Marsa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ahoj! A bi rada imela tole ikonco, pa je nisi znala dati?Dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hvala!Sem ze urdila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hehe... gledam, kdaj sem pa v reiki kaj postnila ... a sem že čist zblojena al kwa ... pa vidim, da sem dobila... soimenjakinjo Pikapoka, dobrodošla na forumu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 O,pa res!Upam,da ni nic narobe,ce imam podobno ime kot ti Pac,ladybird je bilo ze zasedeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 saj ni blema, je za vse dost placa tle na forumu sploh pa že en čas razmišljam, da bi mogoče rabila nov nick... samo se ne morem odločiti, kaj naj si izmislim Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
solzica 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 priporočam delo z EXODUSOM, ki ga je skup spravil Jože Ulčar ml. ima več različnih. Za začetek priporočam Exodus Zaščita in Lotosov cvet. v zadnji reviji Karma je članek od Exodusov in kje se lahko dobi Ulčarja. Meni se je delo z Exodusom obnesel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Exodus je v bistvu metoda, ki jo je razvil g. Joze Ulcar - torej, to je 'Ulcarja'. To kje na netu mroda obstaja, skoda ker Solzica ni podala se linka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dobrota 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Vrba! Vse sem dobila,hvala za trud do ponedeljka pa napišem vse po latinsko kar imam.Namreč nisem doma, sem pri hčeri na obisku. Lepa hvala vsem vam in moja duša je bolj mirna in hvala Vrba da me kljub mojim ostrim besedam poslušaš in bereš in pomagaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Exodus je v bistvu metoda, ki jo je razvil g. Joze Ulcar - torej, to je 'Ulcarja'. To kje na netu mroda obstaja, skoda ker Solzica ni podala se linka. a so to kaksni extrakti rastlin, ali kaj? Exodus Tuki je link. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Osvežujem temo, ker potrebujem pomoč.Iščem ga. Stanko, ki se ukvarja z Reikijem. Nekje na Viču naj bi bila.Če ima kdo kakršnen koli podatek, kako jo kontaktirat oz. kaj drugega, bi bila zelo vesela!LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 In še enkrat osvežujem (Marsa, ne me kregat, ampak res potrebujem pomoč)....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ni problema, je ze prav, tako se to dela, osvezi se temo - in ne recimo kar odpre nove. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkerec 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 A je kdo bil pri Barbari Novak v Asia Tuma? Jaz sem bila pred leti in mi je pomagalo. Pa drugim? Citiraj http://b3.lilypie.com/a72Tp1/.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Pred leti sem bila pri njej na Reiki 1 - lepa izkušnja.Bila sem tubi na terapiji - biosinergija se mi zdi , da se ji reče. Tudi fajn Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Barbara ...pa Barbara je angel Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 jasno da reiki pomaga.Go ahead . Ce imas probleme se lahko obrnes na Barbaro k mislim da je res neverjetno lepa oseba.Sej sm rekla ...angel .Dosti informacij - tud forum priporocam pa dobis na http://www.maat-center.com/ Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Barbara ...pa Barbara je angel Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Bila pri Stanki.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 hmm, kolko pa stane ena seansa reikija? Ker jaz bi zelo rad šel, pa me malo skrbijo cene Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Mogoče komu pomaga če skoči še na tele strani ... Reiki Reiki Reiki in spremembe Reiki, kam ? Tečaj reikija Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 živijo. en vprašanje imam. že ful časa nisem izvajala reikija in sem pozabila, kakšen je postopek za pošiljanje na daljavo. mi lahko kdo pove? predvsem me zanima zaporedje risanja simbolov. Hvala vnaprej in lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Zivjo! Tvojo na novo odprto temo sem zdruzila s tole, pa si malo oglej nazaj po temi, morda ze kje kaj pise - ali pa ti morda kdo se odgovori. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 V sredo imam spet reiki, v soboto grem pa najbrž na tečaj Reikija prve stopnje. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V sredo imam spet reiki, v soboto grem pa najbrž na tečaj Reikija prve stopnje. Zakaj pa? A na iniciacijo imas tudi namen iti? Pa imas toliko casa? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa? A na iniciacijo imas tudi namen iti? Pa imas toliko casa?Iniciacijo? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.