Skoči na vsebino

oče in ljubimec?

seal

Recommended Posts

Ja, ALELUJA :vio:

x:Dx x:Dx

Tole s spoštovanjem se samo deloma strinjam. Seveda, da vikam tiste, ki jih spoštujem, pa po občutku...ponavadi starejše ljudi, ki jih prvič vidim pa tak.

Ampak definitivno vikam tudi ljudi, s katerimi nočem imeti opravka in hočem čim večjo distanco.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 156
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx

Tole s spoštovanjem se samo deloma strinjam. Seveda, da vikam tiste, ki jih spoštujem, pa po občutku...ponavadi starejše ljudi, ki jih prvič vidim pa tak.

Ampak definitivno vikam tudi ljudi, s katerimi nočem imeti opravka in hočem čim večjo distanco.

seveda to s tem, ko jih prvič vidim, sem pozabil omenit, pa distanca...govoril sem v glavnem z aspektom, da smo si z dotično osebo že malo bolj domači....

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 1 year later...
Nikoli me niso pritegnili starejši moški, mogoče zdaj malo bolj, ampak starejši par let. Ko sem bila mlajša, pa je moral biti enako star, lahko tudi mlajši. Všeč mi je, če je moški igriv, malo nedolžen in sramežljiv. Mogoče rada tudi zganjam mamico kdaj, še zdaj jo, čeprav to ni prav v odnosu. xsrcx

Jest sem enkrat vidla, kako sta se objeta po lj. sprehajala en okrogel majhen star tip in ena mlada punca in potem se on obrne in se usekne, kot to znajo sam deci in groza, men se je želodec obrnil za 180 stopinj,... Seveda mi ni jasno zakaj, kaj drucga razen tega da je keš pička ali prostitutka oziroma norkomanka si sploh ne morem zamislit.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Seveda si ne moreš. Tako kot še marsičesa ostalega drugega.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

ne vidim smisla glodat eno in isto meso(kot bi jedel eno in isto hrano 3x do 5x na dan) v teh 50h letih (če računaš,da začneš pri 15ih ) sexualno-aktivnega življenja...

ne me kregat.press x:o)x

Če smo že pri prehrambenih primerjavah :ermm:

Najprej sem se naveličal najstnic :inocent: kot da bi stalno jedel piščanca (ali pa sojo, za vegetarijance x;)x ), mlado, trdo meso, ampak brez specifičnega okusa :o|o: kvečjemu kakšna priloga naredi obrok okusen.

Razlika v letih med partnerjema je opazna (in mogoče, včasih, moteča) do 25 leta starosti, potem je razlika v letih vsako leto manj opazna in manj moteča, meni so se po 25 letu starosti začele "dogajati" najstnice in to je trajalo dokler nisem sam nehal in pretrgal stike s to starostno skupino, kljub vsemu pa nisem imel punce, ki bi bila manj kot 10 let mlajša zadnjih 12 let x:Ix

Zdaj je razlike 14,5 let :eek: (po njeni zaslugi, ker se mi je, ob spoznavanju, zlagala glede starosti :o|o: ) in pravi da jo nikoli niso zanimali moški, ki niso bili vsaj desetletje starejši (izkušnje, ki jih prinesejo s seboj leta (pozornost, opažanje sprememb (frizura, lak na nohtih, nova obleka, ...), poznavanje potreb, ....) pomenijo razliko med mladostno, bolj kot ne, "telesno" ljubeznijo in zvezo, ki teži k dolgoročnosti in ustvarjanju družine, pa zvestoba ima tudi svoj, zasluženi, delež v zvezah z večjo starostno razliko x;)x

Ko sva skupaj, redko kdo (izjeme so tisti, ki naju poznajo) sploh opazi da bi bila med nama kakšna razlika v starosti x:)x

In, za vso mladino, ki misli da se življenje konča pri tridesetih, fantje marsikakšna 40+ ženska ima lepšo postavo (strije, celulit, "šlaufki", ...) kot pa današnje najstnice x;)x izkušnje in "kilometrina", v življenju in v postelji, pomenijo veliko več kot (zaenkrat še) trde joškice in rit (čeprav se večina najstnic niti ne more pohvaliti z napeto, trdo in nepomorančno ritko :sori: )

Telesna lepota in zategnjenost kože, na telesu ali obrazu, sta (pre)hitro minljivi spremenljivki da bi lahko bili temelj za uspešno, dolgo in z družino okronano zvezo x;)x

