Azz_Kikr 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Zelo mi je všeč Desiderata, eden bolj optimističnih tekstov sploh. Zanima me, če kdo pozna še kaj podobnega Desiderati, torej kak daljši sestavek o življenju itd.?Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Zelo mi je všeč Desiderata, eden bolj optimističnih tekstov sploh. Zanima me, če kdo pozna še kaj podobnega Desiderati, torej kak daljši sestavek o življenju itd.?Hvala. pentateuh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ojla, poglej v temo desiderata, pa mislim da imamo prav takih tem ene par, kamor smo podobno nizal, morda se kdo spomni pa te napoti, pa bom jaz pol zdruzila, ce se bo tud tle kaj pojavil konkretnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Azz_Kikr 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 Sem gledal in nisem našel nobenih podobnih sestavkov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 aha ok. drugac pa Misli nisem urejala, nic cudnegA, da je mal zmede...morda jaz kaj najdem pa pridem semle dat link. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Kaj od tega? Desiderata Desiderata Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.