seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 take so pr 18, najkasnej pr 20 ze cist "prefukane".. na takih nism js nikol kej dost vidu.. u bistvu so ene revce..pr 14 pa tam do..so najbl in v druzbi (in to v starejsi druzbi-uuuuu)se posebej pr fantih. pol jih pa sam se kaksni stari (zapiti)ateki iz ostarij vlacjo k seb dam.. vidu dost takih propadlih primerkov. prehit zacele z vsem.. pa custveno cist nedozorele.. stari v globalu gledano so vse ženske k****! sorry, ampak taka je realnost oz. to je dejstvo! sej tipi nismo nič drugačni, jebiga živiš enkrat, ne vidim smisla glodat eno in isto meso(kot bi jedel eno in isto hrano 3x do 5x na dan) v teh 50h letih (če računaš,da začneš pri 15ih ) sexualno-aktivnega življenja... ne me kregat.press Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ...jao, skoz ena in ista provokacija... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ne vidim smisla glodat eno in isto meso xsmx ampak halo!!!! (glod't glod't glod't xzobkox ) joj seal, model! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 ...jao, skoz ena in ista provokacija... :xx!: :xx!: ej ti samsonček ni to provokacija, ampak moje osebno mnenje na podlagi izkušenj... tko da ne brblaj!! xsmx ampak halo!!!! (glod't glod't glod't xzobkox ) joj seal, model! ja kwa koj kurac, povem tko k je, brez olepšav, zakva bi se delu neki finga pa lepga... nism js hinavc pa tud zlobn nism, znam bit pa zajeban - a taka mi je narava Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ej ti samsonček ni to provokacija, ampak moje osebno mnenje na podlagi izkušenj...... in to mnenje si ze enih 20X povedal... sori, ampak to je dost boring... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 ... in to mnenje si ze enih 20X povedal... sori, ampak to je dost boring... samsonče, maš najmanj 2 opciji, 1 opcija je, da me daš na ignor, 2. opcija pa, da prezreš oz. ne bereš mojih postov Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 samsonče, maš najmanj 2 opciji, 1 opcija je, da me daš na ignor, 2. opcija pa, da prezreš oz. ne bereš mojih postov ...vcasih je tvoje filozofiranje na ravni 10-letnika prav simpaticno, tko da na ignor te ne bom dal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 ...vcasih je tvoje filozofiranje na ravni 10-letnika prav simpaticno, tko da na ignor te ne bom dal... me veseli, da te zabavam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 eh mukyji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 eh mukyji. kwa je marsa, kaj te matra? a bi rada, da te kak muki mal pomuka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Matra.. ne vem no ce me zdaj glih matra tole blazno. ampak, pac, na tak nacin sodelujem...tko kot ti.. mal kaj povem, namudrim, mal vmes kao zaduhovicim.. pa tko. tko kot je pac. mal se hecam, mal pa resno mislim..saj lajf je tak, da ni nic narobe, ce se ga tko jemlje. saj nekdo misli da je tole izven debate in da se zdaj prepucavamo, je pa V debati in se ne...pac rabis taksno pozornost seal in mi ti jo dajemo... taksno kot mamo flesh nate..kot itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 pac rabis taksno pozornost seal in mi ti jo dajemo... taksno kot mamo flesh nate..kot itak. kašno pozornost neki?!? Marsa nisi tok pametna kot misliš da si in nisi vse veda zarad mene, če me vsi ignorirajo js bom še vedno rovaru po forumu, lahk mi pa narediš uslugo, pa mi onemogočiš, bom vsaj bolj koristno zabil ta čas lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Kaj si tečko, Silči, dej nehi no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Tule v bistvu nimam kakih izkušenj ta pravih, če boste pa odprl temo, kaj vidijo ženske na manjših moških, imam pa mariskej za napisat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Jest bi imela kj za pripomnit sam to se mi je dogajalo še v prejšnjem življenju....ni bilo tolk razlike, ampak končalo se je tako, da je bil model hudo ljubosumen brrrr se v bistvu niti nočem spominjat....So mi bili pa vedno všeč starejši tm ene 10 let ... en čas sem imela piko na 11 let starejše...ampak to je bila muha, ki me je držala nekaj časa, pa hvala bogu popustila .....Tega k ga imam zdaj je 2 leti starejši, sicer on pravi da 1 pa tričetrt madona smo ničemerni... pa mi je to kar všeč, ker se mi zdi da nekako skupaj krmariva iste fore....ker če bi bila z nekom ki je 10 let starejši, bi se moral on meni prilagajati ali pa jaz njemu...sicer pa vse je odvisno od partnerjev....dopuščam vse možnosti. Pujsa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 eh mukyji. Offtopic,ampak kako luskan izraz! To bom pa se uporabljala Moja teorija je pa drugacna; najboljsi sex je bil z unim, s katerim sem bila v dolgi zvezi. Ker me je poznal, tocno vedel, kaj in kako mi pase Ko gres pa prvic in enkrat z nekom, je pa loterija. Lahko je bil sosedi