Guest mačona 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 če ne se pa ne grem ... težko je shajati z mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz tud ne bi imela starejsega tipa, mal zarad komandiranja, predvsem pa zarad resnosti, zanimanj pa tega. jaz se hocem ves lajf hecat pa zabavat pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz se hocem ves lajf hecat pa zabavat pa tak. Duhovnost pa taka! če ne se pa ne grem ... težko je shajati z mano. Joj!! Bananin olupk! Spet bom padu!!! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 zame je taka taprava, zate pa ne vem. saj vidis, se ti zdi da ni ok, da je tko? bi se ti zdela bolj duhovna vsa resna pa drugacna, torej ne-jaz bi se ti zdela bolj duhovna kot jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Duhovnost pa taka! Joj!! Bananin olupk! Spet bom padu!!!kdo je pa rekel, da duhovnost ne sme bit zabavna in hecna kaj ti pa prinaša izpolnitev? zamorjena filozofija religij, ali radostno življenje? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 zame je taka taprava, zate pa ne vem. Dej no dej.. To moreš bit umirjen, na pogled zamorjen, če ne to ni pravo Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 po cem se pa pr men vid? po jeziku? x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 aja vidis pa res (sam to ni naravno, ampak ok, pac pridobljeno pol, tko al pa drugac ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 pa po stisnjenih ustnicah a res? stisnjene da mam?kako mi je pa to ratal, ce sem pela pa plesala pa govorila aja najbrz si me glednil ko sem zvizgala. ko si na drugem koncu pri drugi mizi sedel.ne saj vcas jih najbrz mam, mi je ze nekdo rekel, morda michelle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 no ja, saj, majhne mam ze, sam ne pa ozkih, nekak...frenda pravi da mam kot ptic, ki smo ga v vrtcu risal. oce in ljubimec pa to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 se vidi tut po rokah in obrveh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Imam kolegico ki trdi, da hodi s starejšimi moškimi samo zato, ker nikoli ni imela očeta. Čeprav mi je sedaj mogoče malo bolj jasno zakaj to "počne", saj je pri svojih 14 imela razmerje s 22 letnikom (ok on tega ni vedu). Njene trenutne starostne kombinacije pa bolje, da ne omenjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 mislis on ni vedel da je 14, je mislil da je recimo 16, 17? ja no, a je ze 18?pol lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 k se že neki zgovarjate o nekih najstnicah... bom sam neki še omenu, najbol sočno in slatno meso je med 16. in 20. letom, potem naprej pa je stvar genetike ter vzdrževanja in nege telesa... to tko je.press Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 to tko je.press torej s fotrom podobno razmisljata. pa smo 'resil' *problem*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 saj je pri svojih 14 imela razmerje s 22 letnikom..sej ene bejbe zgledajo fuul starejse kokr pa so... ene so ze pr 14-ih tolk porascene, kokr marsikera pr 25-ih ni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 take so pr 18, najkasnej pr 20 ze cist "prefukane".. na takih nism js nikol kej dost vidu.. u bistvu so ene revce..pr 14 pa tam do..so najbl in v druzbi (in to v starejsi druzbi-uuuuu)se posebej pr fantih. pol jih pa sam se kaksni stari (zapiti)ateki iz ostarij vlacjo k seb dam.. vidu dost takih propadlih primerkov. prehit zacele z vsem.. pa custveno cist nedozorele.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jst tut starejs zgledam-so me pr 14 ze v trgovini trgovke vikale , pa to se ne pomen da sm se fukarla naokol. ne posplošvat!!sm mela 8 let starejšga tipa pa mi je skos razliko v letih nabiju in sva šla tut pol zarad tega narazn-se je pa na koncu on izkazu za največga otroka. tko da je bl kot emšo važn kako maš po glavi pošlihtan! jst ne vem zakaj tipi tolk pluvate po ženskah, k si najdejo bogate in stare sponzorje? a ste jim fovš??? sej se kmal zve ktera je sponzoruša, se jim pač ognite... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jst tut starejs zgledam-so me pr 14 ze v trgovini trgovke vikale..a pol si bla tut ti ze zlo zgodi porascena??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ..a pol si bla tut ti ze zlo zgodi porascena??? niti ne-sm bolj svetle polti pa sm mal kasnej u puberteto pršla... pa tut zdej nimam problemov s poraščenostjo, vsaj odkar je sosed kombajn kupu ne... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 nimam problemov s poraščenostjo, vsaj odkar je sosed kombajn kupu ne... ...kaj pa med pocitnicami, med sezono kombajniranja??... a pol za pocitnisko delo dajes volno??? ..ja, ja, ni ga cez dobrega soseda... Mercator.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jst mam s sosedom zmenjen da mi ga polet ko je sezona vseen zrihta predn gram na morje, barvo si pa nabiram ko neobrita skaćem po njegovi njivi pa ptče preganjam... mu je pa res zoki ime (mojmu sosedu, sam kaj k zoki ni več v mercatorju...) hmmm... da ne bo šla zej moja depilacija rakom žvižgat (pa ne na morje) Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 neobrita skaćem po tč p ganjam......mal kulture prosim... lihkar jem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ...mal kulture prosim... lihkar jem... če seješ ogenj..... pa dober tek!! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.