Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

mah, vse skupaj sem preveč zafilozofiral in prenapihnil...

sem preveč v katarzičnih vodah sedaj, se rabim prepucat, da bom imel še več moči za naprej...vendar ne vem, ali vztrajat pri istem ali uvesti spremembe...ker ne želim, da gredo spremembe na slabše v odnosih z drugimi, kar bi z mojim večjim egoizmom nedvomno bile.... xnckrivx

jest sm čist zmeden......a je kje kak psihiater :inocent:

in Mačona, se ti res zdim nesproščen v družbi?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

zdiš se mi:

-prijazen

-vljuden

-malček pretirano radoveden ... :inocent: ne v smislu, da bi hotel kaj izvrtati in pol izkoristiti kake informacije ... ampak sprašuješ kot otrok ... x:Dx brez zamere. :inocent:

-včasih molčeč

-obremenjujejš se s tem, kaj rečti, kaj vprašati.

bodi spontan, naj se ti magari malce odpili, naredi kdaj kaj iz vzgiba, ne skoz samo vse premišljeno. tako nekako.

Guest mačona

pizda, kaj mam lahko teh zadnjih par dni malo mira in mi nehajte skakti po glavi in razbijati z vrati in hoditi mimo in zijat not ... :xx!: mater vam je dolgcajt. jebeš soboto.

misliš da bi pretipkala... x:Dx hočem rečt zdaj se bom oprla.. da x:Dx niso naše težave tako hude kot se nam zdi obstaja vse živo.... to lahko komot presežemo...

ja, jaz ponavadi pretipkam, ne ... :inocent: x:o)x zakaj bi copy/paste ali cut/paste ... xnckrivx x:Dx

jp, obstaja vse živo. vse se da presečt. najbolj negativne misli in strahove. kakor kdo, no.

aha, hvala mačona za tale info....

meni je pa všeč, da sprašujem kot otrok...vsaj vprašam, če nimam kaj sam od sebe povedat. :inocent:

bi bila res kriza, da bi bil skos tih...

vidim, da dobro opazuješ in analiziraš ljudi :palec: krasna sposobnost...ti bo zihr še prav prišla x;)x

upam, da pošlihtaš tole štalo doma in prideš do malo zasebnosti in ljubega miru x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona

analiziram že ... do amena ... x:Dx opazujem, ker drugega dela nimam .. samo sem preveč impulzivna, čustveno odreagiram na prav vse, prehitro sodim, sem površna tudi ... hvala bajdvej .. mi bo pravprišlo nekje, upam. ja, viš, jaz pa raje samo poslušam in si svoje mislim in dajem odgovore ... v mislih, povem pa ne ... x:Dx včasih se mi ne da odpirati ust .. x:Dx

ja, saj fajn da sprašuješ tako ... mene tole prav zabava ... ko ti odgovarjam ... ker kamen je pa un v izložbi, pa tisti, pa kako je roževec ... x:Dx :palec:

ma štalo mam jaz samo v glavi. x:Dx bom pošlihtala, valda, saj sem odrasla in odgovorna. :inocent: x:)x

iii, Ksenia, oprosti x:Ix

saj mi ni žal niti minute ali tolarja, ki ga porabim za druge...celo vesel sem tega...

ampak vseeno ni prijeten občutek, ko vidiš, da folku dejansko ni mar za to :sori:

če daš daš in ti je vseno... sej je prijeten občutek tudi zate... če vidiš da njim ni do tega, ne daš več, ker ni fora da posiljuješ in dušiš.... če pa daš samo za delček pozornosti, potem sam sebi privošči darilca (sprehod, dobra knjiga, spanje - to grem jst zdejle nazaj). mal si temo dobra dejanja v duhovnosti poglej.... in kako veš da jim ni mar? kaj pa če ne znajo sprejemat daril, kaj pa če mislijo da je preprosto beseda hvala dovolj,... drugače pa če imaš občutek, da nekomu ni po godu tvoja prisotnost ali pa pozornost direkt vpraši... vsaj jaz vedno povem kar me mori

cashy..... :palec:

-------------

a mi lahko prosim nehas ovinkarit? :xx!: Povej kaj hoces, bols bo za naju oba! ce pa ne ves kaj bi rad, potem pa razmisl, pa mi pol povej! ne bom se enkrat nasedala na iste finte..... nop nop x^x

tyt pa povej

Uspeh je drznim zagotovljen!