Ker pa fizična lepota in atraktivnost v mladosti izbira partnerja, so ločitve pred tridesetim letom prej pravilo kot izjema :o|o: če gledam slike iz srednje šole so takratne lepotice (17,18 let stare, polne sebe in svoje lepote) pri 25 letih bile že nagubane, okrogle, skrbi in razočaranja so pustile globoke sledi :sori: povprečne in, takrat v šoli, nevpadljive punce pa so se, ponavadi v zvezi s starejšim moškim, razvile v lepotice, zadovoljne s seboj in s svojim življenjem :eek:

Fizična lepota hitro mine, za dolgoročno zvezo so pomembnejši karakter, karizma in čustvena zrelost kot pa dobra postava pri 19tih x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Najprej sem se naveličal najstnic :inocent: kot da bi stalno jedel piščanca (ali pa sojo, za vegetarijance x;)x ), mlado, trdo meso, ampak brez specifičnega okusa :o|o: kvečjemu kakšna priloga naredi obrok okusen.

Razlika v letih med partnerjema je opazna (in mogoče, včasih, moteča) do 25 leta starosti, potem je razlika v letih vsako leto manj opazna in manj moteča, meni so se po 25 letu starosti začele "dogajati" najstnice in to je trajalo dokler nisem sam nehal in pretrgal stike s to starostno skupino, kljub vsemu pa nisem imel punce, ki bi bila manj kot 10 let mlajša zadnjih 12 let x:Ix

Zdaj je razlike 14,5 let :eek: (po njeni zaslugi, ker se mi je, ob spoznavanju, zlagala glede starosti :o|o: ) in pravi da jo nikoli niso zanimali moški, ki niso bili vsaj desetletje starejši (izkušnje, ki jih prinesejo s seboj leta (pozornost, opažanje sprememb (frizura, lak na nohtih, nova obleka, ...), poznavanje potreb, ....) pomenijo razliko med mladostno, bolj kot ne, "telesno" ljubeznijo in zvezo, ki teži k dolgoročnosti in ustvarjanju družine, pa zvestoba ima tudi svoj, zasluženi, delež v zvezah z večjo starostno razliko x;)x

Ko sva skupaj, redko kdo (izjeme so tisti, ki naju poznajo) sploh opazi da bi bila med nama kakšna razlika v starosti x:)x

In, za vso mladino, ki misli da se življenje konča pri tridesetih, fantje marsikakšna 40+ ženska ima lepšo postavo (strije, celulit, "šlaufki", ...) kot pa današnje najstnice x;)x izkušnje in "kilometrina", v življenju in v postelji, pomenijo veliko več kot (zaenkrat še) trde joškice in rit (čeprav se večina najstnic niti ne more pohvaliti z napeto, trdo in nepomorančno ritko :sori: )

Telesna lepota in zategnjenost kože, na telesu ali obrazu, sta (pre)hitro minljivi spremenljivki da bi lahko bili temelj za uspešno, dolgo in z družino okronano zvezo x;)x

Ker pa fizična lepota in atraktivnost v mladosti izbira partnerja, so ločitve pred tridesetim letom prej pravilo kot izjema :o|o: če gledam slike iz srednje šole so takratne lepotice (17,18 let stare, polne sebe in svoje lepote) pri 25 letih bile že nagubane, okrogle, skrbi in razočaranja so pustile globoke sledi :sori: povprečne in, takrat v šoli, nevpadljive punce pa so se, ponavadi v zvezi s starejšim moškim, razvile v lepotice, zadovoljne s seboj in s svojim življenjem :eek:

Fizična lepota hitro mine, za dolgoročno zvezo so pomembnejši karakter, karizma in čustvena zrelost kot pa dobra postava pri 19tih x;)x

AMEN

hmmm, mogoč pa ti tud njih ne fasciniraš x:o)x vsak normalni moški se NE brani lepe ženske pa če je še nevem kako butasta x:o)x v postli inteligenca nič ne pomaga x:Dx

"sam ta 4 leta so pa tud vse kar majo, vecina jih prov zalostno konca"

ej stari, bolj je ženska pokvarjena prasica in kurbeta, večjo srečo ima v življenju!!

poštene in pridne ženske ponavadi dobijo pijance in NEsposobneže in imajo jeben lajf..

to tako je.press

Bi ti vsetvou, da začneš pisat v prvi osebi ednine... x;)x ker, če že govorimo o postli in butastih ženskah... ne sam inteligenca, tam še korektna erekcija nič ne pomaga x:Dx

