Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ... če bi bila jaz starejša in bi imela mlajšega tipa, bi se mi zdelo to ene vrste poniževanje NJEGA, da mu kupujem stvari. ta pravi tip, tega ne bi niti dovolil, prav tako ženska, jaz ne bi dovolila da mi karkoli kupi.... ravno zaradi tega........... štejem pa za dejanje ljubezni to, da mi pomaga, ko imam finančne težave.Da mi na blagajni kupiš, to ni govora. Bi bil pa za kakšen trajnik varianto, al pa da mi daš kreditno kartico - tud vredi Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 z leti se ti pa meja lahko prestavi....pa pogoji tud neverjetno, ko sem jih imela sedemnajst so bli vsi čez trideset starci no ja, sej mejo se da tud zvišat do 50. leta v izjemnih primerih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...no, legalno more bit... no, tut ce kaxn let manjka... taki cistuni pa s5 nismo... ves kaj je legalno.. od 14 naprej.. tud ce ksn let manka? revcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ..pa kwa a ti za predigro matematicne zagonetke resujes al kaj??? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ja mene na ženskah privlači oz. pametne, uplivne, energične ženske to je men sexy... saj res seal, kako kaj najina mehiska al kitajska al kaksna ze staromlada naveza? ( ) ce pa je se nadstandard, pa tolk bolj dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 saj res seal, kako kaj najina mehiska al kitajska al kaksna ze staromlada naveza? ( ) ce pa je se nadstandard, pa tolk bolj dbest. Marsa sm mislu, da te uzela magla... nč te ni na sceni, ja kaj, seveda še velja, sej sm človek besede in dejanj... hmmm lahko greva tud v jacuzzi in savno... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Marsa sm mislu, da te uzela magla... nč te ni na sceni, ja kaj, seveda še velja, sej sm človek besede in dejanj... hmmm lahko greva tud v jacuzzi in savno... slis se dobr, vse, SAM DA NI MASAZA! ma ne, to bova pol vidla, dej greva najprej na one neke... hrane pa taksno.. *dnevne scene*. (saj to je cenejs pa manj cajta pa celega tega schtraufenpachta vzame ) * haha silson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! al pa da me dam k fotru pripeljes, na eto ti ga na pa to, bom pa se jaz staro babo dam prieljal! (pa te mal po laskih pocoham ) @@@ jp. fajn je met smisel za humor na svoj racun. tud ce ga drugac nimas tolk zlo, ti je pol nekak mal oproscen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ja mene na ženskah privlači oz. pametne, uplivne, energične ženske to je men sexy... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 ej ti teslo babje preber en post prej, pa boš vidla da je čist logičn stavek je vprašal, če me intelekt na ženskah privlači! in odgovor je bil tak ja mene na ženskah privlači oz. pametne, uplivne, energične ženske to je men sexy... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ej ti teslo babje preber en post prej, pa boš vidla da je čist logičn stavek je vprašal, če me intelekt na ženskah privlači! in odgovor je bil tak ja mene na ženskah privlači oz. pametne, uplivne, energične ženske to je men sexy... To me je pa še bl nasmejal...smešn, kok si želiš vse to, kar sam nisi. By teslo babje. Uplivne Ti, a ti je sploh že kakšna taka dala? Po moje se te na kilometer izogibajo. Nč, grem raj spat, k žleht ratujem..ne po svoji krivdi...prvi si začel, pamet moška. Pa se še nisi naučil, da se ne bockat s pametnejšimi od sebe, ne? No, bom nehala...že greeeeeeeeeeeeeeeem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 To me je pa še bl nasmejal...smešn, kok si želiš vse to, kar sam nisi. By teslo babje. Uplivne Ti, a ti je sploh že kakšna taka dala? Po moje se te na kilometer izogibajo. Nč, grem raj spat, k žleht ratujem..ne po svoji krivdi...prvi si začel, pamet moška. Pa se še nisi naučil, da se ne bockat s pametnejšimi od sebe, ne? No, bom nehala...že greeeeeeeeeeeeeeeem. nikoli se ne "bockam" s pametnejšimi od sebe, zato pa se s tabo sweet dreams Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 nikoli se ne "bockam" s pametnejšimi od sebe, zato pa se s tabo sweet dreams To lohk daš pa med izjavo dneva...se ti je res ''posrečla''. Ma, klinc...go big...mislm, da ti tud izjava leta ne uide! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 To lohk daš pa med izjavo dneva...se ti je res ''posrečla''. Ma, klinc...go big...mislm, da ti tud izjava leta ne uide! ja cimerotič mi je za vzor, iz mojih izjav še nekaj bo, ti pa boš še vedno samo testo z dvema povešenima vrečama Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 To lohk daš pa med izjavo dneva...se ti je res ''posrečla''. Ma, klinc...go big...mislm, da ti tud izjava leta ne uide! ce mu bo konkurerala tvoja izjava..pol mu sigurn uide! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Uff Seal kera tema, pa kok laufa... Jaz sem mela že vse starosti tipov ... vedno zagovarjala dejstvo, da mora bit tip starejši, ker so taki (tko sem mislila) bolj zreli in umirjeni, z več izkušnjami... pa mogoče je k temu pripomoglo še moje otroštvo brez očeta in pol v tipu iščeš očetovsko figuro... Pol sem imela pa tipa, ki je bil 1x starejši od mene... izkazal se je pa za najbolj otročjega od vseh.... No ja, eni se nikol ne zresnijo. Pač sem zaradi tega drugače začela gledati na vse skupaj. Potem sem mela fanta, ki je bil moj letnik, pa še to se mi je zdelo premladooooo .... Sedaj pa imam fanta, ki je leto dni mlajši od mene.... pa sem nekoč rekla, da mlajšega pa NIKOL!!! ja, zarečenega kruha se največ poje.... Drugače pa, da se vrnem konkretno na temo... da je toliko razlike med moškim in žensko (npr. Trump in Melanija)... to pa ne vem kako lahko... sicer je vse možno, ampak... ne vem, no... ne bom sodila.... Lahk bi rekla, da je zaradi keša, ampak dvomim. Če je bil meni pri 20ih všeč 40-letnik, potem je lahko tudi eni pri 30ih všeč 60-letnik... lahk da ni imela očetovske figure v otroštvu..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 pa kok laufa... Drugace si pa kul napisala - ja saj vse to....pa tud, kot vidis, ne gre za nek vzorec nujno sam, ker si mela tko in tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ni mus, da gre za denar. Ce pa gre, pa itak...kdo sem jaz, da bi obsojala Ce je eni bejbi vseeno, da je z 40 let starejsim tipom, samo da je financno priskrbljena, potem prav, good for her. Jaz mislim, da se tiste prave ljubezni ne da odigrati, tako da je najbrz obema jasno pri cem sta ( ce je z njim sam zarad kesha ). In ce jima je tako lustno zivet, zakaj pa ne Eni prevec idealizirmo vse skupaj. Hocemo bit noro zaljubljeni, kompatibilni, a ne toliko, da si nismo zanimivi...pa ne vem kaj se vse. Eni pa pač ne.Najbrz se posebi kaksne bejbe, ki ne prihajajo iz bogatih familij... Ce gre pa za ljubezen, pa toliko bolje.Jaz se tudi ne omejujem in obremenjujem z leti ( ceprav s toliko starejsim se enostavno ne vidim), ker tezko najdem osebo, ki mi je toliko zanimiva, da bi se vsaj nekaj casa videla z njo... Tudi nikoli ne bom rekl,a da s starejšim že ne bi bila. Me je spametovalo, da nikoli več ne rečem NIKOLI.p.s. Seal, tudi brez žaljivk se da dobro razpravvljat. To je res. Ampak dvomim, da bi do njih tukaj sploh prislo, ce ne bi bilo provociranja!!!Vemo za njegov stil pisanja in tisti, ki ga je provociral je sigurno vedel, da bo do tega prislo. Vcasih je ocitno boljs se mal zadrzat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ni mus, da gre za denar. Ce pa gre, pa itak...kdo sem jaz, da bi obsojala Ce je eni bejbi vseeno, da je z 40 let starejsim tipom, samo da je financno priskrbljena, potem prav, good for her. Jaz mislim, da se tiste prave ljubezni ne da odigrati, tako da je najbrz obema jasno pri cem sta ( ce je z njim sam zarad kesha ). In ce jima je tako lustno zivet, zakaj pa ne ...Ce gre pa za ljubezen, pa toliko bolje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 hja, tudi če se izkaže, da je zveza z veliko starostno razliko samo zarad denarja ali ugleda, varnosti, ali česarkoli že, vendar je že od začetka med partnerjema nekaj več, kot le skupno bivanje zaradi prej omenjenih vzrokov.Ob nastanku zveze, je morala biti neka fasciniranost tako z njene strani, da ga je sploh spoznala, da je ugotovila, da je premožen (če gledamo s strani, da ženska išče denar in materialno varnost pri moškem) in da želi ravno njega izmed vseh drugih premožnežev za svojega zaščitnika. Prav tako pa je morala bogataša nekako fascinirati ta ženska, da si je izmed vseh drugih zaželel ravno njo. Torej je morala bit neka medsebojna privlačnost vsaj na malce višjem nivoju, kot je samo neko znanstvo, prijateljstvo. Torej morajo biti tudi v takih zvezah neke zasnove zaljubljenosti, ljubezni, ki se lahko kasneje razvije, ali pa tudi ne....in na koncu res zgleda veza samo zaradi denarja. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 tiste, ki si namerno izbirajo starejše, si po moje zaradi najrazličnejših razlogov: denar, varnost, umirjenost. sex verjetno ni razlog. zato jaz ne bi bila s starejšim. pol bi si morala najti enega jebača, da ne bi ovenela zraven. bila z mlajšim - bilo cool! če bi morala zbirati, bi raje mela mlajšega, me pač privlačijo. rada sem dominantna, zato mogoče. mam 6 let starejšega, pa se mi že to zdi velika razlika. saj bo kmalu 30. hehe, je pa finta, ker on zgleda mlajši (kako leto nazaj je moral na blagajni pokazati osebno, ko je hotel kupiti pivo ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 bila z mlajšim - bilo cool! če bi morala zbirati, bi raje mela mlajšega, me pač privlačijo. rada sem dominantna, zato mogoče. Kdo pa je reku, da če maš mlajšga tipa, da maš potli ti glavno besedo.. Ne ne, tko pa ne gre to! ;-) Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ne, vedno res ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Kdo pa je reku, da če maš mlajšga tipa, da maš potli ti glavno besedo.. Ne ne, tko pa ne gre to! ;-)saj vseeno, mlajši ali starejši, rada mam večino časa glavno besedo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 večino časa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.