Skoči na vsebino

nova poznanstva

muck

Recommended Posts

pred kratkim sem preko interneta spoznal dve čudoviti dekleti iz rusije.obe tako kot jaz si želita spoznati nekoga ki bi jima bil partner.vsaka od njiju ima kvalitete ki bi se dopolnjevale z mojimi.ena je zdravnica,druga pa je novinarka.ena je škorpijonka,druga je strelka.jaz pa sem rojen v znamenju rib.strelka že komaj čaka da se srečava,s škorpjonko pa sva se šele dobro spoznala.prav zaprav sem jo spoznal prav na dan petek 13....januar 2006.energije so zelo močne.numerološko je strelka 8, škorpijonka, jaz 7 in škorpijonka 6.ampak po imensko sta si vrednosti celo enaki! strelka je polna upanja škorpijonka pa,me nekako bolj privlači.do obeh želim biti pošten in iskren.dopuščam tudi možnostda bi skupaj zaživeli vsi trije,če bi bilo to za njiju sprejemljivo.v najslabšem primeru bi se moral eni odpovedati.anpak kateri,ko pa sta obe tako čudoviti.
Deli na socialnih omrežjih

Ne, pa sej to v bistvu res ni nč čudnga...samo onidve tega še ne vesta, ne? Najbrž bi obe radi bli z njim, ne pa še s tretjo osebo...lahko, da se motim, samo, a ne bi blo pamteno, da ju to najprej vpraša? x;)x Pa pravi, da bi bil rad pošten do obeh...ja, če se z obema meni naenkrat, pol to že ni pošteno, ne? ena bo definitivno zvisela. Al pa ne, če sta obe svobodnih nazorov.

No, kokrkol...poročaj, muck, kaj se je zgodilo z mucicama. x:)x

xsmx xsmx

Good luck!

Torej nobene se nisi VIDEL v resnici? Pa ze potihom načrtuješ harem?

Am, a pa...dečko, sej je življenje lepše, če je človek malce naiven, ampak...vse ma meje x:Dx x:Dx

Srečno vseeno, pa poročaj!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne vem zakaj bi se avtor teme hecal. :inocent: Verjamem, da se ne more odločit. Ponavadi je tako v življenju... si sam in ti ni jasno zakaj ni nikogar zate v bližini, pol se pa naenkrat več potencialnih kandidatov pojavi. Pol si pa v precepu! :eek: Preverjeno! Moja rešitev: daš gor datume za sinastrijo in se odločiš na podlagi tega izračuna! x:)x Čeprow jz ponavad izberem po svoji presoji pol vseeno (ane Samson?) xrolleyesx x:Dx
Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...