emmzi 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 moj prijatel me je neko popoldne poklical cisto prestrasen: ema ti ki se spoznas malo na to, daj povj kva blo to!!!zjutri ko sm se zbudil sem imel na bradi odtisnjen kriz( res ) kot da bi se polezal ampak jaz v sobi nimam nicesar v obliki kriza!!! kaj je to??? ne wem ali nj mu vrjamem ali ne, je pa res da ko pridem kdaj na obisk se zelo cudno pocutim v njihovi hiši pomoje je polna negativnih energij. kaj mislite kaj le bi bil tisti križ. rekel je tudi da se mu vsak dan sanjajo more in da enkrat na teden sanja mene kot izganjalca duhov ali kaj takega... prosim ce lahko pomagate kakor veste in znate.se ze vnaprej zahvaljujem Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Nevem,morda bi bilo dobro,da razčisti sam s seboj glede notranje razdvojenosti v zvezi z religijami in verstvom Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 A je bil narobe obrnjem križ al pravilno???? Če je bil narobe.... :OO!: nej se samo spoka.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 ok hvala za vse Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 emmzi, kje si? tole je skor skeri, k te že dva dni ni več slišat, prej pa tako vprašanje! Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sam to je res mal spuki. fajn podlaga za kakšno srhljivko Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 ja ja sm tle aja kriz je bil obrnjen pravilno Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.