Skoči na vsebino

Napoved za 3. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/3/"][b]Napoved za 3. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. januar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote]Zabavajmo se, skočimo v val, vendar ohranimo razsodnost in pravo mero.[/quote]

:palec: to mi je všeč :palec: :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

xokx

sam ko jo bo treba ohrant, se mal zabrzdat, ti pa ne bo tolk vsec. :vragec: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bo bo ... nimam problemov z razsodnostjo in pravo mero x:Dx pravzaprav si želim, da bi bla včasih manj razsodna x:Dx :vragec:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Marsa :palec: ...pa thanks xDDx
....že letim po kofe x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[code] V začetku tedna bomo še močno čutili nedeljski vpliv Saturna na Luno in tako ne bomo najbolj sproščeni in ne najboljše volje, še vedno se bomo ubadali s skrbmi in negotovostjo in se bomo bolj zapirali vase.[/code]

:o|o: Drži :palec:

Če ne drugo, vsaj konec tedna kaže na boljše ! xDDx x;)x

Marsa xokx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ko se bo bližal konec tedna, bomo postali boljše volje in bomo tudi družabnejši in komunikativnejši

[color="#6600CC"]Tegale se veselim :palec: Nisem glih ljubitelj komunikacijskih blokad.[/color]

v petek zjutraj pa se premakne v bolj nepredvidljivega Vodnarja in bodo zavele nekoliko drugačne sapice. ;)

[color="#6600CC"]Za tole ne vem, kaj naj si mislim, ker ni dorečeno, jaz imam pa še premalo pojma. Ziher kaj full fajnega, pa zato ni napisano x:px :palec: [/color]

tako bo naša komunikacija v tem tednu (še posebej v prvi polovici) še vedno nekoliko zadržana, naše delovanje pa bo kar organizirano in metodično

[color="#6600CC"]No , da bo vsaj z delovanjem malo zbalansirano [/color] :palec:

Kar ves teden bo povečano število najrazličnejših prebavnih težav in motenj (nervozen želodec, slabost, tudi bruhanje, spahovanje, izmenjaje driska in zaprtost itd.).

[color="#6600CC"]Se prav bolj lahke zadeve jest, nič kaj preveč eksperimentirat (bolš da pol nič ne kuham x:Dx x;)x )[/color]

[color="#6600CC"]Jah, kaj čem jamrat, brez veze, puščice ne gor si po potrebi preusmerjat, pa bo tut ta teden skozi [/color] x;)x

[color="#CC33CC"]Hvala Marsa [/color] :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='silki' post='618747' date='16. Jan 2006 ob 15:12']....že letim po kofe x^x[/quote]
xDDx a je bla dobra kava? ;)

[quote name='coccinelle' post='618750' date='16. Jan 2006 ob 15:13']za spremembo nadaljevanje boljše od začetka... upam, da res :inocent:

ker minuli teden je bil kar tumač... mama gre na svoj rd na operacijo sive mrene (v bistvu to jemljem kot dober znak... , v soboto mi je crknu komp... :xx!:[/quote]
oj, sem vidla v petku 13., ker men pa avto ni vzgal tedaj (in dons tud ne :o|o: :xx!:)
hmm, oci sem pa pozabila omenit prejsnji teden, dihala pa mensezdi sem...
Cocci, ne se bat, jaz sem fulkrat zbolela al pa mela schtr. ravno na r.d.-je, saj je logicno, sonce na soncu, jasno da kaj dogaja.
ker dan je to?
saj je kar ugodno tko sicer, zemlji kar pashe, bi moral no, tipicni.

[quote name='santos' post='618755' date='16. Jan 2006 ob 15:21'][code] V začetku tedna bomo še močno čutili nedeljski vpliv Saturna na Luno in tako ne bomo najbolj sproščeni in ne najboljše volje, še vedno se bomo ubadali s skrbmi in negotovostjo in se bomo bolj zapirali vase.[/code]

:o|o: Drži :palec:

Če ne drugo, vsaj konec tedna kaže na boljše ! xDDx x;)x[/quote]
Oj Santos, saj vids, ce za zacetek deluje pr teb, bo tud za konc. xokx x;)x

[quote name='Pujsa' post='618756' date='16. Jan 2006 ob 15:23'][color="#6600CC"]Se prav bolj lahke zadeve jest, nič kaj preveč eksperimentirat (bolš da pol nič ne kuham x:Dx x;)x )[/color][/quote]
aja ti si bolj tko s kuhanjem (no saj se ti vid, saj si cist trlica xDDx)

[quote name='Ksenia' post='618759' date='16. Jan 2006 ob 15:27']Marsa, tnx :palec:[/quote]
glih prejle sem pomislila da kje si pa kaj ti (ti saturn nagaja mal najbrz, sam se dobr da je luna iz raka a ne? x;)x)

[quote name='freia' post='618763' date='16. Jan 2006 ob 15:31']Zelo gudi! Ta vikend se mi obeta ena žurka! :palec:[/quote]
xokx kul, ce bodo pa kateri prevec vrocekrvni, jih pa z mrzlo vodo polijte ostali. x:px

Picasso

Marsa, thx. xsrcx

Imam pa eno prošnjo...se mi zdi, da so tole še ravno pravi dnevi za podpis pomembne pogodbe glede nepremičnine.