dober, ampak ce je ona za druge stvari kot jaz... Torej, ce najdem nekoc enga takega, lahko "glodam" cel lajf Sej tud Scotti riz mi pase 3krat na teden jest Pac preiskusen recept *pa sem sla zdaj precej osebno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sem se pa spomnila zdele (med umivanjem zob ) kaj mi je bla najboljša fora...Tko ene parkrat smo se dobil na kak kofi al kej, jaz in moj, pa moj bratec, pa tko.. Tamal pol enkrat reku neki v stilu, da vse v redu in prav, sam da on res ne ve al naj ga tika al vika Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 To tudi poznam. Moja frendica pri 19 z 23 let starejsim in sem ga vikala Pa vedno mi je rekel, naj ga tikam, pa se nisem mogla navadit...Pa se ucil jo je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jst ne vem kako je z vami, ampak men so eni starejši moški ful šarmantni, eni so pa prov nagravžni... sm pa enkrat slišala komentar dveh mamic na temo starejša ženska - mlajši moški; je bla mamica čist iz sebe, pa je pluvala po ženki kok ma ta zlobna vešča njenga sinkota u malem prstu pa da mali pleše tko kt ona žvižga... hehe girl power ampak to je seveda čist kontra tema... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 stari v globalu gledano so vse ženske k****! sorry, ampak taka je realnost oz. to je dejstvo! sej tipi nismo nič drugačni, jebiga živiš enkrat, ne vidim smisla glodat eno in isto meso(kot bi jedel eno in isto hrano 3x do 5x na dan) v teh 50h letih (če računaš,da začneš pri 15ih ) sexualno-aktivnega življenja... ne me kregat.press nis me cist razumu.. sm hotu povedat, da take pickice so tam od 14 pa do 18 leta prov posteni komadi. sam ta 4 leta so pa tud vse kar majo, vecina jih prov zalostno konca. idin, ce majo ksnga bogatga ocija al pa ce kaksnega junca ovijejo okol prsta.. mene niso take pickice nikol fascinerale. sej ne recem, ce bi obstajala dobra vila pa mi pricarala eno tako na moji pojstli z ze rakrecenimi nogami, se je ne bi branu spljoh.. sam, da bi sov pa osvajat tako puhlo baburo pa se kao ful posteku z njo.. ha, kako?! mam prov odpor do teh butastih pick! ja navelicu bi se je, ce bi jo mev sam zard sexa. sam, da bi mev svojo sefico sam zard seksa.. sej je tuki se pranje, kuhanje, pospravlanje.. ce slucajno to beres, ne me tepst-se sam hecam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 nis me cist razumu.. sm hotu povedat, da take pickice so tam od 14 pa do 18 leta prov posteni komadi. sam ta 4 leta so pa tud vse kar majo, vecina jih prov zalostno konca. idin, ce majo ksnga bogatga ocija al pa ce kaksnega junca ovijejo okol prsta.. mene niso take pickice nikol fascinerale. hmmm, mogoč pa ti tud njih ne fasciniraš vsak normalni moški se NE brani lepe ženske pa če je še nevem kako butasta v postli inteligenca nič ne pomaga "sam ta 4 leta so pa tud vse kar majo, vecina jih prov zalostno konca" ej stari, bolj je ženska pokvarjena prasica in kurbeta, večjo srečo ima v življenju!! poštene in pridne ženske ponavadi dobijo pijance in NEsposobneže in imajo jeben lajf.. to tako je.press Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 hmmm, mogoč pa ti tud njih ne fasciniraš vsak normalni moški se NE brani lepe ženske pa če je še nevem kako butasta v postli inteligenca nič ne pomaga "sam ta 4 leta so pa tud vse kar majo, vecina jih prov zalostno konca" ej stari, bolj je ženska pokvarjena prasica in kurbeta, večjo srečo ima v življenju!! poštene in pridne ženske ponavadi dobijo pijance in NEsposobneže in imajo jeben lajf.. to tako je.press bo tud kr drzalo.. vecina teh pick me prov prezirljivo gleda dokler jim nese njihova loto srec(k)a (luck) jim nej.. sam lih o ksni sreci pa ne bi govoru. problem teh pridnih in postenih pa ni v tem, da so pridne.. ampak v tem, da so najveckrat na zalost prenaivne, neizkusene, poteptane, nesamozavestne-pac vsak pozna storijo o revci k nonstop stoji za stedilnikom pa si ne upa pokukat kaj je za vhodnimi vrati.. dec pa ponavad ni dost drugacen-sam, da se dela pogumnga pa glasnga (ja doma si upa zeno teptat, v sluzbi in med kolegi pa.. ) drugac pa ze velik prevec posplosujeva.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Marsa nisi tok pametna kot misliš da si in nisi vse veda lp Torej, ce najdem nekoc enga takega, lahko "glodam" cel lajf Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 gledel vikanja in tikanja, niti svoje šefice nisem nikol vikal, pa je cela 4 leta starejša, sem pa celo leto vikal kolege z benda , ki so sicer v srednjih letih, pa vseen Se mi zdi, da vikanje ni odvisno samo od razlike v starosti, ampak tudi od spoštovanja, ki ga začutiš do tega človeka zaradi njegove karizme, izkušenj, nastopa. Lahko, da je celo mlajši od tebe, pa ga boš ravno zaradi tega spoštovanja do njega vikal... no, bilo je mal offtopic... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.