Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Jaz v službi, in sestrična kliče in se mi joče po fonu ... da kako je utrujena, zmatrana, tamalo še vedno doji (ima že skoraj 1 leto) in to jo izčrpava, pa da ne more jest, dragega ni po cele dneve in noči, neve kje je, nič ji ne pove ....

In tole poslušam in si rečem v sebi ... pa kaj hudiča greš delat otroka s tipom, ki ga poznaš 6 mesecev al kuk že, pa to je blo čist prehitro, zdaj pa imaš sranje ... in še poročila se je z njim ...

Pa že tako sem jaz precej down in zdaj moram bit še rama za ostale. Super!

Isto je naredila moja frenda, sam, da ona je splavila.

Tega ne razumem, jaz sem čist drugačna. Otroka se ne dela, kar tako z enim u tri hrasne.

Deli na socialnih omrežjih

... Ne boš verjela Ceres, da krznasrtvo podpira v največji meri prav del slovenske politike...

O tem kako se kršijo in spreminjajo zakoni o zaščiti živali pri nas in kakšni mednarodni dogovori se sklepajo o lovskem turizmu je bilo že pred dvema letoma veliko prepirčkov v parlamentu.

Precej nemških in avstrijskih cenjenih gostov lova tu v naših gozdovih ima pri rasti krznarske ind . glavno besedo. Biznis je dobičkonosen.

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Jaz v službi, in sestrična kliče in se mi joče po fonu ... da kako je utrujena, zmatrana, tamalo še vedno doji (ima že skoraj 1 leto) in to jo izčrpava, pa da ne more jest, dragega ni po cele dneve in noči, neve kje je, nič ji ne pove ....

In tole poslušam in si rečem v sebi ... pa kaj hudiča greš delat otroka s tipom, ki ga poznaš 6 mesecev al kuk že, pa to je blo čist prehitro, zdaj pa imaš sranje ... in še poročila se je z njim ...

Tega ne razumem, jaz sem čist drugačna. Otroka se ne dela, kar tako z enim u tri hrasne.

Ma veš kaj je problem.

Da se lahko zgodi marsikaj tudi, če si mnogo let z nekom in imaš lahko posla z nekom ki zelo spretno skriva svoj lajf.

Ne boš verjela kaj se je pa moji sestrični zgodilo.

Spoznala je moškega svojih sanj po vseh merilih.

Pravi đentlemen.

On iz Štajerske ona živela na notranjskem.

Oba z odgovornim poslom.

On podjetnik ona vodja neke donosne firme.

Furala 5 let preden je zanosila.

Mal ona pri njemu v stanovanju Lj ....mal on pri njej v njenem kraju službovanja, kjer je imela stanovanje.

Zaradi narave posla in poslovnih potovanj je bil marsikakšen vikend v solo režiji.

...Takrat je tudi sama odhajala na dolenjsko obiskovat domače...

Pač tudi zaradi že izgrajeno damskih let, ko se seveda posvečaš tudi svojim interesom...se ni ukvarjala samo z njim v smislu preverjanja, špijuniranja ipd .

In seveda srečno ugotovi nekega dne tako, da sta dobila še eno skupno veselje .

Ko ga je želela presenetiti...ga pač na omenjenem naslovu ni našla.

Zato se je spomnila povezave njegovega domačega kraja v katerega nista imela potrebe prej zahajat, našla telefonsko številko njegovih sorodnikov in poklicala.

Ko je vprašala, če ga poznajo, če je morda tam....so tile gladko in nič hudega sluteč odgovorili, da živi sicer v istem kraju...vendar da ima z družino drug naslov.

Čak ...kakšno družino ?

Ja s svojo ženo in tremi otroci ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png

Tako, da lej leta poznanstva niso pogoj temu, da o nekom veliko veš.

Včasih se tisto slabo pokaže šele ob določenih dogodkih.

Je tudi dosti na tem kako spretne lažnivce v lajfu srečaš...

Zgleda, da ima tvoja sestrična mogoče celo kakšno zafrknjeno karmo pri tem.

Hja ...naj si razčisti...to je edino kar ji preostane...

Je pa fajn imeti nekoga na katerega se lahko nasloniš v takšnem trenutku...

