lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 babnice, ste najurile ko jata kokoši.... jst sn sam zase ziher, uno o gluposti, tist sn napisala ker me je pač obšel trenutek slabosti....zarad drugih si nebi rok mazala ,čče malo bolje premislim, življenje je lepo, mrbit bom pa na konc spoznala, da sem pravi srečko... sam pomisli,eni še nikoli niso doživeli orgazma , sam pišejo o njem in ker ga nikoli ne, se polj izživljajo kot šefi, učitelji, birokrati, zdravilci, teozofi, filozofi, enciklopedičarji...... s svojimi frustracijami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 vsaka gleda iz svojega zornega kota in skozi svoje oči jaz opisujem svojo glupost ker ne vidim svoje sreče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 spremeni lokacijo....al poglej z vrha navzdol, al pa z morja na celino.... čist druga kvaliteta bivanja in popolnoma drugačne perspektive bluzim, ne me resno jemat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 V izogib kakšnim razočaranjem ipd. bi rad povedal vsem sedanjim in mogoče še bodočim frendom, dobrim znancem, znancem, meni simpa ljudem........ne pričakovati od mene preveč druženja, pogostih stikov, stalnih takšnih ali drugačnih kontaktov, obiskovanj itd. Sem človek, ki ne potrebuje pogostih srečevanj, kontaktov, da je lahko nekomu frend, dober znanc itd. Pa mal sem tečn, mogoč tud egoističen, kar se mojega prostega časa tiče, pogosto pa samo prenasičen ljudi.......pa se družim samo, ko mi res paše. Tudi če je to redko ali pa zelo redko, pa se ob srečanjih in drugih kontaktih to ne zazna (vsaj pri meni ne, ko nekoga vzljubim to ne izgine kar tako) in se človeku posvetim popolnoma. To pa ne pomeni, da nisem pripravljen pomagat, si vzeti oz. najti čas, ko me kdo potrebuje. Če me nekdo potrebuje, je to drugače, je pa fino, če to izrazi, če sam ne zaznam. In tudi ne pričakovati, da vam ne bom povedal kaj mislim. S tem me prisilite v umik, ker se počutim utesnjen, neodkritosti pa imam v lajfu že itak dost. Tudi kontra tako velja, pa četudi se bom mogoče sprva namulil, to ne bo nič spremenilo. Tko! Mi je ležalo na duši nekako..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 .......ne pričakovati od mene preveč druženja, pogostih stikov, stalnih takšnih ali drugačnih kontaktov, obiskovanj itd. Sem človek, ki ne potrebuje pogostih srečevanj, kontaktov, da je lahko nekomu frend, dober znanc itd. Pa mal sem tečn, mogoč tud egoističen, kar se mojega prostega časa tiče, pogosto pa samo prenasičen ljudi.......pa se družim samo, ko mi res paše. Tudi če je to redko ali pa zelo redko, pa se ob srečanjih in drugih kontaktih to ne zazna (vsaj pri meni ne, ko nekoga vzljubim to ne izgine kar tako) in se človeku posvetim popolnoma. To pa ne pomeni, da nisem pripravljen pomagat, si vzeti oz. najti čas, ko me kdo potrebuje. Če me nekdo potrebuje, je to drugače, je pa fino, če to izrazi, če sam ne zaznam. In tudi ne pričakovati, da vam ne bom povedal kaj mislim. S tem me prisilite v umik, ker se počutim utesnjen, neodkritosti pa imam v lajfu že itak dost. Tudi kontra tako velja, pa četudi se bom mogoče sprva namulil, to ne bo nič spremenilo. no to pa zveni čist isto kot da bi moj lubi povedal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 daj, no leeon.. vse dobro Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 mene pa je že skrbelo, da širiš negativno energijo na forumu.. vsekakor predlagam, da se šusa izobibaš..(potem še boš bolj počen) vse dobro.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Tebi še samo šus v čelo pomaga.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Pogrešam te, pa kak konkretn najin pogovor. In skrbi me zate. Pa nič mi ne odgovoriš. Kot da mi ne zaupaš več tolk... Verjetn to tud zasluga enga :xx!: , ki se zlo trudi lagat o men, sem prepričan, da tudi teb. Je tolk neumen, da se ne zaveda, da se na koncu itak pokaže kako in kaj, v vsakem primeru. Upam, da si ok, da uvidiš končn nekaj stvari in da te kmalu spet kaj, berem, slišim, vidim, vidiva. to je bilo namenjeno meni? sori. spregledala sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Tebi še samo šus v čelo pomaga.. A ni to mal radikalno receno? Bi pa lahko vsaj rekel, da ji pomaga samo se svinec v sprednjem reznju cerebralnega zivcevja....A se ne slis lepse? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 A ni to mal radikalno receno? Bi pa lahko vsaj rekel, da ji pomaga samo se svinec v sprednjem reznju cerebralnega zivcevja....A se ne slis lepse? