gregor777 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Ali se mi morda zdi ali pa to drzi, da sem v vec kartah, ki sem jih malo pogledal, nasel podobne aspekte pri otrocih in starsih!? (npr. opozicijo, konjunkcijo) Kaksne iskusnje imate drugi stem?Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ..ogromn se podeduje(ce ne ze kar vse)... sej genetika in astrologija sta eno in isto(to je ze Bern 1X reku)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Pr nas mamo vse babnce marsa v levu, smo gospodovalne in energične. Za aspekte bi pa mogla mal preverit.. ...dj počak enepar dni, pa ti povem:) Al pa par tednov..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ..jaz mam sonce konj venera opozicija neptun in na vrhu T-kvadrata saturna... moj fotr ma sonce konj venera(v ribah, tko da tut tle neptun spila) v kvadratu s saturnom... moja mami ma vzajemno recepcijo merkur-luna.. jaz tudi... od stare mame sem urana na asc. podedoval... I could go on forever... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Sem mal gledala.... z mami imava obe mars(fiksno) trigon neptun(spremenljivo), opozicijo merkurja in plutona. Z očetom imam pa skupno: marsa v 2.hiši, saturna v 3. hiši in urana v 4. hiši; Mogoče nama je skupna povezava med saturnom in luno, jaz imam konj, oče pa kvadrat (vsi planetki so na 24 in moj saturn na 20 stopinji), mars je tudi pri obeh na 28 stopinji, pa n.node na 26 stopinji, pa sončka na 6 stopinji Zanimivo, vsi planeti so na enakih stopinjah (razlike je največ 7 stopinj) z izjemo plutona in kirona.Dokaz da je res moj fotr Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Svasta, a to se tud da al kaj - podedvat KAj jest vsega ne zvem tuki gor Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Pol pa najbolš, da se kr prec šicnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ..ogromn se podeduje(ce ne ze kar vse)... sej genetika in astrologija sta eno in isto(to je ze Bern 1X reku)...Huh, Samson, malo te moram kljub vsemu popravit, vsaj kar se mojih lastnih citatov tiče: Trditev, da sta genetika in astrologija isto, je malo nerodna in kot take je v svojem arzenalu nimam. Gre pa za to, da se v astrologiji lahko vidijo stvari, ki so nedvomno podedovane od staršev (nekateri avtorji znajo to ponazoriti s primeri generacij, kot na primer Parkerja v svoji veliki knjigi...). In še:O lastnostih človeka je mogoče sklepati iz natalne karte, irisa, dlani, genoma, DNK, občutljivih točk na podplatih in še iz deset različnih zornih kotov. Torej tako iz genetskih zapisov, kolikor jih znamo razbrati, KOT TUDI iz natalne karte, kakršno uporablja astrologija. Ker to je pač določen kodni zapis, natalna karta. Ne pomeni pa to, seveda, da je to isto. Samo toliko, da ne bi bilo ravno nesporazuma, kaj kvasim in kaj ne, anede. Sicer pa (palec)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 ...no kakorkoli ze... hotel sem samo povedati, da se vsekakor vidi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 fajn tema, ceprav mislim, da smo to ze obdeloval nekje drugje...ja, res je, ne sam aspekti, tud pomembne tocke in tud (generacijski) planeti (pri nas imamo mama, sestra in jaz jupiter v ovnu, s tem da je med mano in sestro 12 let, med mano in mamo pa 36 let razlike - pa se glih izide).z mamo imava tudi veneri v konjunkciji... tamal ma saturn tam okol mojega saturna (ker sem glih na povratek rodila), torej ju mava v konjunkciji, pa tud sonci imava v konjunkciji... cvora pa imava ravno nasprot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 od fotra sem "podedovala" ASC Strelec in Merkur v Tehtnici, za matko pa ne vem, ker še ne vem njene ure rojstva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Za to, kaj si od staršev podedovala (astrološko), pa res ne rabič ure rojstva, ampak samo datum. Res pa je, da je ura v takih primerih dobrodošla, če slika ni dovolj jasna. Primer: morda ima mati Marsa v prvi hiši, hči pa v Ovnu; ni isto, je pa podoben princip. Zelo pogosto kaj takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ...tuki bi zapisal neki kar sem opazil skozi prakso... ne gre direktno za dedovanje aspektov, ampak bolj za relativno dozivljanje starsev v odvisnosti od lastnega horoskopa... opazil sem, da ce imata oce/mati "tezko" karto, je dedovanje stopnje aspektov(oz. tezke karme) odvisno od prevladujocega elementa otroka in exaktnosti tezkih aspektov med kartama starsev in otroka... sam imam prevladujoc zemeljsko/zracni element, ki po naravi ni najbolj custven in sem zato za karmicno lekcijo, ki mi je bila namenjena "potreboval kar nekaj trdih aspektov s kartama starsev(OCE: njeg. sonce v opoz. z mojo mars-saturn konjunkcijo, moj uran in asc. na njeg sev. vozlu itd., MATI: njena pluton-mars konj. na moji luni-MC-jupiter konjunkciji itd.), kar se seveda vidi tudi v mojem natalnem horoskopu skozi dinamiko 4.