Se mi zdi, da bi bilo pametno podpisati, dokler sta še sonce in Merkur v kozorogu...in morda luna v devici???

čeprav deluje precej zemeljska kombinacija :o|o: ..po drugi strani pa spet, gre za nepremičnino...

in se mi zdi, da bo najbolj gladko tekel projekt, ker bo luna delala trigon z Merkurjem, Venero in na koncu še s Soncem?

natančno, ambiciozno zastavljen projekt in dobra komunikacija med pogodbenimi partnerji???

In še neka simbolika v bistvu, gre za staro zadevo, ki bi se naj končno začela realizirati...torej retro Venera ne moti?

Astra
Per aspera ad astra

po mojem je kul, sem mislila clo omenit kaj tacga, sam tolk ugodno spet ni, da bi se prav izpostavljal pa na veliko zdaj kaj jaz vem.
ampak ja, je nekaj kar srckanih aspektov in na vsak nacin v kozlu se, v vodnarju ze ne, za oba vaju velja to, torej se ta teden, v sredini, ja, jasno, recimo enkrat v sredo, lahko pa tud jutri ze (*mal poglej, kdaj bodo najbolj eksaktno v trigonu pa ta dva blizje, ker se nekak oddaljijo pol).
mars sede obema lunama vajinima in tvojemu soncu in tud asc, sicer pa je taka zemeljska postavitev na nebu za tele tvoje specificne zadeve po mojem glih dbest, ja, vkljucno z retro venero....
a ves ker ce bos pa na to gledala, bos pa drugo 'zamudila', pa se mi zdi to vseen pomembnejse, kompaktnejse, plus ima smisel... ko pravis da gre za nekaj starega.

No skratka, men se zdi ok, optimalno, saj skor noben teden ni cist brez schtraufenpachta pa tezkih aspektov, pa je pol kul tele zemlje izkoristit ce se pojavijo tkole in je ravno taka situacija, v kateri smo.

tko da - :palec:

pa srecno! xwizardx x;)x

Picasso

dbest, hudo, me zlo veseli, se jaz komy cakam!!! :palec: x;)x

(je to tud skladno z ono mojo *drugo napovedjo* zate, mal dolgorocnejso).

xokx

Picasso

Aha, Marsa!...zlo dobra kava!
sicer je pa vsaka...tkole pr napovedi! :palec:

...pravte "lažji" teden pred nami,....hm ne vem zakaj mam zase feeling, da bo imel večjo "težo",...... xDDx
...nekak sem sitna....pa nobene ločnice nimam več da bi jo kam zabrisala :xx!:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

se nekaj - to vsem govorim - ko se rece 'lazje', 'tezje' pa to.
to pac ne more za vse isto drzat, ker ma vsak se svojo situacijo pac, vendar v splosnem je tko naravnana energija.

recimo lohk da bodo eksplozije in shtale, vec kriminala (to sem zaobjela v vseh tistih tezavnostih in tem, da ne nastevam vsak teden vsega tega sranja pa ko je mal lazje, pa smo mal spregledal oz. manj tezhe dal..).
ker se bo tud bolj na globalu dogajal, zato ne bo tolk tezhe, ne bo tolk blazno custveno tezhko in depresivno, se bomo hitro lohk v druge stose vklopil...

drugac pa, jasno da tud nemir in hitrost in nervozaa zmede ljudi, sam se mi zdi boljs mal nervoze kot pa tezha totalna, sam smo razlicni, en pa ne mara napetosti. :)

*
ja lej to, no glih sem pisala tole, pa silki vmes glih s temle. :vio: xDDx

Picasso

xDDx :palec:

hec ne, sva istocasno cist o isti stvari razmisljali. xDDx
(sam da sme jaz porabla vec besed, logisch x:px x;)x)

Picasso

[quote name='Marsa' post='618781' date='16. Jan 2006 ob 16:04']glih prejle sem pomislila da kje si pa kaj ti (ti saturn nagaja mal najbrz, sam se dobr da je luna iz raka a ne? x;)x)[/quote]
sej en vem če je tole sam Saturn, mam filing da še Neptun zraven ;)
Dobro da vem kdaj je Luna zame najbolj uitačna, se takrat posvečam stvarem in ljudem ki so mi blizu (je lažje) in ne zapadam v svoje filme...
saj sem tu,samo hm... besed je Kseniji zmanjkalo... nemorešverjameš x:Dx
pa malce več se ukvarjam z enimi zadevami, se učim v bistvu - še mal pa bom prava coprnica :vragec: x;)x

ah ja...to smo glih v sco ugotavljali...zakaj tako malo besed danes.....pa smo kar nekam skužili da merkur pa saturn v sco....pišuka, še celih stavkov se mi ne da pisat.....drgač pa ok....še temperature da bi ble okrog 25, bi blo pa že kar zelo kul.....
sam dihanje me pa še zmer zaj*.....

ksenia.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx sploh mi ni treba brati, ker ste vsi tako navdušeni, da sem še jaz navdušena, ne da bi vedela kaj je Marsa napisala x:Dx
Mal me utrujenost daje...dobesedno mal pregorevam...k se zaletavam z glavo v zid...oz. kr neka pričakovanja od mene, da bom **rešila svet** pa imam žal zvezane roke, zaenkrat :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...