Skoči na vsebino

oče in ljubimec?

seal

Recommended Posts

mene zanimajo vaša mnenja ali morebitne uzkušnje... zakaj so nekatera mlada dekleta z 30,40.. let starejšimi moški?? recimo primer, on 63, ona 28 .... kaj si mislite o tem in zakaj temu tako.... ? meni je vse skupaj smešno... xrolleyesx mogoče zej ko sm js še tako mlad ali pač...
honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 156
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mene zanimajo vaša mnenja ali morebitne uzkušnje... zakaj so nekatera mlada dekleta z 30,40.. let starejšimi moški?? recimo primer, on 63, ona 28 .... kaj si mislite o tem in zakaj temu tako.... ? meni je vse skupaj smešno... xrolleyesx mogoče zej ko sm js še tako mlad ali pač...

Stari deci so umirjeni majo keš pa babam nudjo varnost Silček.To mal kakšen mlad lah ponud ženski.

Keš je na žalost prvi odgovor... xrolleyesx

in pa izkušnje, tiste življenjske mislim, ki jih ima starejši moški, vsaj na začetku fascinirajo mlado punco...

In drugače jo jemlje, nobenih vprašanj več nima okoli sebe, pa je do nje pozoren, razumevajoč, posluša jo in razume...

vzpodbuja, ker mu je tako dragocena, jo dviguje na piedestal, tega pri mladini ne bo videla, ker jo vsaka lahko takoj zamenja...

Morda vidi v njem tudi možnost uspeha, morda ji on lahko odpre kakšna vrata, je pomemben in se rada kaže v njegovi družbi...

Sicer pa...oriana in cavazza... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
Elektrin kompleks xsingx

... starejši moški tem puncam nadomeščajo očeta... dajejo jim "lažen" občutek varnosti (fizične, materialne, mentalne...) in vrednosti... :sori:

Kaj se pa tako kislo držiš :sori: x:Dx

ce mene prasas, so te bejbe cist trcene v glavo....

Pa ne more bit (ok zgleda da lahko) ena tko mlada s tok starejsmu tipm x?x

Ja jest ne bi bla s tok starejsim moskim pa ce je miljarder..... pa sej kes ni vse no..... (ok za ene je ja....) sam dej no.... jak nene

Sorry men ne gre ze skupej to, k ena 16 let stara mula posilja eroticne slikce enmu mojmu kolegu k je 24 let star :eek: :xx!: :vragec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Poznam par: ona 27 on 63. Skupaj sta že dolgo časa, poleg tega pa imata skupaj 4 otroke 5 je na poti. A ona niti malo ne pomisli, da bo nekoč ostala sama z 5 otroci. Kdo jo bo pa hotel potem ko starega več ne bo? Poleg tega jo je pa stari napizdil kolk dnara ima in kolk je bogat, ona je pa padla na to. Po eni strani se mi smili po drugi strani pa ji je čist prav za kaj pa gleda samo na dnar. No zdej ima verjetno kr visoke otroške dodatke- vsaj nekaj xDDx
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

in pa izkušnje, tiste življenjske mislim, ki jih ima starejši moški, vsaj na začetku fascinirajo mlado punco...

In drugače jo jemlje, nobenih vprašanj več nima okoli sebe, pa je do nje pozoren, razumevajoč, posluša jo in razume...

vzpodbuja, ker mu je tako dragocena, jo dviguje na piedestal, tega pri mladini ne bo videla, ker jo vsaka lahko takoj zamenja...

Morda vidi v njem tudi možnost uspeha, morda ji on lahko odpre kakšna vrata, je pomemben in se rada kaže v njegovi družbi...

Astra

:palec:

.. sem mislila nekaj prav zelo podobnega napisat.

vendar vseen ne bi dala nujno casha na 1. mesto (morda sem v dushi pravzaprav romantik xDDx x;)x :vragec:)

mlada punca rab pozornost... ukvarjanje, da jo nekdo malo vodi...

tipu pa pase, da ga nekdo koncno spet obcuduje, ko je izgubil iskrico.. ne gre sam tolk za mladost pa napeto kozho, pac pa bolj za voljnost, prazen list papirja in tud ne ono utrjeno zenstvenost, ko po miz tolce pa tak. tega je ze sit.

zdi se mi grdo in brezveze soditi. rect to je pa cist mim.

najveckrat zal se res taksne zveze ne obnesejo in tko... in najveckrat mroda gre res za cash in vse to.

sam ne pa VEDNO. x!x

dajmo pustit mal elasticnosti pa romantike... give love love, kot pravi free. :)

*

tecnejse in bolj komplicirano je seveda, ko so v igri tud isto stari otroci.

a, itak se je treba povsod prilagajat, seal, roko na srce, tud ce bi bla zenska stara 40 let ali 50, ti ne bi bla vsec, najbolj verjetno. xDDx

