Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

a da se tud teb kej postav x:o)x

kvantna fizika..k bi sploh vedu kaj je to x;)x

iz vseh debat iz oštarije bi pa res že lahko mel vsaj dve diplome..sam pr slavistiki mi to bolj mal pomaga.

sploh pr takih goseh kot jih poslušam na predavanjih..ampak baje je martinovo :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

x:px jst vama tle citiram tekste iz osebne odličnosti, vidva pa afne guncata pa na sex mislita

je mel prav Tolstoj v tisti črtici, da se edini dve vrlini v našem življenju nikoli ne srečata, šele po smrti v nebesih

to sta dobrota in hvaležnost

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

fak ej, pa ka mi je dons, blazno zlobna, mater sto milih :eek: prov nazaj se morm držat da ne sekam po folku, pa mi je kr škoda, ker mi same genialne-strupene sicer izjave na pamet padajo :O: :vragec:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Manj špila, manj dnarja, manj muzike x:)x AMPAK, vsaj terenskega dela sem rešena in vikende bom imela frej :2src: UPAM, če se ne bo nič spremenilo še v prihajajočih mesecih xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

sploh ne vem zakaj ti vedno znova in znova in znova pomagam xnckrivx sploh ko v zahvalo dobibam metanje polen iz tvoje smeri :8): še dobr da znam tak dobr skakat x:o)x

mah ja no..mogoč se bo pa vse to enkrat splačal :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest mačona
fak ej, pa ka mi je dons, blazno zlobna, mater sto milih :eek: prov nazaj se morm držat da ne sekam po folku, pa mi je kr škoda, ker mi same genialne-strupene sicer izjave na pamet padajo :O: :vragec:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA x:Dx

jaz sem zlobna že ves mesec in me nič ne mika, da bi se spet na slabše poboljšala. :vragec: tudi nahrulim kakšnega, če mi ni všeč. najbolj trpi moj sodelavec. :vragec: pol me pa proba pomiriti s sladkimi besedami: saj nisi jezna, ne? xrolleyesx bemti, sem mu rekla, da če hoče, se lahko sfajtava. pa nesramna sem do enih kakšnih tečnih neodločnih zahtevnih pametnih strank. gledajo pa me ko da sem koga ubila. :inocent: in najbolj smešno je to, da mam zblojene momente, ko kar nekam gledam in nič ne vidim in sem čist v svojem svetu ali pa se zbudim in grdo gledam pa pizdim. x:Dx saj vem, da mislijo, da sem za v Polje. malo pa bodo že še potrpeli mojo kislinjenje, jaz rabim denar, briga me ... x:Dx :vragec:

Boli ko pes! Nisi sam na svetu!

Ubij se, če želiš, samo naredi to na hitro. Ne bom zdržala še naslednjih 20 let. Zmanjkuje mi moči ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pogrešam te, pa kak konkretn najin pogovor. In skrbi me zate. Pa nič mi ne odgovoriš. Kot da mi ne zaupaš več tolk... :C: Verjetn to tud zasluga enga :xx!: , ki se zlo trudi lagat o men, sem prepričan, da tudi teb. :o|o: Je tolk neumen, da se ne zaveda, da se na koncu itak pokaže kako in kaj, v vsakem primeru. Upam, da si ok, da uvidiš končn nekaj stvari in da te kmalu spet kaj, berem, slišim, vidim, vidiva. x:)x xsrcx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sej sem tu ;)

ne sej vem da nisi mislil name... ampak bi blo pa fajn da vidim spet tvojo dečvo x:Dx

grem rokomet gledat pa obisk imam... mater računalo... v glavnem danes mi je nekdo z zaupanjem ful dan polepšal... sem potrebovala to

sej sem tu ;)

ne sej vem da nisi mislil name... ampak bi blo pa fajn da vidim spet tvojo dečvo x:Dx

grem rokomet gledat pa obisk imam... mater računalo... v glavnem danes mi je nekdo z zaupanjem ful dan polepšal... sem potrebovala to

x:o)x x:Dx ......saj to pa res neb smel bit blem, sam jo kdaj ujam, k ne bo delala...... x;)x x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dragi lunatiki ... danes sem se zaprla domov in sem bila prepričana, da sem tolko bad, da danes ne pogledam več ven ... pa ste me prav dobro zabaval in sem zdaj razpoložena za vse ... xsrcx xsrcx xsrcx Face ste.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...