Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

joj, punce, samo proč od gostinstva in turizma...najbolj boste delale takrat, ko bodo vsi drugi prosti... isto je pri meni, največ dela ob vikendih xnckrivx

in mečem v koš to napačno mentaliteto žensk, da če jim izrečem par komplimentov in jih vsake toliko povabim ven, kino, ali na pijačo, da jih želim kar zapecat in spravit v posteljo...

in če to počnem več dekletom hkrati, da sem ne vem kakšen ženskar in fukfehtar :vragec:

imam pač bolj direkten pristop pri tem, da jim želim mal polepšat dan :vragec:

vrag gleda vse skup :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Morda opazas pri drugih in pri sebi ne... Napisal sem njej, ker sem avtomaticno sklepal po nekaterih prejsnjih postih....ja, sem narobe sklepal in naredil napako. Verjetno te se citirat ne bi smel x;)x . Kakorkoli ze, zato, ker sem preuranjeno sklepal, sem domisljav? :inocent: Whatever, men je vse tole tukaj itak v sprostitev in ne v nadlego. Pac mal uzivam v dejstvu, da se pocutim mal v slovenski druzbi, pa kakrsnakoli ze je.

Pa brez zamere! x:)x

xcivx xrolleyesx jst tud natrix ...uživam v družbi...a ne pol pa ko mam dost...te pa sam escape

ka še češ lepšega x:Ix ni treba nikomu v dvanajsternik lest, sam vgasneš pa je...ne se vun zmotavat xcivx x:px x;)x

pa lepiga se ni treba delat....

x:px toto zaj je karmični mesec, te mi pa vsi pravijo, da mogoče pa le nisn tok zaribana, pa da so mislili , da sn ful žalostna evo ono tak tik preden si daš šus v glavo x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

od naslednje sobote naprej postajam tudi sam tak :vragec: ker slabše kot je, pač tudi s spremembo mojega vedenja ne more biti več :xx!: :vragec:

:wOOt: jesssssss, a sn ti že kdaj povedala, da delati iste stvari in pričakovati drugačne rezultate je potrjeno , definicija norosti x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:wOOt: jesssssss, a sn ti že kdaj povedala, da delati iste stvari in pričakovati drugačne rezultate je potrjeno , definicija norosti x^x

kaj bi rada s tem povedala? :inocent:

da podpiraš preobrazbo v egoista? :inocent:

Žal mi je le zato, da se to nikoli ne vrača, čeprav tega niti ne pričakujem...nikdar ne prejmem kakega vabila, da bi kam skupaj šli, niti telefonskega klica niti smsa...

kot da me ni....ali sem vedno bil res tako slaba družba? :sori:

:) cashyman... zelo si mi drag žal mi je, da ne preživim več časa s tabo, vsakič ko te vidim sem potem še dolgo dobre volje in vsekakor si odlična družba, ampak včasih morem tudi kaj narest k me delo priganja in si ne morem vzet časa za tako krasno osebo kot si ti. :) tko je pri meni morda je pri drugih tudi tako, ne si preveč k srcu jemat, mislim da vsakdo ceni, če drugega ne nekje globko v srcu, dobra dela, ki jih počneš. :) in a ni ravno to naredit nekaj dobrega samo po sebi nagrada? V tem je tisto plačilo iz ljudske modrosti, tu se ti največ poplača, ko se trudiš bit prijazen imaš v glavi lepe prijazne misli, tvoje telo je lepo in prijazno, pozna se ti na psihi na zdravju vsepovsod,:) xsrcx ne zdej obupavat k ni bolj oprijemljivih plačil, a veš ko nehat bit prijazen najbolj pogrešaš prav ta neoprijemljiva... drži se... xsrcx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona
in mečem v koš to napačno mentaliteto žensk, da če jim izrečem par komplimentov in jih vsake toliko povabim ven, kino, ali na pijačo, da jih želim kar zapecat in spravit v posteljo...

in če to počnem več dekletom hkrati, da sem ne vem kakšen ženskar in fukfehtar :vragec:

imam pač bolj direkten pristop pri tem, da jim želim mal polepšat dan :vragec:

vrag gleda vse skup :vragec:

:wOOt: x:Dx x:Dx :sori: :C:

Cashy, pa zakaj ti nifajn iti sam kam? vem, da ni zabavno, vem, da ni veselo ... nič, grem na sprehod.

kaj bi rada s tem povedala? :inocent:

da podpiraš preobrazbo v egoista? :inocent:

x8Dx nič od tega, kar navajaš...

sam če ti ni všeč kar je, je treba spremenit delovanje....

taka čist kmečka logika, brez duhovnjaških neumnosti

bolj ko jih brcaš , bolj k tebi lezejo x:o)x bolj ko si uslužn, bolj po teb hodijo x:o)x še Tolstoju se je v črtici zapisalo, da sta se dobrota pa hvaležnost šele v nebesih prvič vidli x;)x x:Dx

