nols 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 a da se tud teb kej postav kvantna fizika..k bi sploh vedu kaj je to iz vseh debat iz oštarije bi pa res že lahko mel vsaj dve diplome..sam pr slavistiki mi to bolj mal pomaga.sploh pr takih goseh kot jih poslušam na predavanjih..ampak baje je martinovo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 jst vama tle citiram tekste iz osebne odličnosti, vidva pa afne guncata pa na sex mislita je mel prav Tolstoj v tisti črtici, da se edini dve vrlini v našem življenju nikoli ne srečata, šele po smrti v nebesih to sta dobrota in hvaležnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 jest sem pa zbegana Nekega jutra, ko se zbudim in se glava ohladii, nekega jutra bo ze bols Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Ja. Ne razumem, kaj se dogaja ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Sprejmi se takega kot si in prenehaj biti pijavka UNIČUJEŠ ME, slišiš :xx!: joj, fuck, pa ne že spet (lalala).. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 nakladaš, seronja u bistvu.....men je tok hecno, škoda k teb ni no pa sj te štekam, sam bat se me pa ni treba, sam fer bot Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 fak ej, pa ka mi je dons, blazno zlobna, mater sto milih prov nazaj se morm držat da ne sekam po folku, pa mi je kr škoda, ker mi same genialne-strupene sicer izjave na pamet padajo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Manj špila, manj dnarja, manj muzike AMPAK, vsaj terenskega dela sem rešena in vikende bom imela frej UPAM, če se ne bo nič spremenilo še v prihajajočih mesecih Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 sploh ne vem zakaj ti vedno znova in znova in znova pomagam sploh ko v zahvalo dobibam metanje polen iz tvoje smeri še dobr da znam tak dobr skakat mah ja no..mogoč se bo pa vse to enkrat splačal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 fak ej, pa ka mi je dons, blazno zlobna, mater sto milih prov nazaj se morm držat da ne sekam po folku, pa mi je kr škoda, ker mi same genialne-strupene sicer izjave na pamet padajo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jaz sem zlobna že ves mesec in me nič ne mika, da bi se spet na slabše poboljšala. tudi nahrulim kakšnega, če mi ni všeč. najbolj trpi moj sodelavec. pol me pa proba pomiriti s sladkimi besedami: saj nisi jezna, ne? bemti, sem mu rekla, da če hoče, se lahko sfajtava. pa nesramna sem do enih kakšnih tečnih neodločnih zahtevnih pametnih strank. gledajo pa me ko da sem koga ubila. in najbolj smešno je to, da mam zblojene momente, ko kar nekam gledam in nič ne vidim in sem čist v svojem svetu ali pa se zbudim in grdo gledam pa pizdim. saj vem, da mislijo, da sem za v Polje. malo pa bodo že še potrpeli mojo kislinjenje, jaz rabim denar, briga me ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Boli ko pes! Nisi sam na svetu! Ubij se, če želiš, samo naredi to na hitro. Ne bom zdržala še naslednjih 20 let. Zmanjkuje mi moči ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 bejba, zdrži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 brat je rekel, naj vsi nekam zginemo, te pa grem ne, mu bom prepustila tipkovnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pogrešam te, pa kak konkretn najin pogovor. In skrbi me zate. Pa nič mi ne odgovoriš. Kot da mi ne zaupaš več tolk... Verjetn to tud zasluga enga :xx!: , ki se zlo trudi lagat o men, sem prepričan, da tudi teb. Je tolk neumen, da se ne zaveda, da se na koncu itak pokaže kako in kaj, v vsakem primeru. Upam, da si ok, da uvidiš končn nekaj stvari in da te kmalu spet kaj, berem, slišim, vidim, vidiva. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 sej sem tu ne sej vem da nisi mislil name... ampak bi blo pa fajn da vidim spet tvojo dečvo grem rokomet gledat pa obisk imam... mater računalo... v glavnem danes mi je nekdo z zaupanjem ful dan polepšal... sem potrebovala to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Zdaj sem pa čisto brez besed..... nič ne bom rekla ...ampak je z nekaterim vse uredu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 sej sem tu ne sej vem da nisi mislil name... ampak bi blo pa fajn da vidim spet tvojo dečvo grem rokomet gledat pa obisk imam... mater računalo... v glavnem danes mi je nekdo z zaupanjem ful dan polepšal... sem potrebovala to ......saj to pa res neb smel bit blem, sam jo kdaj ujam, k ne bo delala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 :!!: :!!: :!!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Dragi lunatiki ... danes sem se zaprla domov in sem bila prepričana, da sem tolko bad, da danes ne pogledam več ven ... pa ste me prav dobro zabaval in sem zdaj razpoložena za vse ... Face ste. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ej tipček, napiše se zaFRUstriranost, ne zaFULstriranost. jao jao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 predvsem je njegov ego ful zaflusturiran, karkoli že to pomeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Dons nas pa je gor, a a a sam tipkanje neki ne laufa Ja, sam vseen ni vseh tistih gor, k bi midve rade, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Damn, sem že 3X prečekirala Natriiiiiiiiiix...pridi. Zdej pa bo, boš vidla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ne, ne, ne rabiš, jst kr sama pokličem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.