Skoči na vsebino

Napoved za 3. teden

Marsa

Recommended Posts

hvala za napoved, Marsa xsrcx :palec: ... astra, fajn novice, držim pesti... in cosma, upam, da boste našli najboljšo varianto xcrossfingx xupx :detelca:

*
... men se tud ne da pisat.. pa govort tud ne (še dobr, da je šla tamala ven, je tolk čebljala skoz nekaj xcivx xDDx )...
Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Mateja' post='618958' date='16. Jan 2006 ob 20:32']je tolk čebljala skoz nekaj xcivx xDDx )...[/quote]
x:Dx :8):

x:Ix :inocent: x;)x

ne vpras... sem kot bi me navil v zadnjih dneh... ful mam za povedat v glavnem.. :P
aja a ni tamala <poleg tega da je riba> pa glih tud sco asc al ma pa pluton nekaj? na mc morda, kot jaz? vem da je [i]nekaj[/i].. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx ... ja je [i]nekaj[/i]... nek pluton na mc, ja x:Dx ... a ti maš tud tolk za povedat xcivx xDDx ... a mata pol sam tak [i]obdobje[/i] x;)x x:px ... ampak res - nekaj delam in skoz uletava, da mi sam še to pove... in čez dve minuti vsa pr luftu, da to mi pa mora še povedat ... sej jo je lutšn gledat vso v elementu in zavzeto, sam ... :att: xhypnox xzzzx ... x:Dx

[quote name='Mateja' post='618996' date='16. Jan 2006 ob 21:23']..a mata pol sam tak [i]obdobje[/i] x;)x x:px ...[/quote]
ja ja seveda :8): :inocent: to je, to. xDDx

x:Dx x:o)x

x;)x

sem blazno nekam power dons... men pase zemlja... x^x
takorekoc zlo zavzeta in (skoraj) v elementu x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='619001' date='16. Jan 2006 ob 21:31']ja ja seveda :8): :inocent: to je, to. xDDx[/quote]x:o)x xDDx
[quote name='Marsa' post='619001' date='16. Jan 2006 ob 21:31']sem blazno nekam power dons... takorekoc zlo zavzeta in (skoraj) v elementu x:o)x xDDx[/quote] :palec: ... tamala tud... in učinkovita- spedenala en avdio program in ga oddala, domov prišla in takoj začela eno animacijo delat, zraven pa kar skače s stola in govorigovorigovori... ajoj ... sam, sem jaz tud fajn dons... sam mir mi zdele res tolk paše :mex:

[quote name='Mateja' post='619037' date='16. Jan 2006 ob 22:10']govorigovorigovori...

... sam mir mi zdele res tolk paše :mex:[/quote]
joj bogi mitja sam kam naj se skenslam a ves. x:o)x x:px x:Dx

joj voljo pa mam... :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
se odlocla, da nc. konc pa to. zobe si sla umit, na debel se ze s kremo napackala....
xscratchx ampak nekaj lacna ratujem,.... :||
brez veze. :||

Picasso

Tale stavek sem si skopirala

*Ko se bo bližal konec tedna, bomo postali boljše volje in bomo tudi družabnejši in komunikativnejši, tako so ti dnevi primerni za druženje in zabavo kot tudi za obisk ..* xsrcx
Dum spiro, spero.

ojla, oona...ti si kot duh....prideš, pa zgineš..... x;)x ....mej se fajn.... xsrcx

js pa nekam zaspana danes....nizek pritisk in smotano vreme....pa tako se počutim, kot bi ponoči tekla maraton....pa skoz nekaj sanjala....se je ful dogaljalo...edin spomnim se ne nič..... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='619298' date='17. Jan 2006 ob 08:26']js pa nekam zaspana danes....nizek pritisk in smotano vreme....pa tako se počutim, kot bi ponoči tekla maraton....pa skoz nekaj sanjala....se je ful dogaljalo...edin spomnim se ne nič..... :o|o:[/quote]taka sem, kot bi bla fajn skrokana po kakšni divji žurki, pa vsa lisasta v obraz ( x?x :o|o:), pa z glavobolom sem se zbudila... pa do 8h zvečer bom dons v službi... drgač sm pa fajn x:o)x xDDx

Khm... Tista zurka je zdaj prestavljena... Decva sploh ne razume, da so TA vikend dobri aspekti za tovrstne reci...

No, moje vprasanje bi bilo - a lahko ta "bonus" koristim naslednji vikend??? xrolleyesx x:Dx x:Dx

Mislm, nobenga razumevanja. Kaj me briga, ce je bolna??? x:o)x (se pa vsaj ne bomo nacedile prevec, ker "baba pjana, rt prodana" - pa descov ne bo zraven, pa mamo druzinsko tragedijo na vratih....)
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

[quote name='Amis' post='619298' date='17. Jan 2006 ob 08:26']ojla, oona...ti si kot duh....prideš, pa zgineš..... x;)x ....mej se fajn.... xsrcx

js pa nekam zaspana danes....nizek pritisk in smotano vreme....pa tako se počutim, kot bi ponoči tekla maraton....pa skoz nekaj sanjala....se je ful dogaljalo...edin spomnim se ne nič..... :o|o:[/quote]

[url="http://imageshack.us"][img]http://img492.imageshack.us/img492/9669/smoke2jd.gif[/img][/url]
Pa glavobol tudi danes!
Saj tko se tud počutim, kot duh! x;)x
[url="http://imageshack.us"][img]http://img492.imageshack.us/img492/9781/monstre0058wm.gif[/img][/url]
Dum spiro, spero.

Očistimo si kožo s kislo smetano

[color="#6600CC"]Sem probala kako to zgleda, čeprav mi je je blo mal škoda, kislo smetano rada jem - povsod jo tlačim x:px :palec: , no pa je bil kar zanimiv feeling. Mislim v kaj vse me tele napovedi pahnejo x:o)x x:Dx .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

heeejjj! xokx

NAJBOLJSE xyesx *cistilno mleko*

saj sem ziher stlacla v LK, kar pomen da je tud na ln (joj.. kaj me vse se caka... :V: x;)x)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...