Moj fotr je mel 20 let mlajso zeno (po moji mami), ki ga je do konca imela rada in tud v bolezni skrbela zanj. xsrcx

tako da, verjamem, vseen, v ljubezen. :)

moj dedek pa je bil od moje babice starejsi vec kot 20 let, ce ne 25. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men so bli tud vedno starejši všeč...ne ful starejši ampak minimalno 5 let pa nekje do max 10 let. Ker sva se pač vedno bolj ujela, pogovorno sploh...včasih,. ko se vidmo s sošolci iz srednje šole, mam vedno občutek, da so obstal v srednješolskih letih. :o|o: Na žalost je tko. x:Ix

Sam tok starejšga pa res ne bi mela. Pa ne štekam, kako si lohk tok gnil, da si z nekom zarad dnarja. :xx!:

ah k.... res je vse okol sexa pa kesha... brez vrednot... brezveze

Sej za sex si pa poj najde kej mlašga.Ponavad kakšnga naivca da ga ma za potrebo.

Keš pa pozornost tm, sex tm pa ma.....

jojjjjjjjj...jaz sem imela vedno starejše tipe...vedno minimalno 5 let starej...pol pa res ne vem kam sem gledala k sem 2 mesca mlajšga ubodla...

c c c c c xrolleyesx

zdej pa imam vraga...takoj bi mela 10 let starejšga (sam tega zdej neb dala stran...tko v teoriji govorim)

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Možno, da so enim ženskam res bol všeč starejši moški. Mam sošolko, ki skoz gleda že za kakšnimi malo osivelimi tipi ... menda so bolj šarmantni.

Jst mam pa raj svojo generacijo, al pa še celo mal mlajše od sebe x;)x

life is uncertain - eat dessert first

zanimiv, jest sem se pa mentalno in duhovno najbolje ujel vedno z kako leto ali dve starejšo punco, to se je dogajalo še posebej na faksu x^x x8Dx

ne vem, ali so se mi sošolke skoraj vse toliko bolj otročje in nezrele zdele, ali kaj? xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

nije loše xDDx x:o)x

Spet se mi prlizuješ. xrolleyesx x:Dx :vragec:

Aja, mislm, da še nikol v življenju nisem mela mlajšga tipa. :inocent: Po micenem premisleku, sm se zlagala. :inocent: x:Dx Ampak un je biw itak sam tko...mal za čez poletje, k je biw res premlad v glavi. Kr neke fore mel, da bi bla midva ful za skup, bluzil pa tok, da.. xrolleyesx Pol, k sm pa rekla, da to nov šlo, pa nč jasn blo. :o|o:

Ampak je blo pa na trenutke hudo kul. :palec:

Pa ne štekam, kako si lohk tok gnil, da si z nekom zarad dnarja. :xx!:

xDDx kok si ti hecna.... cist stekam, natancno tako tud sama v bistvu mislim...

sam vcasih... so zadeve drugacne, bolj komplicirane.

(*ce bi ti hotla ponazorit s primerom, morda ne zlo zlo primernim xDDx, pa vendar, bi mi pripisala bogve kaj x:px.. hocem rect... to se lohk prevede sirse: kako je lohk kdo tko gnil, da sprejema vse in z nekom zivi, tud ce mu to ne pase... a ves....).

aja razen ce si mislila na sex, sam tud to, kaj te briga kaj je nekomu vsec in zato ni nic gnil, to je kot bi rekli, kako je lohk kdo tko gnil, da.. v zandjicno odprtino.. sajvemokaj... ne, tam smo pa ful tolerantni kao... torej, brez veze. xDDx x;)x

tko da, ni sam to, kar mislis oz. na kar si pomislila, ko si tole pisala, mal idealisticno pravzaprav.

ne mores verjet, cesa vsega je folk zmozen zgolj za pis kruha dnevno pa za postlo pa toploto. xyesx

sam to so ze druge zgodbe pa teme. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx kok si ti hecna.... cist stekam, natancno tako tud sama v bistvu mislim...

sam vcasih... so zadeve drugacne, bolj komplicirane.

(*ce bi ti hotla ponazorit s primerom, morda ne zlo zlo primernim xDDx, pa vendar, bi mi pripisala bogve kaj x:px.. hocem rect... to se lohk prevede sirse: kako je lohk kdo tko gnil, da sprejema vse in z nekom zivi, tud ce mu to ne pase... a ves....).

aja razen ce si mislila na sex, sam tud to, kaj te briga kaj je nekomu vsec in zato ni nic gnil, to je kot bi rekli, kako je lohk kdo tko gnil, da.. v zandjicno odprtino.. sajvemokaj... ne, tam smo pa ful tolerantni kao... torej, brez veze. xDDx x;)x

tko da, ni sam to, kar mislis oz. na kar si pomislila, ko si tole pisala, mal idealisticno pravzaprav.