...Ti pa po svojih zmožnostih -koliko ti lahko pri tem pač igre...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

Ni ti treba bit rama, če nočeš. To počneš prostovoljno in če ti je odveč, potem imaš ti problem sama s sabo, ne s sestrično. Kar se pa razloga za njene jade tiče - v bistvu ne veš, kaj jo je gnalo v to, da si je nakopala to težavo. Ona to, ti pa kako drugo.

Ful zanimivo punce....Prepad med iluzijo in stvarnostjo je lahko neskončen...Tako vsi počnemo nekaj

kar nas pelje v eno ali drugo skrajnost....Mogoče pogrešam neko sredino,

ki pa je lahko precej dolgočasne narave v smislu navdušenja...

dReAM

Ma veš kaj je problem.

Da se lahko zgodi marsikaj tudi, če si mnogo let z nekom in imaš lahko posla z nekom ki zelo spretno skriva svoj lajf.

Ne boš verjela kaj se je pa moji sestrični zgodilo.

Spoznala je moškega svojih sanj po vseh merilih.

Pravi đentlemen.

On iz Štajerske ona živela na notranjskem.

Oba z odgovornim poslom.

On podjetnik ona vodja neke donosne firme.

Furala 5 let preden je zanosila.

Mal ona pri njemu v stanovanju Lj ....mal on pri njej v njenem kraju službovanja, kjer je imela stanovanje.

Zaradi narave posla in poslovnih potovanj je bil marsikakšen vikend v solo režiji.

...Takrat je tudi sama odhajala na dolenjsko obiskovat domače...

Pač tudi zaradi že izgrajeno damskih let, ko se seveda posvečaš tudi svojim interesom...se ni ukvarjala samo z njim v smislu preverjanja, špijuniranja ipd .

In seveda srečno ugotovi nekega dne tako, da sta dobila še eno skupno veselje .

Ko ga je želela presenetiti...ga pač na omenjenem naslovu ni našla.

Zato se je spomnila povezave njegovega domačega kraja v katerega nista imela potrebe prej zahajat, našla telefonsko številko njegovih sorodnikov in poklicala.

Ko je vprašala, če ga poznajo, če je morda tam....so tile gladko in nič hudega sluteč odgovorili, da živi sicer v istem kraju...vendar da ima z družino drug naslov.

Čak ...kakšno družino ?

Ja s svojo ženo in tremi otroci ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png

Tako, da lej leta poznanstva niso pogoj temu, da o nekom veliko veš.

Včasih se tisto slabo pokaže šele ob določenih dogodkih.

Je tudi dosti na tem kako spretne lažnivce v lajfu srečaš...

Zgleda, da ima tvoja sestrična mogoče celo kakšno zafrknjeno karmo pri tem.

Hja ...naj si razčisti...to je edino kar ji preostane...

Je pa fajn imeti nekoga na katerega se lahko nasloniš v takšnem trenutku...

...Ti pa po svojih zmožnostih -koliko ti lahko pri tem pač igre...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Glej Domy, ko mi je rekla sestrična, da se bo poročila, ker je noseča ... vedla sem, da sta se z dragim spoznala pred nekaj meseci ... sem si rekla v mislih ... tole ne bo šlo, ker je čist prehitro ,... bejba sploh ne ve, koga ima pred sabo ...

S časom spoznaš človeka bolje in šele, ko živiš z njim, vidiš al sta za skupaj al nista.

Je mogla prej uporabljat bučo, in naj ne piska zdaj. Seveda so pa tudi takšni primeri kot si jih ti navedla.

Kar se pa tiče moje frende. Pri njej je zadeva že preteklost.

Bejba ni imela čisto nič dnarja, zgubila je službo. Denarnico je imela prazno, na karticah nič. Ni mogla it na pijačo, če ji ni kdo častu. Ni mogla več plačevat najemnine, mogla se je vrniti živet nazaj domov, mama je bolna na živcih in oče ji je umrl.

Takim ljudem, ki vem, da res nimajo, rada pomagam, ni mi težko. Migrantom pa ne ....

Zapletla se je z enim modelom, bil je umetnik, imela sta hude težave v razmerju (on je zelo veliko pil), finančno sta bila na istem in ona zanosi. Pa nevem, če sta bla skupaj 6 mesecev. Pol je naredila splav, ker ni vidla druge rešitve.