Bo treba delat na teli "normalnosti", da ne bomo res samo naskokujoče živali

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mlado dekle s starejšim moškim? Poleg denarja je tuki lahko tudi faktor moči in ugleda, ki ga v bistvu imajo po navadi starejši moški.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

AMEN

Ampak zame pravijo, moj xsrcx mi to vsakodnevno ponavlja, da sem čudak in da takih več ne delajo :inocent: opuščen program xnckrivx verjetno zaradi nerentabilnosti x:Ix

Nelika, če je punca s starejšim samo zaradi VIP statusa, ga ponavadi tudi hitro zamenja za bolj aktualnega VIPovca xrolleyesx preverjeno pa, žal prevečkrat, izkušeno in doživeto :inocent:

Sponzoruša ostane sponzoruša dokler ji trdnost teleščka to dovoljuje in omogoča :sori: potem se mora, v odvisnosti od svoje "živahnosti in kvantitete", ponavadi zadovoljiti ali z mlajšim (ki mu njene priučene spretnosti pomenijo več kot "glas ljudstva") ali pa s starejšim, ki mu njena, še vedno, mladost hrani ego in samozavest :o|o:

Ampak, žal, ponavadi v tem "končnem" odnosu ne najde niti L od ljubezni, mogoče vsaj navezanost, če uspe loverju zagotoviti (še enega) naslednika x;)x

Nejc Zaplotnik

Eh, mene so starejši vedno privlačil, pa ne iščem nekoga, ki bi me sponzoriral, ampak nekoga, ki je mal bl odgovoren, manj otročji, kar je še vedno redkost, tud pri 10 let starejših, tko da....ampak ne bomo posploševali, a ne? x;)x

Pa jst se ne bi hvalila s tem, da vsak ''normalen'' moški nabriše vsako, ki je lepa, čeprov je neumna. Pri men je lohk tip BOG, pa če je debil, nima kej v moji postli iskat...ni bolj odbijajoče stvari na človeku, kot je neumnost. :xx!:

Pikica, opisane spadajo v rubriko "VIP oboževalke" x;)x sem pa ti ne sodiš :palec: in nimam ravno občutka da si kdaj tja sodila

IQ pa vseeno igra vlogo tudi v postelji x;)x sex ne traja celo noč, pogovor ob crkljanju zahteva intiligenco in razgledanost, vsaj v mojem primeru xnckrivx

Punci ne bi pomagala niti sanjska postava pod angelskim obrazkom, če se ne bi mogel z njo tudi pogovarjati !!!

Občutek odgovornosti, realnost in, v sprejemljivih mejah, tudi resnost so ravno razlogi zakaj se je moja xsrcx odločila zame :2src: pa čeprav je edina varnost, ki jo, v tem trenutku, lahko ponudim samo čustvena x:Ix

Ampak ravno tovrstno varnost je najbolj pogrešala v življenju, da ji nekdo stoji ob strani kadar ji je hudo, kadar se cel svet obrne proti njej, da jo vedno čaka topel objem in poljub ter spodbudna beseda x;)x in jaz sem iskal osebo, ki bo tako obnašanje in zvestobo znala ceniti :vio: in odnos, v doglednem času, tudi nadgraditi iz, meni sicer zelo ljube, dvojine v množino :inocent:

Nejc Zaplotnik

S pojavom viagre lahko med sprehodom po Tivoliju slišiš kakega dedka v grmovju, ki hrope: Who's your grand daddy? Who's your grand daddy?... x:Dx

Resno pa: Ko se premožni starejši gospod noče počutiti starega, si najde mlado lepotičko, ki se noče čutiti revno. Ni po mojem tukaj neke hude filozofije zadaj.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Jaz sem se pa sprijaznil z dejstvom, da kirakol se zanima zame je to zgolj zarad keša,

Jaz tud. Pa kaj zaj morm, še vedno boljš, da se zarad keša, kot pa sploh ne..... xcivx x:Dx

Leta pa tu pr men ne igrajo posebne vloge......mel sn že starejšo od sebe, skor 20 let mlajšo :inocent: x:o)x , 10 let mlajšo, 5 let mlajšo, enakih let......no, ipak večina mlajše, če bi se zaljubil v starejšo bi pa pač bila starejša, pa kaj......Do nekje 20 let razlike ne vidm posebnih blemov.... x:px Za druge pa se ne brigam, če je njim fajn, zakaj bi mene to skrbel, brigal ?? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec:

sem se naveličala prepričevat ljudi, da je možno, da se 25 letnica zaljubi v 50 letnika in obratno in da ni nujno zadaj denar, avto, stanovanje, whatever... tisti, ki smo dal kaj takega skoz, vemo kako je to.. tisti, ki se omejujejo na 3 leta razlike, ker je to 'še normalno', ne bodo nikol vedeli... xnckrivx

vse veze, daljše od 2 meseca, so ble s starejšimi tipi.. z mlajšimi, oziroma moje starosti smo zdržali max. 2 meseca..

