svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Nujno rabim vse kar se najde o industriji na slovenskem... morm referet ta vikend nardit... ker ga v sredo al četrtek že morm predstavit! zdej pa iščem pa nič ne najdem... prosim pomagite ker res nucam in se mi že zelo mudi.... hvala! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 mislm da bos tuki neki dobu ENCIKLOPEDIJA SLOVENIJE: 4 knjiga (Hac-Kare) od strani 131 - 139 + razclenjeno industrijo se pravi se mal vec snovi Ce pa bos rabu se kej, pa povej, ti bom pomagala, ce bom le vedla Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Nujno rabim vse kar se najde o industriji na slovenskem... morm referet ta vikend nardit... ker ga v sredo al četrtek že morm predstavit! zdej pa iščem pa nič ne najdem... prosim pomagite ker res nucam in se mi že zelo mudi.... hvala! pojdi na cobbis pa utipkaj kar iščeš, morda lahko najdeš tudi kaj v novinarskih člankih GV- rvije. Finance, Podjetnik... Vsi so na netu. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 mislm da bos tuki neki dobu ENCIKLOPEDIJA SLOVENIJE: 4 knjiga (Hac-Kare) od strani 131 - 139 + razclenjeno industrijo se pravi se mal vec snovi Ce pa bos rabu se kej, pa povej, ti bom pomagala, ce bom le vedla tnx, upam samo da bom pršu do knjižnice ker jutr me ni ja v to k bo trebna it Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.