Joj :xx!:

Upam, da bo v ponedeljek posijalo sonce zate in v torek spet začel padat dež zame :sori: xsrcx

eh dost te samokritike :xx!:

Zdej bom dobil košarico in bom lahko odskakljal babici tjakaj skoz temačen gozd

pazi na čarovnice.... x;)x

Guest mačona
Joj :xx!:

Upam, da bo v ponedeljek posijalo sonce zate in v torek spet začel padat dež zame :sori: xsrcx

eh dost te samokritike :xx!:

Zdej bom dobil košarico in bom lahko odskakljal babici tjakaj skoz temačen gozd

ej, pa ne s takimi no. :sori:

pogum! :vtz: xcrossfingx

:inocent: porka motorka mislim, da sm čist pr konc, lastna mat me opominja da sn pozabla pržgat čik

če sn nehala me sprašuje, jao sam pozabla sm ga pržgat xrolleyesx

taki čudni cajti so, če neo za nič drugiga, za čike bo zmerom....

pa še neka mi leži na duši pa toto morm povedat....jst mam totiga Aakhija tak hudo rada, on je menda edini na celem sveti, v vseh štirih desetletjih, k me nikdar, pa res čisto nikdar ni razočaral, samo tu pa tam me je prijetno preseneto x:Xx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx tak zaj pa lejko grem počasi spat, toti tedn je blo bolj malo spaja x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona

kaj se to pravi, groziti mi po telefonu!!! zdaj pa vso krivdo prelagati name a? tko je, jebeni jebivetri, samo svoje interese ščitijo, odgovornosti pa ne bi prevzeli za nepremišljena dejanja. namesto da bi prevzeli odgovornost za probleme, ki so si sami krivi zanje, oz. za to, da se nič ne premakne na bolje ... kdo pol beži sam pred sabo? xrolleyesx

manipuliraš sto na uro in sram te bodi za to, kaj vse si mi natvezil! najbolj sram pa te je lahko, ker si ti mnogo večja zguba od kogarkoli, o komer si mi karkoli natvezil. jaz sama vidim, kaj ja kaj in kdo je kdo, da ti je jasno. in grdo je, tako izkoriščati priložnosti, ki si jih ne zaslužiš. zaslužiš si batine. in če bo treba, jih boš tudi dobil. take ali drugačne. najbolj se boj tistih .. veš ... da bo nekdo končno sprevidel, da ni vse zlato, česar se dotakne. in šel naprej iskat pravo zlato. ker ti si se očitno iz zlata (če si bil) pretvoril v pleh.

ti povem, tudi z mano ni fajn češenj zobati. mam zaščito. in prosim, da me pustiš pri miru. in tako bo.

:) sam sebi bi rad povedal že enkrat, da ni treba :P, da v vsaki vrstci do dam petštrnajstisoč smeškov :D da mi ni treba pol ko kliknem na "objavi komentar" popravljat k jih je preveč :).... aaaaargh :) v črno luknjo z njimi :P lepi in nasmejani :D :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona
Če pa ne bo, se ne sekiraj preveč x:Dx

saj se v bistvu nimam za kaj ... x:Dx jaz že ne. http://www.clicksmilies.com/s1106/engel/angel-smiley-001.gif xsrcx

Ne, ne sliši se lepše.. :sori: In po čem sklepaš da pomaga "njej" ? Opažam, da ste tukaj eni zelo domišljavi in kar sklepate nekaj po svoje. Pa brez zamere..

Morda opazas pri drugih in pri sebi ne... Napisal sem njej, ker sem avtomaticno sklepal po nekaterih prejsnjih postih....ja, sem narobe sklepal in naredil napako. Verjetno te se citirat ne bi smel x;)x . Kakorkoli ze, zato, ker sem preuranjeno sklepal, sem domisljav? :inocent: Whatever, men je vse tole tukaj itak v sprostitev in ne v nadlego. Pac mal uzivam v dejstvu, da se pocutim mal v slovenski druzbi, pa kakrsnakoli ze je.

Pa brez zamere! x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

sanjala sem da se je en folk fiksal v kuhinji, in pink je bla vmes. imela je ful lepo okroglo rit. :vio: tko da sem čisto v redu...ker tega ne počnem. kaj vse obstaja še.... niti ne vem kaj.

xsmx

Diana :palec: ti si taka faca...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
ja, saj meni se tudi trga od teh dveh služb zdaj. :lol: sam jebat ga, pogodbo mam, dnar rabim ... ampak pol me ne bojo vidli več. :vragec: ker se bom vrgla v nekaj čisto drugega. promocijo kozmetike recimo .... ali pa kakšno sprejemanje strank v solariju ... kaj v tem smislu ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...