Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ja saj, res je, ne govorimo sam o ovirah in predsodkih, pac pa bi kao hotli najti... vzroke... razloge... povode.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 živemu človeku se vse lahko zgodi.... osebno poznam en primer uspešne in zadovoljne zveze z medsebojno 25 letno starostno razliko....res je da sta tud v poslu povezana , oba glasbenika ona oven in on riba....že petnajst let furata vsem začudenim opazovalcem in škodoželjnežem v brk moja teta se je poročila z moškim ki je bil eno leto starejši od njenega očeta, res da je bila sama takrat že petinštirideset in sta furala kot dva najstniška zaljubljenca vse do njegove smrti zadnjič sem na nekem srečanju spoznala par med katerima je 17 letna razlika, prav začutila se je nežna pozornost med njima pa na videz sploh ni bila vidna razlika v letih sam v tem primeru je bila ženska starejša... *** osebno pa poznam cvetke, ki zbirajo mladenke za ohranjanje lastne vrednosti in v imenu romantične ljubezni ,ki v povprečju traja od pol do enega leta, potem pa deklice kmalu dobijo debele gležnje al pa se kako drugače nemogoče spremenijo, tako da ostareli strički letijo v naročje frišnih lepotičk **** Moje skromno mnenje bi bilo:Seal ni univerzalnega odgovora, vsak primer je specifičen in enkraten in neponovljiv.... Nekateri so starci pri dvajsetih in drugi so pri petdesetih mladostni in polni življenja..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 živemu človeku se vse lahko zgodi.........pha.no to! x!x natancno to sem sam hotla povedat, pa uporabila blazno enih besed in tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Identična tema: Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo? http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4713 Ni enga splošnega pravila. Eni izkoriščajo, eni pa ne. Je pa res, da je starejšmu moškemu lažje najdet velik mlajšo žensko, al pa celo najstnico. In je verjetno zlo moteče, če punca s katero bi hotu kej met, odide s starejšim.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Je pa res, da je starejšmu moškemu lažje najdet velik mlajšo žensko, dokaži ostro oporekam in nasprotujem tej hipotezi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Identična tema: Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo? http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4713.. Pih! ( ) sam ni cist identicna, morda... tam je blo v igri tole.. neka razlika sam.. starejsa scena sam pa to... 10 let (do nekak 15 al kaj tacga, bi sama sklenila po takem naslovu, res pa je da sem v enih stvareh natancna , torej bi morda moral pisat 10-30 da bi blo ustrezeno mojemu cutu za natancnost v enih receh )...ko pa je 'oce-ljubimec', mamo pa ze sirsa vprasanja v igri.. ne sam let pa te scene... ampak sicer pa dbest, da si opazil/vedel, povezal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ne verjemem, ker sem naivčina in romantik....da bi katera pametna - prava ženska spala s tipom zaradi denarja, ali česarkoli drugega, kar NI ljubezen.... :xx!: Kdo je pa reku, da so take pametne? Mogoče prebrisane, pa keš pičke..pametne pa ne vem, no.....če si pameten, stremiš k osebni sreči in če ti sex z nagravžnim tipom prinese srečo zato, k si boš lohk cune kupila, pol to zame ni pametno. A me razumeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 1) Tip star 19 let, pa ma avto mal lepš se obleče in to, in pride nekam kjer so stari - lahka tud 16 - brez avta, vezani na prevoz.. izpade CAR! In prec se kakšna nalima nanj, tik tak. Pa je samo 3 leta razlike. Sam zdi se, da tukej ni važna razlika v letih, temveč razlika v standardu. 2) Tud če vzameš študentko, staro 22 let, brez rednih dohodkov, še vedno žvi pr tastarih in enga tipota starga 30, k ma svoj stanvanje, uspešen v svojem poslu.. Se zna zgodit, da bo zapalila.. 