-10. hise in polozaja sonca in lune... kar pa je zelo zanimivo je da pri obeh starsih prevladuje vodni element, ki je v moji karti sele tretji po moci... ...da najdes "stalo" pri dozivljanju starsev pri nekom z dominantnim vodnim elementom pa sploh ni potrebno toliko tezkih sinastricnih interakcij med pos. kartami... vcasih niti to, da bi bile karte starsev brez interakcij temvec na splosno sploh interpretirane za "tezke"... kot tudi ne sinastrija med obema starsema... to se mi zdi super potrditev relativnosti interpretacije v astrologiji... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ...da najdes "stalo" pri dozivljanju starsev pri nekom z dominantnim vodnim elementom pa sploh ni potrebno toliko tezkih sinastricnih interakcij med pos. kartami... vcasih niti to, da bi bile karte starsev brez interakcij temvec na splosno sploh interpretirane za "tezke"... kot tudi ne sinastrija med obema starsema... to se mi zdi super potrditev relativnosti interpretacije v astrologiji...Samson živjo ne vem, če sem te glih dobr štekala ampak lah pa eno tud jz rečem na dominanco vodnih elementov, ker imata to oba moja starša...prov tist ornk...če ti sam povem, da je ima oče Sonce, Luno in Asc v Škorpijonu....moram rečt, da sem to občutljivost in "nekomuniciranje" zelo močno občutila in je seveda tudi pustilo posledice...s tem da imam tudi jaz močn element vode vendar tudi zemlje... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ja, zanimiva tema. Verjetno pravila ni, katere aspekte podedujemo in zakaj, je pa poucno gledati druzinske karte. So stvari, ki se prenasajo iz roda v rod, kot neka druzinska znacilnost ali karma. Hm, doloceni vzorci, ki jih nosi in predeluje ena skupina ljudi< druzina. Mnogi pravijo, da se dedujejo Lune, a v moji osebni druzini (moz, hci, sin) ima vsak Luno v razlicnem znamenju, celo v drugem elementu. Torej stirje clani, stirje elementi in vsak ima svoje potrebe. Potem veste, kako jemo, na primer, vsak svoj obrok, ob razlicnih casih, le tako smo nasli nacin, da lahko vsak cimbolj avtenticno sledi potrebam svojega telesa. Poenotenje nam ni dano, se pa toliko bolj zavedamo svojih in potreb drugih. Tudi Sonca imamo v razlicnih znamenjih, razlicnih hisah in skoraj vsi spet v razlicnih elementih, torej nacini, kam nas vodi zivljenje. Vsakemu manjka en element, vsakemu drug. So pa doloceni aspekti, ki se prenasajo. Kar nam je vsem skupno je povezava Kirona in Merkurja, na razlicne nacine, Merkur Kiron, Kiron v Dvojckih, Kiron v 3. hisi. Neobicajen nacin razmisljanja nam je dan vsem in tu se res ujamemo. Otroci imajo preko mene Luno Kiron, vendar v razlicnih aspektih. Imam veliki vodni trigon (moj oce tudi) v zemeljskih hisah, moj sin ima veliki zemeljski trigon v povezavi z luno. Pri nas se ne dedujejo toliko energije znamenj, kot se izpostavljajo dolocene funkcije, ki jih torej resujemo na mnoge razlicne nacine. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 So pa doloceni aspekti, ki se prenasajo. Kar nam je vsem skupno je povezava Kirona in Merkurja, na razlicne nacine, Merkur Kiron, Kiron v Dvojckih, Kiron v 3. hisi. Neobicajen nacin razmisljanja nam je dan vsem in tu se res ujamemo. Otroci imajo preko mene Luno Kiron, vendar v razlicnih aspektih. Imam veliki vodni trigon (moj oce tudi) v zemeljskih hisah, moj sin ima veliki zemeljski trigon v povezavi z luno. No tele povezave kirona in merkurja kažejo, da ste se našli skup zato, ker se boste zdravili eden drugega prav preko merkurja in sicer z besedo, komunikacijo, seveda odvisno v katerem znamenju kdo ima kiron. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.