Da seksaš brez zaščite in narediš froca, ko si finančno na nuli, tipa poznaš le nekaj mesecev, pa to je zame neodgovorno in totalno nezrelo. Tko se obnašajo smrklje v puberteti.

Povedala sem ji točno kaj mislim, nisem šparala z besedami, sva se kregale ... na koncu se je končalo tako, da me je poslala v qrc ... en mesec ni govorila z mano. Pol mi je bila zato hvaležna.

Jo imam zelooo rada ... ampak pravi prijatelji človeka ne gladijo takrat ko si tega ne "zasluži".

No, samo veš kaj dommy-da pa pet let ne poznaš njegove žlahte, pa bi tvoja sestrična tudi morala nekaj se po zdravju vprašat. tak mimogrede pač.

čeglih tole vse skup zanimivo branje.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ni ti treba bit rama, če nočeš. To počneš prostovoljno in če ti je odveč, potem imaš ti problem sama s sabo, ne s frendo. Kar se pa razloga za njene jade tiče - v bistvu ne veš, kaj jo je gnalo v to, da si je nakopala to težavo. Ona to, ti pa kako drugo.

Ok, sam jaz sestrični ne morem reč NE.

Ne me klicat, ker imam jaz že dovolj svojih problemov, ki me morijo. Potrebuje nekoga, da tole vrže ven.

No, samo veš kaj dommy-da pa pet let ne poznaš njegove žlahte, pa bi tvoja sestrična tudi morala nekaj se po zdravju vprašat. tak mimogrede pač.

čeglih tole vse skup zanimivo branje.

V bistvu men se pa ne zdi to nič čudnega.

Poznam ljudi, ki so ali prekinili odnose s svojo žlahto, ali pa nimajo veliko žlahte, ali pa nekako tako živijo, da do žlahte niti ne hodijo, ker imajo takšen tempo in način bivanja.

Zdaj pa,.. imaš svoje stanovanje in službo (recmo v Kopru )- tvoji domači so iz dolenjske , drug ima pa v Lj stanovanje in službo- domače pa npr iz prekmurja...

In si samostojen odrasel človek okrog 40 let ali čez .

Že itak imaš svoje obveznosti, ambicije in kronično premalo časa .

Še zlasti, če je partner napr. tak podjetnik , da se najmanj tri dni v tednu nahaja v tujini na poslovnih sestankih, seminarjih ipd. in ni to nič neobičajnega, če mora nenadoma na pot in ga ni.

In če imaš tudi sam zahtevno, odgovorno službo od katere komajda malo odklopiš...potem se že itak videvaš samo nekajkrat na teden.

V takšnih primerih se ne motaš veliko okrog sorodnikov...mogoče kakšnkrat na leto .

In to se da obrnit v svoj namen.

In takšni pari itak izkorstijo vsako prosto minuto, da so ali pri enemu ali pri drugemu skupaj, imajo skupna veselja, interese, konjičke...in ne posvečajo veliko pozornosti drugim .

Mogoče je njihov glavni problem bolj v tem ali bosta nekoč stanovala skupaj v KP ali v LJ.

Zdaj tole je bilo samo polovico zanimive zgodbe..

Nadaljevanje je še bolj pretresljivo.

Sestrična bila sicer samostojna in dobro situirana ženska.

Ker je bila v srednjih letih si je otroka želela obdržati... s tem, da ga ni hotela obremenit za nič.

Je potem sam pošteno vztrajal, da bo otroka priznal in sodeloval v vzgoji.

Tudi svoji ženi je povedal...in morem rečt, da je bila fantastična v razumevanju.

V kolikor se mi je to takrat zdelo zelo komplicirano sem na koncu ugotovila, da nikoli ne vemo kaj nam pišejo zvezde, planeti, usoda, božja sfera...

Zaradi hude bolezni je setrična že čez 5 let umrla.

Njena prečudovita hčer pa je odšla živet k očetu in dobila v dar še tri pol brate, sestre.

Ko je pred kratkim umrla babica so vsi skupaj z njo prišli na pogreb v naš konec...in ta njegova žena jo vzgaja ljubeče, tako kot vse svoje otroke.

Včasih človeku kar obstane sapa ob tem, ko ugotoviš, da se usoda lahko obrne tako ali pa drugače....

...In da zna bit življenje odvisno od enega samega samcatega trenutka srčne odločitve ...