moj zdajšnji je 10 let starejši.. ni blo mišljeno, sem mela resno v planu enga moje starosti najdt x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..jaz pa to cist razumem... cimmlajsa tem bolj... :palec:

Itak itak, Samson x!x Ts ts ts.

Končno eden k prizna. Pa ne jodla niti o romantiki, niti o kešu xrolleyesx .

Jst tudi to čist razumem. Moj prvi tip je bil 25 let starejši od mene. Šlo je za tisti nori "kreš". Ni moglo trajati zaradi večih razlogov, med drugim se tudi značajsko na dolgi rok verjetno ne bi glih najbolje ujela. Je bil pa kreš fenomenalen. Vse je blo na stranskem tiru tist cajt: keš, starci, avto,... vse :farb: xrosex xscratchx . Mal takih za njim x:o)x :2src: .

:palec:

sem se naveličala prepričevat ljudi, da je možno, da se 25 letnica zaljubi v 50 letnika in obratno in da ni nujno zadaj denar, avto, stanovanje, whatever... tisti, ki smo dal kaj takega skoz, vemo kako je to.. tisti, ki se omejujejo na 3 leta razlike, ker je to 'še normalno', ne bodo nikol vedeli... xnckrivx

vse veze, daljše od 2 meseca, so ble s starejšimi tipi.. z mlajšimi, oziroma moje starosti smo zdržali max. 2 meseca..

moj zdajšnji je 10 let starejši.. ni blo mišljeno, sem mela resno v planu enga moje starosti najdt x:o)x

Aliana, štekam! Odlično! :palec: :palec: :palec:

:eek: ...jaz tud. To tud neka strelčevska finta? :inocent: x:o)x

Jaz imam pa -2100 evrov.

Ziher strelčevska fora :vragec:

Madonca mene pa nikoli niso starejši moški privlačili. Dedca imam tri leta starejšega, dobro furama z raznimi izjemami seveda.

Ne vem, če bi glih koga imela zaradi keša..ampak nikoli se ne ve :vragec:

Je pa moja mati osem let starejša od fotra, jima kar laufa, samo včeraj sta se nekaj brezveze kregarila. Pa je ziher ni imel zaradi keša.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Oda starosti, eee...al ja? /iz enga druzga foruma/

SKLEROZNA POPEVKA

Vsaki početak već je i kraj

tri koraka naprej, štiri nazaj.

A kad odrasteš utvaraš si tad

kak navek buš ostal spameten i mlad.

Kad jenega dana, o kakve li bruke

postale jesu prekratke ti ruke.

Ak hočeš čitat oči ti fale

i furtam po hiži iščeš očale.

Tak fino polahko, počne skleroza

najpre v zubima paradentoza.

Pak onda uz muke i tešku vezu

od socijalnog dobiš protezu.

Na glavi polahko kosa otpada,

Al' zato rasteju ti brki i brada.

Na kraju nekaj zaštopa ti vuha

niš nikog ne razmeš, čistam si gluha.

Celi dan iščeš kuda kaj deneš,

jer vse pozabiš čim se okreneš.

Ni noge te više ne nose kak predi,

pomažeš si z ščapom, al kaj to vredi.

V kolenu škripi kak da je hrđa,

a kičma ti bude se trđa i trđa.

Ruke ti drhčeju, noge ti otiču

pak stokrat povedaš istu priču.

V križima išijas, v kuku artritis,

v črevima sračka, veliju kolitis.

Pljuča ti sviraju kakti trumbete

trbuh ti raste kak da nosiš dete.

Koža ti gruba kak šmirgl-papir,

po licu bore kak da si vampir.

Kaj seksa se tiče, i tu smo slabi

vu tih se letih to opče ne rabi,

nigdo za tebom se nebu okrenul,

a gdo se okrene, bormeš je skrenul.

Škodi ti slano, nemreš jest masno,

si te špotaju ak prdneš glasno.

I zato su zmislili te staračke hiže,

da mladima starost tlaka ne diže.

:2src:

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...