natrixred 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Če rabiš pomoč, moraš samo rečt veš , sej veš.....beseda ni konj! Ne,nikomur drugemu ni to namenjen,dont worry,be happy:) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 nima smisla pisat, govorit......... smisel je poslušat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Tako sem vesela zate. Drži se. Rada te imam. xrosex xrosex Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kukica, veš kaj me najbolj veseli, da si sprejela določene zadeve zdej pa da se okaram sama - zakaj si tko nepsametna da ješ črno redkev če ti je že tko slabo od tistga sirupa... grozno počutje tole grozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 srečava se sredi ulicein se obnašaš kot da se nikoli ne bi poznalasem mislila da te pozna celo mesto in da vsi gledajo za tabo tudi pogledajo te ne smejala sem se do solz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Pujsi !!! na hakeljcih lovite a, sam da več dnarčka v mošnjičk pade :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 To je moje zadnje sporočilo. Vse je v redu, na nikogar nisem jezen, nobene zamere ni. Moj čas tukaj se je pač iztekel. Lep pozdrav vsem skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kam greš za koga je to namenjen?HALO!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 HitTheMonkey (281) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 si le skapiral, da ni nič od tebe in bolje da si se speljal. pa velik sreče pri trudu. pa pazi na gobec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hvala za fotke Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ni za ki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 hec ne pred vsemi lahko pobegneš, sam pred lastno glupostjo ne..... kak more bit en tok prtegnen, jao nea morš da verjameš....zakopat pa s solno polit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 a lohk še js kej dodam u tvojo jamo.....pa solno čez...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hec ne pred vsemi lahko pobegneš, sam pred lastno glupostjo ne..... kak more bit en tok prtegnen, jao nea morš da verjameš....zakopat pa s solno polit a lohk še js kej dodam u tvojo jamo.....pa solno čez...... v troje je lepše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 je še za koga plac? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zgleda, da bo gužva v luknji...k mam jst tud kandidate. Razširte tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Madona, pa vi bi se lahko s Trobcem kosal... Bo treba solno prepovedat Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 bomo zakurle...brez solne...da bodo lepi zgorel Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 bomo zakurle...brez solne...da bodo lepi zgorel Odpusti jim, nebeski oce, saj ne vedo kaj govorijo in delajo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Odpusti jim, nebeski oce, saj ne vedo kaj govorijo in delajo! O, vemo, vemo, zato je tok hujš, k se ne bomo mogle zagovarjat na neprištevnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 O, vemo, vemo, zato je tok hujš, k se ne bomo mogle zagovarjat na neprištevnost. bomo najele Čeferina Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 bomo najele Čeferina Tud ta nam nov mogu pomagat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Tud ta nam nov mogu pomagat. oki pol se bomo skrile pod čarovniško masko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.