1. primerov poznam velik, 2. je pa bolj kar je okol slišat Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dokaži () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ne verjemem, ker sem naivčina in romantik....da bi katera pametna - prava ženska spala s tipom zaradi denarja, ali česarkoli drugega, kar NI ljubezen.... :xx!:Tko kot Pikca pravi in, kaj pa je ljubezen? Kaj je zaljubljenost, zakaj se nekdo zaljubi? Verjetno ima vsak svoj razlog.. ki pa ga niti ne ve.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ..jaz pa to cist razumem... cimmlajsa tem bolj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ..jaz pa to cist razumem... cimmlajsa tem bolj... Najbolš take, k še niso shodile, ne? Sprehajalec...s tistim tvojim se ne strinjam...študentka, brez dohodkov starejši, bogat, pa da bo zapalila...,mela pred kratkim krasno priložnost...13 let starejši, direktor uspešnega podjetja, kešar, bemfl, pa kaj, če mi to ne pomen nič. Sej nom rekla, da bi rada reveža. Super, če ma še dnar, pa da lohk za svojo rt poskrbi, samo ni pa to pogoj, da mam nekoga rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Eh, ja, sej mogoč mal čusn slišat sam.. čist tko, idealizirano:če uspeš najdt idealnega partnerja, da se klapata ful dobr in sta zaljubljena in je vse tko, kot bi moralo bit, ne vem zakaj bi si delal omejitve z leti.. al pa barvo.. al pa spolom al pa čemerkol pač Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Hja sto ljudi sto čudi Mislin da ta pregovor vse pove. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Najbolš take, k še niso shodile, ne? ...no, legalno more bit... no, tut ce kaxn let manjka... taki cistuni pa s5 nismo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Eh, ja, sej mogoč mal čusn slišat sam.. čist tko, idealizirano:če uspeš najdt idealnega partnerja, da se klapata ful dobr in sta zaljubljena in je vse tko, kot bi moralo bit, ne vem zakaj bi si delal omejitve z leti.. al pa barvo.. al pa spolom al pa čemerkol pač To je pa itak sveta resnica! Aliana, sm zmer govorila, da iz tebe še nekaj bo. Diana...men tud še nikol noben tip ni ničesar kupu. Sej je kdo že kdaj kej hotu, pa ful nisem navajena tega in ponavad tolk časa sitnarim, da mi ne...sej, tega se morm hit odvadit. Ne, res mi je nelagodno...sama pa ful rada kako malenkost dam in ne pričakujem nič v zameno. Sej, malenkosti pa tud sama sprejmem z veseljem...kako rožico, čokoladko al pa še najraj lupčka. Mi več pomen kot pa prstan, cunje, čevlji.... Sam klinc, k se ponavad ljudje raj izkažejo z materialnimi darili kot pa s kakim objemom, komplimentom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Najbolš take, k še niso shodile, ne? Sprehajalec...s tistim tvojim se ne strinjam...študentka, brez dohodkov starejši, bogat, pa da bo zapalila...,mela pred kratkim krasno priložnost...13 let starejši, direktor uspešnega podjetja, kešar, bemfl, pa kaj, če mi to ne pomen nič. Sej nom rekla, da bi rada reveža. Super, če ma še dnar, pa da lohk za svojo rt poskrbi, samo ni pa to pogoj, da mam nekoga rada. Ja no, seveda more bit tud ljubezen zdraven. Tko recmo. Če bi imela za zberat - bi do obeh približno enako čutla - med temu in med enmu kolegom, k hodi še na fax. Koga bi izbrala? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 To je pa itak sveta resnica! Aliana, sm zmer govorila, da iz tebe še nekaj bo. Diana...men tud še nikol noben tip ni ničesar kupu. Sej je kdo že kdaj kej hotu, pa ful nisem navajena tega in ponavad tolk časa sitnarim, da mi ne...sej, tega se morm hit odvadit. Ne, res mi je nelagodno...sama pa ful rada kako malenkost dam in ne pričakujem nič v zameno. Sej, malenkosti pa tud sama sprejmem z veseljem...kako rožico, čokoladko al pa še najraj lupčka. Mi več pomen kot pa prstan, cunje, čevlji.... Sam klinc, k se ponavad ljudje raj izkažejo z materialnimi darili kot pa s kakim objemom, komplimentom... iz tebe tud tlele se pa jaz podpišem Moje veze ne bodo pogojevane s kešom in ne bodo temeljile na kešu.. Bedno bi se počutla.. da bi me nekdo financiral (razen očita ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 no ja,če sm odkrit, mene tud bolj rajcajo starejše oz. zrele ženske še posebaj kake intelektualke, ampak max. do 45. leta(če je še fit ) pa to samo za sex, kej resnega oz. da bi živel z njo s tok starejšo, to pa odpade.. pa tle nima denar nobene veze, se neb za denar pofukal s tako mamico p.s. oprostite na izrazu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ja no, seveda more bit tud ljubezen zdraven. Tko recmo. Če bi imela za zberat - bi do obeh približno enako čutla - med temu in med enmu kolegom, k hodi še na fax. Koga bi izbrala?Hm...ponavad me samo en zanima. Če bi čist enak do obeh čutila, pa unga, k je že zaposlen. Po pravici povedano. Sm vidla preveč študentov, k se jim ni mudilo doštudirat in neki narest iz sebe, brez avta, denarja....men se pa ne da s takimi ukvarjat...jst tud študiram, pa delam, pa mam avto in to sm si sama omogočla s krediti. Pa ne maram, da mi kdo plačuje stvari. Tko da.... raj zberem sebi enakega, oziroma podobnega, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ... če bi bila jaz starejša in bi imela mlajšega tipa, bi se mi zdelo to ene vrste poniževanje NJEGA, da mu kupujem stvari. ta pravi tip, tega ne bi niti dovolil, prav tako ženska, jaz ne bi dovolila da mi karkoli kupi.... ravno zaradi tega........... štejem pa za dejanje ljubezni to, da mi pomaga, ko imam finančne težave. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no ja,če sm odkrit, mene tud bolj rajcajo starejše oz. zrele ženske še posebaj kake intelektualke, ampak max. do 45. leta(če je še fit ) pa to samo za sex,..pa kwa a ti za predigro matematicne zagonetke resujes al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no ja,če sm odkrit, mene tud bolj rajcajo starejše oz. zrele ženske še posebaj kake intelektualke, ampak max. do 45. leta z leti se ti pa meja lahko prestavi....pa pogoji tud neverjetno, ko sem jih imela sedemnajst so bli vsi čez trideset starci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no ja,če sm odkrit, mene tud bolj rajcajo starejše oz. zrele ženske še posebaj kake intelektualke, ampak max. do 45. leta(če je še fit ) pa to samo za sex, kej resnega oz. da bi živel z njo s tok starejšo, to pa odpade.. pa tle nima denar nobene veze, se neb za denar pofukal s tako mamicoČe je dost primerna vsota, zakaj ne? Hitro zasljužen denar, ni bolšga Kaj ma pa tuki intelektualnost zdravn, pa res ne vem... Ponavad to ženske privlači na tipih... Hm...ponavad me samo en zanima. Če bi čist enak do obeh čutila, pa unga, k je že zaposlen. Po pravici povedano. Sm vidla preveč študentov, k se jim ni mudilo doštudirat in neki narest iz sebe, brez avta, denarja....men se pa ne da s takimi ukvarjat...jst tud študiram, pa delam, pa mam avto in to sm si sama omogočla s krediti. Pa ne maram, da mi kdo plačuje stvari. Tko da.... raj zberem sebi enakega, oziroma podobnega, ja. Me veseli da tko razmišlaš. Več takih!! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 Če je dost primerna vsota, zakaj ne? Hitro zasljužen denar, ni bolšga Kaj ma pa tuki intelektualnost zdravn, pa res ne vem... Ponavad to ženske privlači na tipih... ja mene na ženskah privlači oz. pametne, uplivne, energične ženske to je men sexy... ..pa kwa a ti za predigro matematicne zagonetke resujes al kaj??? ne stari, kemijske! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.