Cashy, sem se tut jst našla v tistem tvojem tekstu pa bom samo tako povedala iz mojega osebnega vidika - če mi ne paše it ven ali imam kaj drugega za počet povem to naravnost kakor je, zakaj bi iskala neke druge razloge. To ne pomeni da ne sprejmem in ne cenim tvoje ponudbe, ali ponudbe kateregakoli drugega prijatelja ki me povabi ven, ampak ljudje smo si tko različni - eni imajo vedno voljo it ven in drugi jo imamo samo kadar se nam "sprdne" po domače povedano :vio:

Jst sem tut tokrat že kako kolegico vabila ven, včasih ker sem jo res pogrešala, včasih zato ker sem samo rabila družbo pa je npr. nekajkrat odklonila pa sem ji lepo povedala "stara dej se slišva res, ko ti bo kej za it ven poklič pa se bomo zmenle" :palec: se je zgodil da je poklicala čez 3 mesece pa se men ni dal pa sva šli čez 2 tedna kasnej ven in takrat ko sva se vidli je blo totalno noro dbest in sva klepetali 4 ure xnckrivx to je meni užitek.

Ni mi pa užitek da vem, da sem te zavrnila 2x ker se mi ni pač dalo ven in ker sicer uživam v tvoji družbi ampak nimam nekega obdobja full ven hodit, potem pa pridem na forum in vidim da je tebi full bad ker se trudiš in gor dol. Ti se sam sebi zdiš izžet ker to počneš, po drugi strani pa izžameš tudi ljudi, katerim nudiš svoje prijateljstvo in pozornosti saj avtomatsko ko ponudiš nekaj pričakuješ da se ti bo vrnilo. Vbistvu s tem že oddajaš falš energijo, ljudje se čutijo dolžni odzvat tvojemu povabilu ker če pa ne bodo šli boš pa sigurno mislil, da te namerno zavračajo. Štekaš?

Sej so ljudje ki se načeloma nikoli nebi sikirali zaradi tega, imaš pa verjetno veliko več takih prijateljev, ki jih konstantno vabiš ven in vbistvu do neke točke "prisiliš" se dobivat, kot da bi pustil tem stvarem spontanost. In tem ljudem je potem bad in vidim po tvojem sporočilu, da je blo tut meni čist opravičeno bad čeprav sem si rekla mah, sej sigurno ne misli da ga namenoma zavračam ...ali pač :inocent: a veš!

Uglavnem ne si tolk k srcu jemat, cenim trenutke ko gremo skupi ven in se mamo fajn in vse, vedi pa da jst osebno ne spadam pod tiste ljudi, ki bi vsak teden hodili na kofetke pa neki full vzdrževali stike take... pristne non stop in tko. Sem se tut zadnjič našla v tistem Mickovem tekstu, ko je napisal nekaj o tem kako on sprejema prijateljstvo, sej sem rekla, ljudje smo si različni in eni so čist jebiveter, eni smo jebiveter ki nam je mar, drugi so pa zelo intenzivni ali celo posesivni prijatelji. Zaradi takih situacij sem že prevelikokrat izgubila prijatelje, ne maram da rata prijateljstvo obveznost pri kateri se non stop ubijam ali mi nekdo zameri neki ali mi ne, kaj si bo mislil, a sploh šteka kakšna sem, a hoče štekat kakšen je moj karakter in tko naprej.

No, zdej pa neki travmatizirat, drugač bom rekla mačoni nej te še mal napizdi, mene je že dostikrat, enkrat je rekla - daješ ker si se sama odločila dajat, če ne dobivaš nazaj čeprav pričakuješ to pač nehaj pričakovat in pejt naprej. Res je, čeprav se zlo težko pripravimo do tega mišljenja - jst osebno se še nisem in sem mogoče tko odprta samo pri prijateljstvu in še to zato, ker vem kakšen je moj karakter in se prilagajam samo do takšne mere, dokler mi ne začne ena stvar pit energije x:)x

Vse kul a prov xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

nisem čist prerpičana, če sploh bereš tu...mogoče ja, mogoč ne...sicer pa to ni važno :vio: rada bi ti rekla samo hvala...hvala ker mi držiš luč, ker me poslušaš, ko me je strah, ko mam dvome...hvala ker se lahka s tabo pogovarjam glih karkoli xsrcx

prav vesela sem, da si v mojem življenju x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pismo, zdej mi je šele bad, ko vidim, da se niso ta pravi našli v mojih besedah....

El Nino in 5rca, vidva sta zadnja, kateremu je tole bilo sploh namenjeno x:Ix x:Ix x:Ix

v bistvu, tole sploh NI namenjeno vama...nima vama biti kaj nekaj bad ali žal ali karkoli...za vaju sem hvaležen, da imam priložnost biti kdaj z vama

ta zadeva se mi vleče že, huh, še pa još časa, naše prijateljstvo pa obstaja šele delček tega časa, in je (skoraj)edina svetla točka vsega tega x;)x

in še to...sem močno pretiraval in močno posploševal, ker sem se rabil čimbolj izbruhat ven.....

ne jemljite tega tako zares, osebno in dramatično.....ker ni nobene potrebe po tem...

vama, ElNino in 5rca pa globoko opravičilo, če sem vaju kaj s tem prizadel, ker ravno z vama nima zadeva nobene veze.