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 za une t žlehtne.... kar daš to dobš.... al pa se še pomnoži Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 za une t žlehtne.... kar daš to dobš.... al pa se še pomnoži hja, na žalost to vsaj v mojem primeru ne drži.in ravno to bi rad spravil v črno luknjo...vedno sem vsem na razpolago, namenjam veliko pozornosti vsem, ki jo potrebujejo s komplimenti in drobnimi darilci, smsi z dobrimi željami... jih poskušam razveseljevati, jim dati občutek, da nekoga skrbi zanje, da so ljubljeni. Da postanejo boljše volje. Pogosto dajem pobude za srečanja, kina, koncerte itd....v glavnem, razdajam se, kolikor se le lahko... in ni mi žal... Žal mi je le zato, da se to nikoli ne vrača, čeprav tega niti ne pričakujem...nikdar ne prejmem kakega vabila, da bi kam skupaj šli, niti telefonskega klica niti smsa...kot da me ni....ali sem vedno bil res tako slaba družba? ko mi je neka sošolka izročila majhno darilce v zahvalo za drobno uslugico, sem bil čisto iz sebe. ..pa ni bilo darilo nič posebnega...ampak samo drobna pozornost...ker jih nisem vajen... da se dobro mnogokratno povrne, niti približno ne drži...v mojem primeru se vrača le s pasivnostjo, pozabo in ignoranco.... od naslednje sobote naprej postajam tudi sam tak ker slabše kot je, pač tudi s spremembo mojega vedenja ne more biti več :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 casy, veš kaj je najboljš občutek... ko ti je vseeno če za razdajanje pozornosti dobiš ali pa pač ne dobiš povračila... ko ti je nagrada že to da razveseliš nekoga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 hja, na žalost to vsaj v mojem primeru ne drži.in ravno to bi rad spravil v črno luknjo...vedno sem vsem na razpolago, namenjam veliko pozornosti vsem, ki jo potrebujejo s komplimenti in drobnimi darilci, smsi z dobrimi željami... jih poskušam razveseljevati, jim dati občutek, da nekoga skrbi zanje, da so ljubljeni. Da postanejo boljše volje. Pogosto dajem pobude za srečanja, kina, koncerte itd....v glavnem, razdajam se, kolikor se le lahko... in ni mi žal... Žal mi je le zato, da se to nikoli ne vrača, čeprav tega niti ne pričakujem...nikdar ne prejmem kakega vabila, da bi kam skupaj šli, niti telefonskega klica niti smsa...kot da me ni....ali sem vedno bil res tako slaba družba? ko mi je neka sošolka izročila majhno darilce v zahvalo za drobno uslugico, sem bil čisto iz sebe. ..pa ni bilo darilo nič posebnega...ampak samo drobna pozornost...ker jih nisem vajen... da se dobro mnogokratno povrne, niti približno ne drži...v mojem primeru se vrača le s pasivnostjo, pozabo in ignoranco.... od naslednje sobote naprej postajam tudi sam tak ker slabše kot je, pač tudi s spremembo mojega vedenja ne more biti več :xx!: joj, Cashy! a te moram spet napizdit! praviš, kok se razdajaš, pa nič ne pričakuješ nazaj, v isti sapi pa, da ne sprejmeš nobenga povabila .... ja pismo ne, če ne znaš sprejemat, če samo daješ, ne moreš bit srečen, an? družba si že super, samo sprosti se malo bolj, pa bo vse kul. ma kšna ignoranca, pasivnost ... v tvoji glavi. sem tut jst rekla kašna dva tedna ali tri nazaj, da bom ratala taka ... pa so pol vsi začel bit agresivni, sebični, nesramni ... ker sem vidla sebe v njih, an? good luck! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 joj, šit, sem prebrala, da ne sprejmeš povabila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Joj prejoj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 mah saj vem, da se spet smilim samemu sebi...poskušam pa ozavestiti, kje ga lomim, da je tako kot je...mogoče sem pa s svojo pozornostjo že preveč vsiljiv ...vragsigavedi, kaj je s tem...še najbolj bi psihologa rabil sam...dobro, da to študiram...da si bom pomagal kar sam Mačona, imaš pa point, ja vendar se bom vseeno sedaj posvetil predvsem sebi, drugim le, če bo njim do tega in bodo sami želeli mojo družbo...sam nekaj časa ne dam več nobene pobude kar ne pomeni, da bom sam aroganten in ignorantski...vendar le pasiven, dokler kdo drug ne pokaže kaj iniciative Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 mene si pa spregledal a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 vendar se bom vseeno sedaj posvetil predvsem sebi, drugim le, če bo njim do tega in bodo sami želeli mojo družbo... Le poskrbi zase .... vsi to rabimo od časa do časa. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 mah saj vem, da se spet smilim samemu sebi...poskušam pa ozavestiti, kje ga lomim, da je tako kot je...mogoče sem pa s svojo pozornostjo že preveč vsiljiv ...vragsigavedi, kaj je s tem...še najbolj bi psihologa rabil sam...dobro, da to študiram...da si bom pomagal kar sam Mačona, imaš pa point, ja vendar se bom vseeno sedaj posvetil predvsem sebi, drugim le, če bo njim do tega in bodo sami želeli mojo družbo...sam nekaj časa ne dam več nobene pobude kar ne pomeni, da bom sam aroganten in ignorantski...vendar le pasiven, dokler kdo drug ne pokaže kaj iniciative tako kot sam praviš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 lenka, svetovna si in hvala za angelčka tvoj lubi je pa itak carski Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 iii, Ksenia, oprosti saj mi ni žal niti minute ali tolarja, ki ga porabim za druge...celo vesel sem tega...ampak vseeno ni prijeten občutek, ko vidiš, da folku dejansko ni mar za to Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 cashy........ni res da nam je vseeno......ali da nam ni mar zato prevečkrat pozabimo na druge in gledamo samo nase nič ne bom obljubila samo presenetila Ker meni gre full na one dana Obljuba, ki ni izpolnjena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.