Skoči na vsebino

majhni, varčni & praktični

atubbuta

Recommended Posts

no to se jih pa najbrz ni dal glih blazno... x:o)x xDDx

ja, taki jajcki, sam tedaj ni blo tolk prometa pa tko divje, za lajf pa to, so lhok taki jajcki vozil...

ceprav men je ful vsec ta retro scena..

sam ne pa tolk, d abi bla tolk navdusena, da bi si pedenala kakega starega hrosca ali spacka, pa ceprav jih je hudo vidt...

sam mi gre bolj za stroj pa da je sodobno kot da mi je sam vsec...

Se strinjam, en moj prjatu je enkrat tko fajn reku, de v teh jajcih vsaj umreš, če maš prometno nesrečo, u ta velikih pa ostaneš tetraplegik!!!

Men se ni problem vozit hitr, kr moj frajer to zlo rad prakticira, ampak ko bojo pa enkrat otroc, sm mu ze rekla, bo pa mal več odgovornosti nosu in mal gledu na števec!!!

ENJOY!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 133
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja saj... ko je govor o varnosti.. hja, se se vedno spomnim na pol preklanega bmw-ja v eni nesreci...

s cimer hocem rect, da pri 200/h (ali vec) se v taki makini ne mors prezivet.

kao varnost pa to...

sam je pa to shit, ko nisi kompatibilen z drugimi, je lohk nevarno, recimo jaz z marutijem nisem mogla vec kot 130, 135 potegnit (pa tud, 0.8 al kolk mashina :kiss: :8):) in to je shit... enkrat se mi je en audi skor zabil, mal je manjkal, sem sla navzgor (po dolenjski avtocesti), med dvema kamijonoma in enkrat vidim, prazna cesta, dam gas, pa nikamor, za mano pripich en kakih 180 recimo, je moral BLAZNO bremzat in najbrz me je fejst klel... aja vmes je bla pa se katra, ki me NI HOTLA spustit not.. :OO!: (en bebo al kaj, kar tiscal je za onim tovornjakom, najbrz si je mislil, hehe, rpav ti je, kaj si sla pa prehitevat... vosu.. - ker 80 mi pa tud ni pasal vso pot vozit...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se strinjam, en moj prjatu je enkrat tko fajn reku, de v teh jajcih vsaj umreš, če maš prometno nesrečo, u ta velikih pa ostaneš tetraplegik!!!

Men se ni problem vozit hitr, kr moj frajer to zlo rad prakticira, ampak ko bojo pa enkrat otroc, sm mu ze rekla, bo pa mal več odgovornosti nosu in mal gledu na števec!!!

Ta tvoj frajer je pa men podoben x:Dx

smart je dolg 250cm, če prav vem...

tale isseta pa je ravno 35 cm daljša od mene...širša pa kar precej (138cm je široka) glih prav za na kolesarsko stezo x:px x:Dx

Si predstavljaš,da se midva z 190+ usedeva vanj? x8Dx

:inocent: priznam da najprej pogledam ritko, ampak, da sm že v otroštvu mela to HIBO xrolleyesx

hec xDDx

Ja,Lara,zate pa že tako al tako vemo,da sam na sex misliš x:Dx

ja saj... ko je govor o varnosti.. hja, se se vedno spomnim na pol preklanega bmw-ja v eni nesreci...

s cimer hocem rect, da pri 200/h (ali vec) se v taki makini ne mors prezivet.

kao varnost pa to...

sam je pa to shit, ko nisi kompatibilen z drugimi, je lohk nevarno, recimo jaz z marutijem nisem mogla vec kot 130, 135 potegnit (pa tud, 0.8 al kolk mashina :kiss: :8):) in to je shit... enkrat se mi je en audi skor zabil, mal je manjkal, sem sla navzgor (po dolenjski avtocesti), med dvema kamijonoma in enkrat vidim, prazna cesta, dam gas, pa nikamor, za mano pripich en kakih 180 recimo, je moral BLAZNO bremzat in najbrz me je fejst klel... aja vmes je bla pa se katra, ki me NI HOTLA spustit not.. :OO!: (en bebo al kaj, kar tiscal je za onim tovornjakom, najbrz si je mislil, hehe, rpav ti je, kaj si sla pa prehitevat... vosu.. - ker 80 mi pa tud ni pasal vso pot vozit...)

