Čistilec sveta 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 Delam na tem. Že študiram eno knjigico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čistilec sveta 15. avgust 2010 Prijavi Deli 15. avgust 2010 Sem kar sam šel na ekspedicijo. Nekaj sem jih našel. Ko jih očistim in slikam jih boste pa lahko videli. So pa manjši kristalčki, nič velikega (večina je manjša od 1,5 cm). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MihaelR 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 maš fain lepe oblike ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MihaelR 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 Sem kar sam šel na ekspedicijo. Nekaj sem jih našel. Ko jih očistim in slikam jih boste pa lahko videli. So pa manjši kristalčki, nič velikega (večina je manjša od 1,5 cm). po meni zadnjih znanin podatkih so tam našli do 20 cm velike kristale kremena... debelina posameznega minerala je znašala tudi 6 cm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sijan Svarožič 28. marec 2014 Prijavi Deli 28. marec 2014 Jaz mam zdej doma knjigo Minerali na Slovenskem. Povejte, kateri mineral, bi šli radi iskat pa bom pogledala v knjigo kje so nahajališča. Meni je zelo zanimiv fluorit. Najdemo ga pa pod Blegošem, Potok, jama nad Vrhpoljem pri Vipavi. Drugače pa so veliko mineralov našli v litijskem rudniku, sam nevem, če bi nas noter spustili, oz. če je sploh še možen vstop v njega.Zelo lepo, tudi jaz bi šel:) Če bi kdo peljlal:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. april 2014 Prijavi Deli 29. april 2014 jst sem tudi za kakšno ekspedicijo!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif pa da je zraven seveda nekdo, ki se res spozna, da ne bom pol spet ugibalakaj sem domov prinesla http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sijan Svarožič 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Pozdravljeni, je tukaj še vedno kdo zainteresiran za nabiranje mineralov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wonderland 19. september 2015 Prijavi Deli 19. september 2015 ja, js. nisem geolog in nimam pojma o kamninah, bi jih pa rad šel nekam nabirat/iskat, za hobi. po možnosti nekje na štajerskem, tja do litije. Dle za 1x ne xD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.