Vidva sta carja x8Dx :palec: xsrcx

Mačona, sem šel sam kdaj kam, pa mi je bilo res v nulo bedno...ker nimaš kaj drugega počet, kot razmišljat o sebi, in takrat nastane prava mora :wOOt:

Lia, ti in Tolstoj imata še kako prav...enkrat mi moraš predstaviti tega modrijana, bi ga bilo lepo spoznat x:o)x x:Dx

Guest mačona
Mačona, sem šel sam kdaj kam, pa mi je bilo res v nulo bedno...ker nimaš kaj drugega počet, kot razmišljat o sebi, in takrat nastane prava mora :wOOt:

pa to je tisto. ne se obremenjevati s sabo! kako zgledaš, kako izpadeš, kaj naj rečeš. bolj se s tem obremenjuješ, slabše se počutiš in bolj ti je nelagodno. sprooooosti seeeeeee. xDDx :inocent: če ne pa bodi tiho pa samo poslušaj. x:Dx tako naredim jaz. pa mam tudi nekaj od tega. x:Dx :palec:

Guest mačona

uživam ob poslušanju, če je zanimiva tema pogovora in si poskušam ustvariti svoje mnenje ...

in ... če že govorim ... rada predvsem govorim. x:Dx

Če ne ljubiš sebe, ne moreš ljubiti ničesar.Dokler vam ljubezen povzroča trpljenje niste našli zlatega ključa ljubezni.

Če želite biti iskreni do sebe, potem morate vzljubiti , kar sovražite in kar sovraži vas, preden vzljubite, kar vam je ljubo in kar ljubi vas.

Sprejmite nesrečo, kakor bi bila sreča.Kajti nesreča se kmalu preobrazi v srečo, potem ko smo jo doumeli.

Po drugi plati pa se lahko sreča, ki si jo razlagamo narobe , nanagloma sprevrže v nesrečo...

**

Usoda ni ta, ki je muhasta, človeška volja je tista.Danes se zaganja proti vzhodu, jutri proti zahodu.

Neko reč ponekod označi za dobro, drugod ožigosa za slabo.

Z nekom se bo zdajle sprijateljila, samo da se bo pozneje lahko spopadla.

Ko pa boste doumeli skrivna pota svoje lastne volje, boste doumeli tudi vsemogočno voljo.

...ko postane prej bistro oko plesišče za najbolj čudne maske in sence

ko postane nekoč urna noga svinčena kepa in ko postane roka strt kalup

ko se koleno ne prilega več sklepu

ko te vsakič kadar vstaneš oblije pot od strahu, da boš padel in te vsakič kadar se usedeš zbode dvom ali boš še kdaj vstal...

zares ko človeka dohiti starost tedaj napoči čas...Ne žanjete le ene reči ob določenem času, marveč vse stvari in venomer...vaša oblačila, zakoni, izročilo, navade mar ni to od tistih , ki so bivali in umrli pred vami?

to nam pravi Mikhail Naimy v Mirdadovi knjigi x:Ix

Zares visoko je zmeraj nizko...

zelo rahločutno je otopelo

zelo zgovorno je onemelo

ZGUBLJENCU JE SPREMSTVO ZAGOTOVLJENO

x:o)x ZATO SE NIKOLI NE POČUTIM SAMA x;)x

:O:

to je bilo namenjeno meni? sori. :sori: :C: spregledala sem. x:Ix

Kok so eni naduvani xrolleyesx

zdiš se mi:

-prijazen

-vljuden

-malček pretirano radoveden ... :inocent: ne v smislu, da bi hotel kaj izvrtati in pol izkoristiti kake informacije ... ampak sprašuješ kot otrok ... x:Dx brez zamere. :inocent:

-včasih molčeč

-obremenjujejš se s tem, kaj rečti, kaj vprašati.

bodi spontan, naj se ti magari malce odpili, naredi kdaj kaj iz vzgiba, ne skoz samo vse premišljeno. tako nekako.

Ne ga lomt! x:Dx x:o)x

xsmokex kadi z mano, mam celo škatlico. :inocent:

Davidof! x:o)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

zdiš se mi:

-malček pretirano radoveden ... :inocent: ne v smislu, da bi hotel kaj izvrtati in pol izkoristiti kake informacije ... ampak sprašuješ kot otrok ... x:Dx brez zamere. :inocent:

...Samson ma take ljudeke rad! :palec:

Samsič, sej te ni kap, a? :inocent: x:Dx xsrcx

...so dohtarji rekl da ne vejo, al je kap al je pa zlomlena noga... :o|o: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...