klarus 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 noben mi ne bo dans dnea uniču...tud ti ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 sporočam osebi, katerakoli pač bo, ki me bo v petek strigla, naj ne zajebe, ker ne bom plačala, če ne bom zadovoljna s frizuro! Se pridruzujem kolegu Janku in dodajam, da nase stranke vedno odidejo zadovoljne in s sirokim nasmehom! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Dons je tvoj dan x!x ne daj se ines ne dam se Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Dons je tvoj dan x!x ne daj se ines ines? :nckriv:počutim se tako umirjenega, pa čeprav mal razdvojenega...pa čeprav imam čez eno uro zobarja...kot da čutim, da se bo odvilo vse v pravi smeri...pa ni nujno, da tako, kot jaz hočem, le tako, da bo prav za vse.pa vseeno mal otožen...pogrešam določene ljudi, še najbolj pa sošolke, ki sedaj uživajo na faksu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 in to si želi inkvizitor Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 bužec ti, bušca jst Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 in Luna v raku šele prihaja , o moj bog :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 itak, pojej živo žabo kuj v začetku tedna, pol ti pa tud rak sred tedna ne more do živega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 iščem živo žabo, žaba kje si žaba... pa niti slučajno ne rabim potem da mi rečeš da rabiš poljub... princev ni spljoh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ena muha mi tezi ze 2 uri :xx!: pa je ne morm crknt Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Prokleta hinavka! A si lahko kaj kupim in ostane doma, al imam ful preveč dnarja in lahko zapravljam in zapravljam, ti pa mi vse odneseš!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Lahko prosim nehaš s tem ? Tvoja želja moj ukaz iščem živo žabo, žaba kje si žaba... pa niti slučajno ne rabim potem da mi rečeš da rabiš poljub... princev ni spljoh... ne vsako jutro najprej spraviš po goltancu živo žabo, kaj se ti more pol še kaj bolj nagravžnega zgodit oziroma najprej najbolj neprijetne stvari pa imaš cel dan mir Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Tvoja želja moj ukaz ne vsako jutro najprej spraviš po goltancu živo žabo, kaj se ti more pol še kaj bolj nagravžnega zgodit oziroma najprej najbolj neprijetne stvari pa imaš cel dan mir je čist dovolj zjutraj kavo v dvoje pit - energije jeze kar švigajo (zanj je najboljša obramba napad še predno karkoli rečem)... itak se ti potem lahko sam še lepe stvari dogajajo...tko danes je prvi dan D - le glej da boš tamalo sprejel tako kot je treba, pa da tvoja diagnoza ne bo prešokantna. zmenjena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 drži se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Danes me bo cela panika Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 nobenga ne bom čakala!!! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Jst rabm closure ful na k.rac mi gre folk, k te nateguje do amena, zmer između zemlej i neba, ne tič ne miš :xx!: prosim, če ti grem tok na organe, reč, ne pa hinavsko spizdit iz mojga lajfa, pa čakat da tornado mine :xx!: tko kt parv lea jst ne bom nobenga čakala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Morda nezavedno, ampak zelo mi pomagaš. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 vse je relativno. kuker vzameš tak maš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 res je, vse je stvar percepcije....iz katerega kota gledaš, od zgoraj navzdol, ali pa od spodaj navzgor pa tudi to je res, da od viška nikad glava ne boli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Zato da se namrščimo, moramo uporabiti 65 mišic. Za nasmeh pa le deset. Čemu bi se preveč naprezali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 js bi gledal rajši od spodaj navzdol.. dogaja pa tak nikjer dones..matr mam bedno druščino..ne pa ne pa ne nikamor..js sem pa mislu, da smo študenti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 o Valkira še eno mičkeno: Samo enkrat imamo možnost narediti prvi vtis! 1. Kaj vem o njemu?2.Kaj pričakuje od mene?3.Po čem se razlikujem od drugih? Kaj želim doseči?Katero rešitev imaš v mislih?Kaj ima zate poseben pomen? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 a si že prebrala.. am..js sem pa že umaknu ja raznolikost, raznolikost..enkrat desanka drugič levanka.. če je pa glih praznik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 če sem pa js lio prav razumu..am so pa to pravzaprav sam tri različna vprašanja..prvo vprašanje iz prvega kupčka je pravzaprav isto kot prvo vprašanje iz drugega kupčka in drugo vprašanje iz prvega je isto kot drugo iz drugega..sem zadel? in bejba le zavzdihne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.