Take makine,k letijo 200 in mnogo več,morajo imeti tudi zelo učinkovite zavore!In verjemi mi,da se en BMW M3 iz 200 do nič ustavi prej kot maruti od 130 do nič!

Ekstremno hitri imajo keramične ali karbonske zavore,katere ti pa iztrgajo hrbtenico ob negativnem pospešku.Formula naprimer iz 320KM/h do mirovanja ustavi v samo 160 metrih,pa izračunaj pospešek x^x

Torej če je avto že serijsko hiter,mora biti tudi brutalen pri zaveranju,ostalo pa je človeški faktor.

hm, ja, seveda, itak..

uh, ja, res je, saj zato se pa 'bojim' prevelike moci pod svojo nogo. xDDx

recimo blazno nesmiselno mi je (ko smo pri malih avtih), da ma recimo petka 1.4 mashino.. moja je mela, francoska petka, sportna, mal psoebna...

sam to jo je kar nesl, enostavno ni dost aerodinamicne oblike, na ovinku je bla cista skatla, je mitja vedno rekel da sem pusy, da kwa tolk bremzam pred ovinkom, sam je bla... hm, neartikulirana... no pa cist rpemocna masina, max 1.2 bi morala bit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Si predstavljaš,da se midva z 190+ usedeva vanj? x8Dx

.

no, če bi se jest usedel vanj, ne bi mogel zapret vrat, ker bi mi še pred zaprtjem v kolena butnila :ermm:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

sam sem v marutiju ze velik folk vozila, da ne govorim o zlo debelih gospeh. xDDx

pa tud jaz nisem tolk mini.. hocem rect, si vcas presenecen, ko vidis kok je placa not, od zunaj pa ful manjse vse zgleda.

Picasso

hm, ja, seveda, itak..

uh, ja, res je, saj zato se pa 'bojim' prevelike moci pod svojo nogo. xDDx

recimo blazno nesmiselno mi je (ko smo pri malih avtih), da ma recimo petka 1.4 mashino.. moja je mela, francoska petka, sportna, mal psoebna...

sam to jo je kar nesl, enostavno ni dost aerodinamicne oblike, na ovinku je bla cista skatla, je mitja vedno rekel da sem pusy, da kwa tolk bremzam pred ovinkom, sam je bla... hm, neartikulirana... no pa cist rpemocna masina, max 1.2 bi morala bit.

GT TURBO bi morala biti x:Dx 120KM

sam sem v marutiju ze velik folk vozila, da ne govorim o zlo debelih gospeh. xDDx

pa tud jaz nisem tolk mini.. hocem rect, si vcas presenecen, ko vidis kok je placa not, od zunaj pa ful manjse vse zgleda.

To ti pa verjamem,ker sem tudi jez v Unota spravil na dopust 3 mladce po okoli 120 KG + prtljaga za 14 dni! x:Dx

Edino ko smo se ven zložili,smo najprej 1uro vretenca popravljali x:Dx

Edino ko smo se ven zložili,smo najprej 1uro vretenca popravljali x:Dx

x:Dx x:px

ja, saj, jaz pa sem se butala, ce sem hotla poleti pit iz pollitrske flashke, ker se je v strop zabijala. x:o)x xDDx

sam sem mela rada marutija, cist djabe sem ga dobila, pa dal bi se ga se popravljat, sam sem se odlocla, da vseen rabim kaj mocnejsega, vecjega in tko, to je za taksno, kot so ble vcas tele katre pa to, za po raznih naseljih, manjsih krajih, pa sam za po hitrih cestah ... ker okol 90 pa je potegnil ko shus, lahek, hiter in dinamicen, okreten, super vidljivost xyesx, 5 vrat, jaz hocem tko.... pa tko... ozek, povsod prides, parkiras.. zlo sem bla zadovoljna, res, dala sem zanj tolk kot za eno srednje dobro kolo, 180 jurjev. :) (*je bil za ustukat po petki, ker sem nujno rabla, mi je en totalko naredil, dobila pa sem 100 jurjev od zav., tko da se nisem mogla zmisljevat, niti ni blo v planih, pa je blo mal 'zasilno')...