...In če nosiš v sebi več iskrene ljubezni kot kalkulacije... zna bit še tako težak trenutek na križišču nagrajen z izhodom v svetlobo.

To spoznanje vliva upanje, da je marsikaj mogoče, če osvojimo to lekcijo.

Ok, sam jaz sestrični ne morem reč NE.

Ne me klicat, ker imam jaz že dovolj svojih problemov, ki me morijo. Potrebuje nekoga, da tole vrže ven.

Ok, razumem. Je pa fajn, da pogledaš na celo stvar širše - bejba pač v tistem trenutku ni znala in zmogla drugače, vsak človek se razvija s svojim tempom in na podlagi svoje čustvene osnove in življenjskih izkušenj. Ona je pač to lekcijo rabila še predelat in nima smisla se zdaj jezit nanjo in jo obsojat. Če stvari pogledaš tako, te njene jade ne bodo preveč obremenjevale. Pač si vzameš tistih nekaj minut in poslušaš in imaš dober občutek povezanosti s sorodnico, ona pa tudi ni sama v težavah. Pa saj zdaj najbrž tudi že sama ve, da ga je polomila oz. je bila vsaj naivna. Kaj veš, kakšne neumnosti boš še ušpičila ti v svojem lajfu.

Hja no, to samo kaže, da pač ni za zaupat kar tako. Edino prav je, da je dedc potem pokazal karakter in se s posledicami soočil. marsikdo se ne bi.

(ampak kar ne moreš verjet kakšne zgodbe piše življenje. pa to je huje včasih, kot romani Daniele Steel and co)

Hja no, to samo kaže, da pač ni za zaupat kar tako. Edino prav je, da je dedc potem pokazal karakter in se s posledicami soočil. marsikdo se ne bi.

(ampak kar ne moreš verjet kakšne zgodbe piše življenje. pa to je huje včasih, kot romani Daniele Steel and co)

Ja itak...Veliko bi jih najbržda ravno v tistih ključnih trenutkih zmrznilo.

Kaj bi bilo, če bi se dedec ravno takrat umaknil kot, da nima nič s tem ? ...Mnogo je takih...

Ali pa če bi ona prizadeta vztrajala v odmiku in v tem da ga izkjuči iz svojega lajfa za zmeraj ?.

Takrat še ni vedela, da bo smrtno zbolela.

Mal čudno morda za poglavje ljubezni....ampak je verjela v tisti košček, da je bila le ta ljubezen do nje kljub vsemu z njegove strani resnična...čeprav je imel tudi svojo ženo in otroke rad.

Men je tu fascinantno kaj je naredilo razumevanje, potrpežljivost in odpuščanje.

To je bil tisti ključni trenutek, ki je na križišču zasukal usodo v smer medsebojnega sodelovanja .

V bistvu, če človek iskreno razloži eden drugemu svoje ravnanje in čustva, postavi zadeve na pravo mesto....se v sporazumevanju in pozitivni komunikaciji, ko ne prevlada huda zamera lahko situacija celo nekako v pozitivo razplete.

Tu so bili očitno v souplivanju vsi trije odrasli osebki -z nivojem odpuščajoče energije.

Verjetno se tudi to ne zgodi velikokrat...

tole tudi jaz težko kupim. Oz.... jaz s to mojo močno škorpijo bi prvo pomislila,da je kaj narobe....

(tudi ko naenkrat dobila ogromen šopek rož - pred tem pa se še z navadno marjetico ni pokazal, sem takoj vključila alarm...jbg...taka mi je narava dela :))))

Ah to so še lepe zgodbice, jaz bi vam lahko napisal par otkačenih primerov komedije in kriminalke...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Še dobro da smo kao socialna država, da potem drugi rešujejo take in podobne stvari...največkrat...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Poznam zgodbo deloma podobno Domoljubkini, a razplet drugačen.

Mož z dvema otrokoma in ženo se je sestajal s tajnico in ta je zanosila. Doma je povedal in žena je situacijo sprejela. Nekak v stilu, otrok je tu in ni nič kriv, seveda ga je treba priznat. V tem primeru se je mati odločila prekinit stike, ker ni pustil žene in (ugibamo) vplivala na otroka, da še danes ne želi stikov z očetom.

