Skoči na vsebino

zmeda v moji glavi

iona

Recommended Posts

xsrcx

sem nova med vami,tako zmedena se spati nemorem,nevem zakaj sem se tako prezadela nevem zakaj sem tako neucakana in nepustim stvarem naj se odvivajo po vesoljni sili...ne jaz se imam za boga in želim stvari imeti podnazorom....in kje je moj problem?????LJUBEZEN,ja prav imam on on ki mi je zmesal glavo par mailov par pogledov pa je bilo pika na i.....hecn on ve da mi je vsec pol mi pa pise maile k nimajo nobenega pomena.sam pogrečam nekoga ki bi me pocartal.pogresam poljube,vso nežnost...ne me narobe razumeti rada imam lajf,pa samo sebe ...imam ogromn znancev 2 pravi prijateljici....ogromn nekih ljudi....ampak želim njega spoznati,ga sprejeti...in mogoče mi bo vsec se bolj....ampak nimam tr prilike...so le maili jaz pa si želim iti na kavo...zahtevam dost...iona

Deli na socialnih omrežjih

xsrcx

sem nova med vami,tako zmedena se spati nemorem,nevem zakaj sem se tako prezadela nevem zakaj sem tako neucakana in nepustim stvarem naj se odvivajo po vesoljni sili...ne jaz se imam za boga in želim stvari imeti podnazorom....in kje je moj problem?????LJUBEZEN,ja prav imam on on ki mi je zmesal glavo par mailov par pogledov pa je bilo pika na i.....hecn on ve da mi je vsec pol mi pa pise maile k nimajo nobenega pomena.sam pogrečam nekoga ki bi me pocartal.pogresam poljube,vso nežnost...ne me narobe razumeti rada imam lajf,pa samo sebe ...imam ogromn znancev 2 pravi prijateljici....ogromn nekih ljudi....ampak želim njega spoznati,ga sprejeti...in mogoče mi bo vsec se bolj....ampak nimam tr prilike...so le maili jaz pa si želim iti na kavo...zahtevam dost...iona

jEBEŠ NJEGA..PEJT Z MANO NA KAVO...HEEH

Zajeban je, če se hitro zasanjaš, potem hitro nekje obtičiš :inocent: . Včasih mi je blo to fajn, da padeš v svoj svet, pa ne registriraš nobenga okoli sebe, pa si rečeš, naj se kr sekirajo, men se ne da pa tudi vredn ni mojga želodca x8Dx .

Samo, če se pa zasanjaš za volanom, to pa ni fajn :xx!: .

Kaj vse je mogel pretrpet moj inštruktor pri avto šoli, je že reku, da bo šibo zame kupu pa gor moje ime napisal, da ko ga bom začela srat, me mal zbudi. x:Dx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 3 weeks later...

saj bo.............

povabi ga... saj vec ko ne ti ne more rect...in ce ti rece ne, pol ves da je butec in da te ni vredn... se vedno mu lahko spuknes v faco... vsaj ves da te nebo en norc izkoristo...

sao cutim, da se bota kr fajn ujela...na kaki kavici... al pa na koktejlcku... :8):

vsekakor porocaj, kaj se dogaja!!!

hehe :vio:

ajdek x:Xx

ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...