cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 še avtoček....http://www.shrani.si/pics/puma01_b243714.jpg Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 cashy, ne shizim glih, to je tko kot opel tigra.. ni v mojem stosu. boljsi polo?jah, ves, to je TA razred, cist nc bolj varen ne bo, ko bom pichevala 170... nc kaj dost bolj kot fiesta, je pa mal trsi, pa mal 'zamerim' vw, ko se tko visok cenijo (ne da niso vredni, pac pa, volks wagen - te cifre pa zame niso), skratka, kolkr je drazji, gotovo ni boljsi.sicer pa je manjsi, ozji, fiesta je nekak med tem in golfom. ce ta rang, pol rajs seata.vw mi je prevec ziheraska scena zame.od vw mi je vsec sam passat pa tuareg /pa se en.. hm, turan, nekaj tacga, sam je visji) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 alf (in ostali) ze v jeklenih konjickih sem sprasvala, kaj si kaj mislite o miniju? Moj sanjski avto!,direkt za na gokar stezo!Ne me več z minijem rajcat, Marsa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 haa, spoh ona 225KM verzija Nnnneeehhhaaajjjjj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 a daj, no saj je vzajemno, tole s kurjenjem. ker me boste pa naukrl, pol pa nom nc druzga hotla met. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ma valjda... (sam da je, ce bi bil).ves kerga bi, tacga zivordecega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Rdečega,pa kompresor,pa 18 felge,pa bel ledr,pa apaurin mi že dajte!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 (razen belga ledra, lohk je bordo... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hahaha, alf, apaurini pa tako.... Mini je hud car, ja, sam men rdeč pa bele felge ni glih, sm pa zadnjič sam k sm vidu enga srebrno-črnga al neki tazga......Sam k ceno vidim, pa hiter vidim tud kak drug ornk car, z mickenim finančnim dodatkom, al pa tud ne, tko da......mogoč bi ga mel k drug car, če bi že mel preveč dnarja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hahaha, alf, apaurini pa tako.... Mini je hud car, ja, sam men rdeč pa bele felge ni glih, sm pa zadnjič sam k sm vidu enga srebrno-črnga al neki tazga......Sam k ceno vidim, pa hiter vidim tud kak drug ornk car, z mickenim finančnim dodatkom, al pa tud ne, tko da......mogoč bi ga mel k drug car, če bi že mel preveč dnarja..... Če si že vozil Minija po kakšni gorski ceti,boš vedel,zakaj toliko košta! Ni ga korenjaka,ki bi ga ugnal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 sam cena jim najbrz ne bo blazno dol padla ne? ker verjetn, ce je tko dbest narejen, ma tud dolgo zivljenjsko dobo (in ce sklepam po prejsnjem, ki je par folka ga dobesedno desetletja mel)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hahaha, alf, apaurini pa tako.... Mini je hud car, ja, sam men rdeč pa bele felge ni glih,Kaj pa temno sive magnezij felge na rdečo barvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Men osebno ...much better Ja, je kulski....in kultni kar, mini Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 Naj bo okvirna meja v tej temi 380 cm, 1000 kg in 80 kW. Predvsem pa poraba daleč pod 7l / 100km. Vse kar je več, ne paše v to temo. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Naj bo okvirna meja v tej temi 380 cm, 1000 kg in 80 kW. Predvsem pa poraba daleč pod 7l / 100km. Vse kar je več, ne paše v to temo.Zakaj pa omejitev pri moči,ker je meni prav to najboljš pri takih škatlicah,da ne rabijo toliko moči,da te istrelijo v nebesa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 Zakaj pa omejitev pri moči,ker je meni prav to najboljš pri takih škatlicah,da ne rabijo toliko moči,da te istrelijo v nebesa! Se strinjam. Ostalo velja! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kaj pa ženski spol pravi na Lancio Y ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 men je bil vcas ful luschy, zdaj pa nekak mi ni tolk.. ampak cist luskan se mi se vedno zdi, sam mi ne potegne ucha (ono ) je pa vcer za mano vozil en FUL lustkan fiatek, ki ga se nisem vidla al pa ne zlo velikrat... nisem ugotovila, skratka, kater je. vcas mi je bila Micra vsec, zdaj me pa hladno pusti. yaris mi ni bil nikol vsec, tak mal prevec ritast. aja, a to je lohk? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kaj pa ženski spol pravi na Lancio Y ? :xx!: men osebno čist zgrešen avto Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kaj pa citroen C2? Meni bi kakšen rdeč VTS z zatemnjenimi stekli,spuščen in lepimi temnimi felgami prav lepo pasal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 C2 pa (sploh so mi vsec zdaj spet citroeni, ce bi mela franc. bi mela citroena) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kaj pa citroen C2? Meni bi kakšen rdeč VTS z zatemnjenimi stekli,spuščen in lepimi temnimi felgami prav lepo pasal Ja ja, to pa se že boljše sliši! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Ja ja, to pa se že boljše sliši! Ne sam boljše, odlično. C2 je ful lep afto. Kake izkušnje? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ne sam boljše, odlično. C2 je ful lep afto. Kake izkušnje?Moja mat ga ima,in sicer črnega VTR z 75KM!Luštna lupinca,samo malo švoh je zame! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Moja mat ga ima,in sicer črnega VTR z 75KM!Luštna lupinca,samo malo švoh je zame!Super mami! Tko kt moja z Yarisom.... 87 KM Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.