lilita 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Imam prijatelja,ki zelo dobro obvlada kitaro,toda noče igrati,ker misli,da je že prestar(42 let).Ko igra,vedno bolj v ožjem krogu in zadnje čase nič,enostavno zablesti in zaživi... --------------------Drugače se je pa čisto zapustil in živi brez prihodnosti. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 a ima tremo pred večjim občinstvom? ali se boji neuspeha? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 Morda se počuti prestar?? Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Morda se počuti prestar??trapasto, mu rech. je mozno. no sicer sem bla pa tedaj recimo ene 35, to je res, sam to je brez veze.. ce je 42 PREstar, je tud 35. ce ces tko gledat. a lohk vseen povem, ceprav je slo v mojem primeru za bobne pa za bas kitaro in ne za kitaro? no skratka... po recimo.. hm, 10letnem premoru (ok, pevka sem bla se kot gostja kje vmes, pa itak mam voice kar artikuliran, to je tud vaja ) sem jaz vehementno prisla na prvo vajo v nekih kavbojksih skornjih, ko sva se z nekom zmenila, da bova pa mal igrackala, sam sva bla oba bobnarja. no jaz sem se pol v sili znasla se kot basistka, on pa kot saxofonist, za bobne sva se pa zmenila, da sem jaz ruzhila osnovo, on je pa bodisi tamtamcke fural al pa konge al pa kaj tacga...vmes sem naredila kako melodijo na syntu, pa oba ritem na dveh kanalih, tko da je se tist tolklo zadaj, ker sva bla sam dva, no pa sva se sla tole... je blo fajn, teh... par mescev al kolk... in sem skratka na to 1. vajo prisla v nekih kavbojskih skornjih... kao da bom jaz zdaj ful tam bobnala, ck, po 10 letih.eejjjjjjjj! kwa? halo? kar nekaj sem se zapletala... sploh mi ni slo.... blamazha... sam pol na 2. vajo pa sem prisla v supergah, se mal posvetila, mal vaje vaje vaje... in ugotovila, da je to tko nekak kot... vozit kolo, avto... cesar se janezek nauci, to Yanezz zna - z urico vajice. tko da - ne kupim vzroka - prestar. al pa da pozabis...a dihat se zna? ce je igral in dihal, bil not, ves on, potem se zna. tud onih par strun zabrenkat, mu rec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 Ja,dihat še zna...bom mu rekla,da še ni ura za "pokoj"... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 Ga vabijo nekateri prijatelji,ampak on misli,da ga hočejo samo izkoristit..Mnogo njegovih besedil so si prilastili... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ja, recimo tud jaz. tole pa stekam ves Lilita, mislim ne sam tolk s tem da ti pljackajo (to se je tud men dogajal), pac pa pismu ne mroes nekaj sam solo ustvarjalno onanirat. :||| tko da to je pa res tecno.sam vseen, ce je sposoben in se mu da, bo pac sam izbral glasbenike, ki naj se mu pridruzijo.tko bom jaz nardila najbrz, ker sem sita tega, da ne bi blo vec muzke v lajfu zame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 Ti želim srečo!! Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ni tak enostavno.vem. zato sem pa tle kjer sem. Ti želim srečo!!Thanx! Tud jaz tebi in tud tvojmu frendu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 Pa sej po eni strani je res,da tastari rockerji "drkajo"eno in isto,potem je pa že dolgčas...kot,da se vrtijo v enem in istem krogu..ampak,elektro bas..in igrat tisto kar čutiš...to je filing Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Imam prijatelja,ki zelo dobro obvlada kitaro,toda noče igrati,ker misli,da je že prestar(42 let).Ko igra,vedno bolj v ožjem krogu in zadnje čase nič,enostavno zablesti in zaživi... --------------------Drugače se je pa čisto zapustil in živi brez prihodnosti. Hm mislim da je potrebno nekje drugje iskati problem. Zakaj ni prihodnosti zakaj si ne dovoli morda motivirati se. Kakšem človek bi ga moral dobiti v roke, ki je imel iste probleme pa bi ga morda razumel in mu morda dal kak pravi življenski napotek! HM... Pa sej po eni strani je res,da tastari rockerji "drkajo"eno in isto,potem je pa že dolgčas...kot,da se vrtijo v enem in istem krogu..ampak,elektro bas..in igrat tisto kar čutiš...to je filing V tem pirmeru bi se sam inštaliral takole: za vsakim doseženim ciljem bi si zastavil novega ali nov izziv pa mi ne bi bilo nikoli dolgčas Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 28. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2006 prav imaš,treba bi ga bilo doro"strositi"in ga poslati v p... m....,ga dobro "prerešetati"(v duhovnem smislu),da bi se znebil egoizicizma... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Imam prijatelja,ki zelo dobro obvlada kitaro,toda noče igrati,ker misli,da je že prestar(42 let).Ko igra,vedno bolj v ožjem krogu in zadnje čase nič,enostavno zablesti in zaživi... --------------------Drugače se je pa čisto zapustil in živi brez prihodnosti. Ma kdoj prestar.Človek je itak cel lajf isti sam embalaža se menja zato ni važno kok si star Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Podobno reč smo obravnavali tule, sem kar nekaj konkretnega napisala, pa si preberi:http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=6658&st=25 Vsekako ti iz prve roke zagotavljam da se da v glasbi (kot povsod) vedno na novo začet ali nadaljevat..... . Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 O, Dasiy, glej jo! (*pa res, mi je sla cist iz glave ta tema, super ker si se spomnila), thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.