Tisto z dobivanjem pet let in ne spoznat niti enega sorodnika mi je pa naravnost nedoumljivo. Ne vem no, niti prijatelja ni spoznala v vsem tem času? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Težka matematila za mojo glavo.

... kaj vem, če prijatelja ni spoznala...Nekaj se mi dozdeva skozi oblake, da je .

Očitno so mu bili tiste vrste "pravi" prijatelj-i - ko se niso vtikali v njune osebne zadeve. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

On je bil nekajkrat z njo pri njenih domačih ....poznal je njeno sestro in brata.

Paaa....ljudje so zmožni imeti dvojno življenje.

Žal.

Če se temu pridruži še strah pred izgubo ....verjetno iznajdljivost preklaplja 300 na h.

In kot pravim najbržda je bila njuna zveza v vsem tempu vseeno tako polna za njiju dva ....da sestrična ni ravno hrepenela po žegnanju in druženju s sorodniki ....dokler se pač zadeva ni zasukala do tistega nivoja, ko se je pač odločila v zvezi kkšno stopničko naprej...

Jst se žlaht izogibam koker se da in kjer se le da.

V bistvu sem itak čudak.

Ugotavljam, da je moj lajf, tak kot je v bistvu eno samo naklepno dejanje "izbegavanja" odgovornosti do drugih ljudi.

Zato sem tut tako pozno dobil froce, pa tut v službi doslej nikoli nisem želel stopati v ospredja in vodilne položaje, če vem, da ljudem ki so mi podrejeni ne morem zagotoviti tistega normalnega lajfa kot bi si ga sam želel, ker imam nad seboj nekompaktibilni šeferaj

Vse skup je očitno prestresno.. čeprav na zunaj delujem hladno k špricer ..telesa ne moreš pretentat.

očitno nisem iz takega kompaktnega testa kot sem mislil, a sem.

moja kolerična narava preprosto ne prebavlja glume flegmatika..

in telo pošilja signale

Na kratko skregan doma, otroci zelo trpijo te družinske konflikte ki jih kot po pravilu največkrat tudi sami sprožijo.

dva ega ki se sicer super pogovarjata, tut spoznala sta se na forumu med pogovarjanjem, pa ne funkcionirata skup tako kot bi to bilo normalno

mal sem razočaran evo tolk..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Na kratko skregan doma, otroci zelo trpijo te družinske konflikte ki jih kot po pravilu največkrat tudi sami sprožijo.

dva ega ki se sicer super pogovarjata, tut spoznala sta se na forumu med pogovarjanjem, pa ne funkcionirata skup tako kot bi to bilo normalno

mal sem razočaran evo tolk..

Nikjer ni samo fajn in na šolskih predavanjih za starše so vedno začeli shemo družine z risanjem jedra, partnerstva. Glede načina pogovarjanja ti ne bom pametovala. Vem pa, da obema dobro dene poljub in objem, ko prideš domov...

Pico;

Dnevnik hvaležnosti vama manjka, hvaležnost ugotovitve, da sta na enem velikem svetu pod vsemi vesoljnimi zvezdami ravno vajini duši skupaj.

Ni naključje.

Ne more bit.

"Pišita" ta dnevnik vsak večer .... če se seveda upata omehčat.

Mogoče pa preveč vzpodbujata eden drugega v negativo.

In sta zdaj na vrhu diagrama oddajanja napetosti.

Men je vedno prav prišel ob takih trenutkih rek ;

Kolikor energije vložiš v negativno....ravno toliko lahko vložiš v pozitivno, da se zadeve začnejo kazati na bolje.

Ko premakneš namen...se premakne kot domina tudi vse ostalo.

Najtežje pa je dvignit razpoloženje, če si telesno- fizično in psihično down.

Zato...tišina ob nekem romantičnem filmu, samo držanje za roke...brez besed.

Včasih besede pokvarijo vse.

Vse pokvarijo tudi prevelike zahteve .

Ne prevč razmišljat kaj nisi uspel, koliko bi še mogel...ne sej samemu sebi občutke krivde...

In ne zahtevaj od drugega tisto kar je zanj preveč.

Vsi skupaj se imejte radi in se čimveč smejte na misel ....bo že kako ... ker leta hitro minevajo ....in vedno nekako gre.

Pa naj bo raje v preprostosti kot pa v kompliciranju.

