Sprehajalec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ko si slabe vole, da nis več :U2 - Walk onQueen - The show must go onWhitney Huston - The greatest love of allMariah Carey - Hero, When you beliveMetallica - Nothing else mattersDier Straits - Why worryAbba - Eagle, I let the music speak, Thenk you for the musicREM - Everybody hurts Ljubezenski - pozitivni:Dirty Dancing - Hungr eyesBonnie Tyler - Amazed, The roseRoxette - Almost unrealGene Pitney - Something's gotten hold... Depresivni:Bonnie Tyler - Total Eclipse of my heartNazareth - Love hurtsAbba - The winner takes it allRobbie Williams - FeelNightwish - NemoPop design - Potepuh Tej so se kr dost rolal.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 aretha franklin: (You Make Me Feel Like) A Natural Woman Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 (popravljeno) robbie williams, angelsevanesence, my immortalditka haberl, nad mestom se danisheryl crow, my favourite mistakesting, rise and fall, wheneverallyah, i miss youmaja slatinšek, do nebazoran predin, zadnja večerjaGOO GO DOLLS, IRIS skunk anansie, hedonismmassive attack, teardropmaddona, take a bowcoldplay, fix your.e.m., everybody hurtsmariah carey, heroe, we belong togetherqueen, bohemian rhapsodypink, just like a pillalicia keys, karmajosipa lisac, gdje dunav ljubi neboželjko joksimovič, habaneralauryn hill, put your lights down low, macy gray, i try, stilldido, sand in my shoes, thank you pa zihr je še kakšna, sam to je vse kr mi na pamet pade Popravljeno 19. januar 2006 -> Andromeda Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Richard Marx >> right here waitingEnrique Iglesias >> addictedGloria Estefan >> don't wanna lose youLaura Pausini >> strani amoriU2 >> with or without you / stay (faraway so close)Seal >> love's divine Daniel Bedingfield >> if you're not the oneEros Ramazzotti >> un'altra teTony Cetinski >> rijeka ljubaviSugababes >> caught in a momentMr. Mister >> broken wingsCrowded house >> don't dream it's overJennifer Paige >> strandedLenny Kravitz >> calling all angelsMichael Buble >> homeGoo Goo Dolls >> IrisHerbert Gronemeyer >> menschPuff Daddy >> best friends (en boljših komadov od starga puffa )Metallica >> nothing else mattersJohn Secada >> just another dayMadonna >> you'll see in še in še... to je neki kr mi je zej padl na pamet... Seal se ti kar pridružujem pri tvoji listi...sem opazla, da mava kr dost podoben okus No vseen jih bom še neki dodala: Lenny Kravitz - AgainSugababes - Too lost in youNo doubt - Dont speakGwen Stefani - The real thingPuff Daddy - I ll be missing youSugababes - UglyKelly Clarkson - Because of youDarren Hayes - DarknessTiziano Ferro - PerdonoThe Calling - Wherever you will goTony Cetinski - 23 ProsinacUsher - You got it badTrisha Yearwood - How do i liveBryan Adams - Everthing i doSin Bandera - Kilometros Zaenkrat toliko..lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 še nekaj.. blue >> breath easyBryan Adams >> I'm readyDuran Duran >> ordinary worldBruce Springsteen >> streets of PhiladelphiaEnigma >> return to innocenceEros Ramazzotti & Cher >> piu'che puoi Gareth Gates >> unchained melodyHoobastank >> the reasonMaroon 5 >> she will be lovedUsher >> burnAerosmith >> I don't want to miss a thing Britney Spears >> everytime (edin komad, ki mi je všeč od nje, tak nežen..) Christina Aguilera >> beautiful (full lepa pesmca) Creed >> with arms wide openPatrick Swayze >> she's like the wind Ricky Martin ft. Meja >> private emotionExtreme >> more than words dost.. drugič.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Maroon 5: she will be loved Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Barbra Streisand –Woman In Love Joss Stone - Right To Be Wrong Coldplay - Swallowed In The Sea Joe Cocker-Don't Let The Sun Go Down On Me Joe Cocker & Jennifer Warnes-Up Where We Belong Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Tina Turner: I don't want to loose you Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.