko kot sladkor pri vsakem obroku. Vprašaj zobozdravnike http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/birthday.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 razumel bi, če bi sodelavec nabijal severino ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifjst razumem tut če sodelavka... beateuhse.com Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Dons sm tečna in zoprna (mimgrede, beseda "zoprna" je hrvatom blazno smešna, skoz me sprašuje eden, če sem kej zoprna), ker se me neki loteva,Upam, da boš čimprej bolje. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wizard.gifv službi me pa čakajo same take zadeve, za katere pojma nimam, kako se jih lotit - samo fašem jih in uredi - noben ne vem, kako, samo da morjo bit urejene.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Kako poznano. Danes točno to počnem. Pač klic sem in tja. Ali pa pristop Georga iz Seinfelda. Ne naredi nič, pa bodo stvari urejenehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon27.gif Pa sodelavka v sosednji pisarni Severino nabija - samo še to rabim, da se skenslam v postlo.Slušalke. 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 razumel bi, če bi sodelavec nabijal severino ... si lahk precej nazorno predstavljam glede na to da sem videla filmček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Joj kako zivim v neskladju s samo seboj!Vem, katere stvari mi skodijo, pa glih tiste pocnem, jem...Nam je pa prisel predavat dr. Papuga in me navdusil in preprical. Zdaj vem, da rabim nutricionista, ki bi skrbel za mojo prehrano.Zalosti me, ko naj ne bi jedla jajcevcev, paradajza pa se paprike- pa to mam najrajsi In tri mesce sem ze brez menstruacije a nisem noseca. Kaj pa fe sem zec meni??!! Koji faktor sem to, da si zmeri najdem razlog z traumiranje no! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.