Guest sstane 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ITV*, Sstane! Najmanj v petih postih ni besede SOL - ?! A je kaj narobe (*"Isusa ti vidim") Si me zadnjič preveč sqrcal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 za želodec je dobr ječmenov čaj...ena žlička ječmena na 1 l vode...pa pol limone mal notr...ene 3 krat na dan to..hvala za nasvet, vendar mene ne boli zelodec ampak mam neke stale z zolcom :xx!: jej stanetovo sol ti bi žolč prenehal bolet.....sej me ti hecas ane patrik Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2006 ja saj vem........ce me bo kaj glede alternative zanimalo, pa ze povprasam.... Lep dan vsem skupaj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.