Čim manj zamerjat ...ker vsi ga kdaj zapretiravamo ...

Naj ti gre kmalu vse slabo mimo ...razvedrite se čimvečkrat dokler ste zdravi, ker je samo to pomembno....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rainbow.gif

...Po mojem da objeme od nas vseh tu, ki smo prebrali ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

Ok, razumem. Je pa fajn, da pogledaš na celo stvar širše - bejba pač v tistem trenutku ni znala in zmogla drugače, vsak človek se razvija s svojim tempom in na podlagi svoje čustvene osnove in življenjskih izkušenj. Ona je pač to lekcijo rabila še predelat in nima smisla se zdaj jezit nanjo in jo obsojat. Če stvari pogledaš tako, te njene jade ne bodo preveč obremenjevale. Pač si vzameš tistih nekaj minut in poslušaš in imaš dober občutek povezanosti s sorodnico, ona pa tudi ni sama v težavah. Pa saj zdaj najbrž tudi že sama ve, da ga je polomila oz. je bila vsaj naivna. Kaj veš, kakšne neumnosti boš še ušpičila ti v svojem lajfu.

Sestrični nisem rekla nič. Sem samo poslušala. Sem si pa mislila svoje. Ne mislim je nič obsojat.

Še ne ve kaj bo naredila. Je rekla, da mora pretuhtat. Nikoli ni samo eden kriv za težave v zakonu. Njega ne poznam. Saj morda bo prišel nazaj. Lahko ima pa dvojno življenje. Čist možno.

Se pa sprašujem kako lahko dedci folgajo dvojno življenje, ne da bi bejbe sploh posumile, da nekaj ni ok ... al se pa delajo slepe in nočejo pogledat resnici v oči ....

Ko sem ujeta v vrtincu bolečin, nemirov in negativnih čustev ... sem težko v oporo ostalim ... a trudim se po vseh močeh ... sam nekak čutim, da tokrat moram postavit sebe na prvo mesto.

Pico - bo boljše :) taki cajti so... bil retromerkur in mrki in tak

jaz tudi kregalna.

oz....zdaj sem v pripravi...danes zjutraj se zbudila z noro mislijo.

in vem, da je z mano težko živet, moj jezik je hudo strupen, ko sem tako daleč. oz. postala sem vnaprej napadalna - da ne bi bila napadena. brez veze.

kako ne veš....da nekdo živi dvojno življenje....glej enega izmed doživetih primerov: dedc se krega doma s tabo..nič ni vredik, ne zaslužiš dovolj (čeprav si skoraj na njegovem nivoju, keš se hitro porazgubi,...in potem si ti doma čisto zadovoljen ko....noče it s tabo na obisk v bolnišnico in greš z deco sam, ko noče nikamor, ali med časom, ko si v službi in gre v trgovino po kruh, čaka, da opravijo žetev, pa spečejo in ohladijo kruh....(malo se že hecam..)...in ti si čisto zadovoljen, da v tem času dedca ni in da imaš MIR.

druga možnost - je strahotno ambiciozen in ti ga podpiraš...kaj češ druga....keš vedno prav pride....in na ta račun....sprejema vse živo delovne obveznosti, ki so na različnih koncih sveta....in ti si pridno sam doma z dečico...in se imaš čisto ok.....ker ko pride se itak spičita zaradi nepokošene trave recimo....

....no, pa še bi lahko naštevala

A da so taki cajti...retromerkator in luna in tak

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

A ni fajn,da vedno lahko najdemo dežurnega krivca :)))

je pa res, da smo v takšnih časih občutljivejši, nemirni in se ne odzovemo ravno tako, da bi nam bilo v čast. Če smo že tako daleč, da se pač moramo kregat.

domoljubka - tole si super napisala :)

bi bilo fino, če se bi obe strani tega držale. ker ena sama ne zmore.

jaz ne zmorem biti vedno dan...če je drugi neprenehoma noč.

Foter mi je fliknil telefon dolhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/angry2.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ochko.jpg

ker ga štirinajst dni nisem poklicala. ali pa še manj...no, saj bi on tudi lahko...če smo že pri tem...in si mi drznil še pred tem navreči, da mamo sem pa lahko vsak dan poklicala. (hja, čudno a ne)...niti prav do besede nisem prišla...heh..obnaša se kot otrok....in to pri teh letih...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...