aakhut 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 dons sm ugotovu, de ste tut pr 27-ih she chist uporabne(bemu....staram se....pa znizhujem kriterije) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 če tebi rata kako normalno dobit. sam prtišjene zvlečeš s sabo najbrž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 če tebi rata kako normalno dobit. sam prtišjene zvlečeš s sabo najbrž. :eek: kuko pa to zgleda????NORMALNA!!!!dzhizs zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 jah.....tezhka je tale nasha pedagoshka.... x:px zlomk.....tralala Heh, mačona, normalna.. če ne bi ona njemu ušla, bi pa on njej, zlo hitr.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Heh, mačona, normalna.. če ne bi ona njemu ušla, bi pa on njej, zlo hitr.. itaqche ni dost odbita itaq nimam kej z njo pochet zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 zanimivo, da je toliko obsojanja kadar se vidi starejši moški in mlajše dekle ... in seveda se takoj pomisli ... da je z njim samo zarad denarja... medtem pa nam po drugi strani avtor te teme priznava na nek način ravno isto: da se pali na starejše, vplivne in bogate ženske ... (s čimer na nek način priznava, da je moška verzija sponzoruše ).......pa vendar ... ni tolikšnega pompa kot če bi to izjavila ženska po drugi strani pa pozabljamo, da vsi mi iščemo nekaj pri dugi osebi ... in dejstvo je, da ženske privlači moč in mogočen moški... pa ali je ta v denarnem, fizičnem, intelektualnem ali duhovnem smislu ... in moški, ki se bodo čutili ne dovolj 'močne in mogočne' bodo zaradi močne konkurence vedno krivili in degradirali žensko, ker ni izbrala njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 tole mi pa vliva samozavesthvala bogu nism bogat, pa se zarad dnarja ne morjo limat namezlomk ma vsehdrugih kvalitet na zalogi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.