atubbuta 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Sem velik pristaš malih avov in kot sem napovedal v temi "jekleni konjički", odpiram temo o najmanjših in najvarčnejših jeklenih konjičkih. Sem sodijo: - trenutno najbolj aktualna trojica: Toyota Aygo, Citroen C1 in Peugeot 107.- tudi za pol razreda večji kot so Hyundai Getz in Atos, Opel Corsa, WV Fox in Lupo, ... Jaz sem se ogreval nekaj časa za Toyoto Aygo, pa me je srednja konzola, ki vso praktičnost poruši popolnoma odvrnila. Ima kdo kak tak avto, kakšne imate izkušnje, koliko vam pokuri, kubatura, moč, teža vozila, ... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 sm dobu 1x na servisu nadomestni avto za 1 dan in to sm dobil smart-a 1. ne maram občutka tesnobe2. mel sm filing kot da sm kremenček in mam noge dobesedno na cesti dol u podnu3. avto ne gre nikamor, se peleš 100, vse ropota4. močnejši veter v bok, avto skor prebrne in še bi lahk našteval... edino pozitivno pri teh malčkih je vožnja oz. parkiranje v mestih drugač pa sm pristaš velikih in močnih avtomobilou Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 A daj ga no lomit.Tudi meni je vsec marsikateri veliki in mocni, ampak kaj naj Sicer pa ne razumem, zakaj je treba odpirati novo temo za tole. Smart mi ni vsec. V Parizu jih je milijon, naprimer. Mestni avtoček, še to ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 A daj ga no lomit.Tudi meni je vsec marsikateri veliki in mocni, ampak kaj naj kwa kaj naj??? mišeljko, mal s fotrm zamenjajta tu pa tam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Nima zdaj nič takega, za kar bi bilo vredno zamenjati. Spomladi spet. Teh prehodnih njegovih ne maram.Sicer sem pa jaz zadovoljna z mojim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2006 Sicer pa ne razumem, zakaj je treba odpirati novo temo za tole. Zato, ker se mi ne da brskati po temi "jekleni konjički", kje bi kaj pisalo o teh avtih. Pa verjamem, da je vsem ostalim tako tudi bolj priročno. Sicer sem pa obrazložitev že napisal v tisti temi. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Jaz mam Ford Ka, če to spada med majhne avte Zadovoljna 100% OK, zbirala sem ga po videzu, ker sem se zaljubla vanjga, ko sem prvič vidla fotko iz sejma (je bil še prototip)..Kar se tiče uporabnosti - vse je okroglo. Kar pomeni, da je lepo, pa na trenutke ne preveč funkcionalno.. Prtljažnik precej majhen, drugač pa se najde kar nekaj predalčkov in prostorčkov za odlaganje..Tko no, avto za enega, dva še nekako (občasno), ni pa ravno družinski.Kvaliteta? Ne vem, v 5 letih nardila nekaj čez 100000 km, dvakrat bila v Španiji z njim (celo spala v avtu na poti). Nikoli, nikjer me še pustil na cedilu. Edino enkrat se odlomila izpušna cev. Grem 170 po vrhniškem klancu, drugač do 160, kar je čez in čez zame, (ker če bi šel več, bi šla pač več ). Pa klimo mam not, pravijo, da se pri majhnih avtih pozna, pa ni krize. Poraba od 6 do 7...Parkiranje v mestu (mal se moraš navadit, da je okrogel zadaj in da imaš še en meter prostora, ko se ti zdi, da si že čist stisnjen ob sosednji avto) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Aliana, me samo zanima, če bi bilo v tvojem Ka-ju za volanom dovolj udobno osebam s 190cm+? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 dvomim, Cashy Se mi zdi, da je tole precej ženski avtek eh... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Jaz mam pa twingota. Mi ga je fotr dal, zdej mi pa vsak teden troB, da twingo je pa res super avto- proti njegovmu že verjamem (on ma 307 karavana). Sam mi je pa twingo res super. Glih zame, k sm mal čez 160 (ne dost ), pa k se v glavnem po mestu furam... pa varčen je tud precej... s 7.500 naredim okol 500 km Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 Aliana, me samo zanima, če bi bilo v tvojem Ka-ju za volanom dovolj udobno osebam s 190cm+? BTW: 191 cm v Opel Corsi nobenega problema z utesnjenostjo. (pa nimam sedeža do konca nazaj) Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Sem velik pristaš malih avov in kot sem napovedal v temi "jekleni konjički"...ok, sam jaz ki recimo nisem tam vidla, tega ne vem, lohk sam slutim, kaj bo v temi. tko da, dodaj v naslovu avti al pac nekaj tacga, da se bo vedl, za kaj pravzaprav sploh gre. *te pa dolg nisem vidla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Jez sem pa pristaš majhnih in z močnim strojem pod pokrovom!Imel sem unota turbo racing čipanega,z drugo odmično itd....Skupaj je to zneslo 193KM na 960kg teže.Z njim sem v kompleks spravil marsikaterega BMW,Golfa GTI,Audi paciente,kateri so mislili,če dajo za avto 10M,da boga za jajca pocukajo.Se tudi odlično počutim v majhnih lupincah,kjub mojih 190 cm.Velja pravilo,da najdeš velike ljudi v majhnih avt. in male v velikih,ker tako zdravijo svoj kompleks! Je pa tudi za to temo potrebno definirati to majhnost!:do 3.5m,3.8m,4m.......? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 joooj uno turbo? Leteča truga! meni mi je premajhen, tale uno. ko imam dolge luči ponoči prižgane in ko pritisnem na sklopko in jo potem spustim, s koleni vsakič butnem tisto ročko , s katero imam prižgane dolge luči, da se mi premakne in se ugasnejo... Alf, kako si imel pa porihtane gume in podvozje pri tistem unotu? Sigurno nisi imel stock variante Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Smart mi ni vsec..men tud ne, ortopedski cevelj. :||| je pa res prednost za parkiranje - sam da noute mislil, da ma kaj zveze, tolk velikrat vidim kakega smarta nad grdo parkiranga, da porab vec placa kot veliki. (:xx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 ...rad grizeš svoja kolena očitno.. Ne, rad imam volan blizu rok. Žal Corsa nima te nastavitve, da bi si približal volan. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 joooj uno turbo? Leteča truga! meni mi je premajhen, tale uno. ko imam dolge luči ponoči prižgane in ko pritisnem na sklopko in jo potem spustim, s koleni vsakič butnem tisto ročko , s katero imam prižgane dolge luči, da se mi premakne in se ugasnejo... Alf, kako si imel pa porihtane gume in podvozje pri tistem unotu? Sigurno nisi imel stock variante Sem si predelal nastavljivost sedeža,tako da sem prestavil tirnice za 10 cm nazaj,tako da z ročkam ni bilo problemov.Podvozje je bilo dobesedno zabetonirano,kot v gokartu,gume pa 195/45/13,katere za starega mini cooperja prizvaja Dunlop. Je pa res truga,če se ne znaš kontrolirat ...kdo da je tu (bolj) zdravil komplekse?TI,in podobni ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 alf (in ostali) ze v jeklenih konjickih sem sprasvala, kaj si kaj mislite o miniju? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 Mini je cool avto (baje fuuul kvaliteten). Samo to ni več tako majhen avto. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 saj ga najprej sploh nisem omenila, glih zato, sam ste ga tud tle omenjal...men se tud zdi da sodi v mal visji razred. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 predvsem cenovno... se mi je zdel da je bolj ta vizha ja. sam ko sem gruntala, ker pa mi je sploh kaj vsec tkole v *tem* razredu (kao, da ni nazaj od fieste, nocem zdaj manjsega ) moja ex soseda ga ma (mal iz sentimentalnosti, ker so mel tud prejsnjega vsa leta) in ga je total pohvalila, da prakticno v 5 al kolkih letih NOBENIH tezav. ja Mitja je tud najbolj 'navijal' (ne saj mal tko se za domisljijsko 'pasti', drugac vem da je drazji ful ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz pa tole (sicer od unih v naslovu naštetih lastnosti bolj ali manj sam ena drži...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 če bi kako malo gajbo zdaj meu, bi edin Minija... mava pa dostkrat kar podoben okus (pa z mitjo ga mas, sem ze fulkrat opazila, da si rekel kaj tko kot on, pa clo ne sam pri avtih - se spomnis za pralni stroj s centrifugami in temi stosi ) (sicer od unih v naslovu naštetih lastnosti bolj ali manj sam ena drži...) saj jaz sem s fordom res zadovoljna, men je fiesta tud tanova super, sem jo vozila, sam je.. 'previsoka', mi je bolj vsec ta serija, nizja....moj sosed je po vseh salonih sel pogledat, probat, je rekel, da mu je bla fiesta najbolj gud.ma zdaj pezhojchka (pa je to ze po tem govoril), ga je pa nad dobr ubodel, en let al kok starga za ful cenejs, tko da je pol to.sam da ce bi pa novga, bi pa fiesto.sem bla tud jaz presenecena, da ni bil tak plasticen filing, ampak je kar ornk not ustiman. pri corsi ga je nekaj zmotilo, pa sem pozabla kaj..(odkar sem tu, sva se sam 3x pogovarjala z njim, a vsakic o avtih ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 sem vedla, da bos TOCNO TO reku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 men se pa od fordov zelo dopade puma. simpatičen roadsterček...in se mi zdi, da bi Marsi zelo pasal ..sicer je zame premajhen Glede fieste, bi skoraj upal trdit, da je novi Polo (isti razred kot fiesta) narejen bolj kvalitetno in daje boljši občutek varnosti in solidnosti... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.