ne mores verjet, cesa vsega je folk zmozen zgolj za pis kruha dnevno pa za postlo pa toploto. xyesx

sam to so ze druge zgodbe pa teme. :)

Ja, vem, na kaj cilaš..pa ne bova spet tega pogrevale. x:Ix

Ja, razumem človeka, k je v stiski, da nardi marsikej, da bi jedel n mel toplo prenočišče...ne poznam pa punc, k majo osnove za preživetje, pa grejo z enim obupnim kešarjem zarad dnarja...men se to gabi. :xx!:

ma glej, glih to, sploh NE ciljam, a ves. xDDx

sam pac, asociacija in tko res je, sem pa vedla, da bi tko izpadlo, ce bi jaz bila kaj prevec nazorna.

no sam da se stekamo, ja, si postekala, ja, to... nekdo ni gnil zato, ker se ni do neke stopnje prisel.... bogve kaksne filme ma on v glavi. xDDx

ampak ti pravim, da vem, kaj milis in jaz sem ista. zame je NO WAY!!!!!!!!!!!! kaj tacga... pa ce crknem...

vendar - zarecenga kruha pa to. xyesx :o|o:

Picasso

Uh, tema x:)x x:o)x

Astra je ful lepo napisala..

Astra

Pa Marsin dodatek..

Ma ne vem, jaz denarja sploh nisem opazla, itak ga ni imel ravno toliko, da bi se zato splačal bit z njim.. Opazla sem ga, ker je bil čist nekaj posebnega, se v kakem mesecu, dveh totalno zaljubila in mi je blo pol to, da sva pristala skupaj, noro.. skoraj sanje.. Sem bila noro zaljubljena vanj ves čas, pripravljena bila tud otroke imet z njim (kar je blo itak bolj moja želja, kot njegova, ki je že dal to skoz :) ) in si čist predstavljala pač, da bom na starost jaz malo več bremen nosila in skrbela zanj.. Ker sem ga imela res rada xsrcx In on mene tud, to sem zihr.. NA začetku ful crash, pol se je pa začel mal bremzat, po moje se ustrašil, da bi blo preresno..

Sam OK, so se stvari mal drugač zasukale, verjetno čist OK, da so se, pa tud.. pokazal se je, da ni tko perfect, kot je izgledal, čeprav mi je vedno bolj jasno zakaj tak konec, kot je bil..

OK, anyway, hočem povedat, da denar ni imel nikol nobene veze.. Al pa dober avto (heh, ena stara škatla).. OK, motor je imel.. Pa še ful drugih stvari, ki so naju povezovale..

Ma ja, dejmo mal verjet v romantiko, no x;)x

Elektrin kompleks xsingx

... starejši moški tem puncam nadomeščajo očeta... dajejo jim "lažen" občutek varnosti (fizične, materialne, mentalne...) in vrednosti... :sori:

No, to se pa tud ne morem strinjat.. sem ful iskala tole v sebi, vzroke zakaj so mi nasplošno kul starejši tipi.. Mam očeta, ful dobrega, se ful štekava.. mi daje vse to - materialno,... varnost. Nisem pa tud tolk, da bi ga noro rabla ob sebi in ga poskušala nadomeščat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Meni so tudi všeč sivi lasje pri tipih x:Ix . Sem res vesela, da tudi nekateri ne preveč starejši tipi od mene sivijo x:Dx .

Razumem, da se punce zaljubljajo v tipe, ki so starejši od 10 do 15 let, ne razumem pa punc, ki se zaljubljajo v tipe, ki so še enkrat starejši od njih.

Saj obstaja rek: Ljubezen je slepa.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

No, sej, če te pa tok mot, si pa lohk enga bogatga jebača dobim in se spokam od doma in neham čez starce gnjavit? x:Dx

x:Dx x:Dx

ne ne mot me tolk, rajs mam da se mas najboljs - kjer si bos pac postlala.

zakaj mislis, da ti ne bi hotla da se mas kul? si hecna. xDDx

finta je v tem - res je zalostno, ce je nekdo *prisiljen* v svasta, da zgolj pac lohk zivi.

ampak tu ni sam ta debata...

v bistvu govorimo o ovirah in predsodkih (kar je v tem primeru povezano).

Picasso

x:Dx x:Dx

ne ne mot me tolk, rajs mam da se mas najboljs - kjer si bos pac postlala.

zakaj mislis, da ti ne bi hotla da se mas kul? si hecna. xDDx

finta je v tem - res je zalostno, ce je nekdo *prisiljen* v svasta, da zgolj pac lohk zivi.

ampak tu ni sam ta debata...

v bistvu govorimo o ovirah in predsodkih (kar je v tem primeru povezano).

Ja, sej kul. x:)x

Sam, sej jst ti pa pravm, da poznam kr neki punc, k niso ble prisiljene v to. :xx!: Ja, naivna sm. Boh pomagi. :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...