pa dal se je improvizirat, ker ni vseh teh elektronik pa tega, je zlo na simple bazi vse... mi je tank se nekaj probushil, pa smo kar od starega golfa ga not zbutal, pa je delal xDDx.. pa taksno)

Picasso

a ne, tocn to...

mislim kaj za bozjo voljo pa ma delat v stari petki neka elektronka... xrolleyesx

15 let stari...

slucajno pa vem datum, ko so nehal petke delat, ko so zadnjo naredil... (zdajle sem se spomnila) 6.3.1996. xDDx

in, ja, ko si shipe omenjal oz. da ne mros ven... evo jaz mam elektronsko odpiranje, pa sem mela skoz ene frke s tem (ker se mi pac ni dal vlagat v ves ta sistem, pa smo zmer sam improviziral).

ja, seveda, vec je vsega, vec ti lohk crkne, zlo preprost. x:o)x xDDx

Picasso

in če ti crkne med kako hitro vožnjo po bolj ovinkasti cesti, po možnosti s klanca dol...in da imaš bremze in ročno zavoro elektronsko... :wOOt:

to je pa men maruti - sred voznje po avtocesti mi je dobesedno razneslo oljno pumpo... glih ko sem priletavala pocas v predor (se dobr, da sem mela operativen plac da se mi ni sred predora ustavil, pa se glih dost, da me ne bi vrglo zarad presunkovitega bremzanja, ce bi se hotela lovit tist majhen pas, kamor sem ga pol zrinla, sama, ker je tolk lahek, recimo fieste ne bi mogla)..

shtala! nanekrat kot bi se ugasnil avto, vse lucke gorijo, vidim da je konc.. da ne dela, da je vse skup crknil, jaz pa drvim recimo 100.. tisto je blo kar.... mal grozno skor.. pa s tamalim zadaj...

folk pa mi je trobil pa se smejal. x:o)x :xx!: ko sem se matrala in ga not rinla, v oni delcek tik pred predorom (iz avtoceste s KR konca)....

pri fiesti pa mi je 2x rezervno kolo med voznjo odletelo - 1x v petek ob 15h na masarykovi x:o)x..

drugic pa tik pred amzs, po tem, ko sem iz kostanjevice vozila (tud) 175 km po avtocesti. ne skoz jasno, sam naenkrat sem pogledala na stevc, ko je nekam prevec neslo avto, pa je bla ta cifra, o-ouch....

no in v anslednjih 10 km pa mi je odpadlo kolo..

torej, ce bi mi ga pred 10 prevozenimi km, bi mi morda sred avtoceste odletelo... rajs ne pomislim kaj bi blo..

sam so mi ga maherji na amzs tko zmontiral super, da zdaj drzi.. so mi kul pritrdil. x^x

ampak a ni tumach?? bomf, pa ode rezervno, ono pa buta naprej ob cesto, ker se tko drzi, je zlo hecen, da ne recem trapast sistem za rezervno kolo...

Picasso

na korculi sem vidla marutija z rimsko registracijo (pa ene par tipckov not), se mi je tolk fajn zdel..

mi je pa bil vsec cinquecento, ko sem se bolj na tamale gledala oz. uch metala.

aja, C2, smo zandjic govoril.. ja ja, luschy, itak, sam ce ze, bi rajs C3, al pa clo C4... xcivx (x;)x to zame ... da pA ne govorim o C6 :yumy: :2src:)

evo ves kerga bi, moja danasnja muhyca.. xDDx - C3 sinjega... xyesx (sem prejle enga vidla in se cist zaljubla)...

aja ne, uhhh!!!! crnega!!! evo, crnega bi.. to mi je blo pr enih avtih tolk vsec, so bli cist drugacni, crni... sam nekak ... hm, poleti.. x:o)x pa tko :switz: (ja ja, saj vem, zdaj majo vsi klime pa vse to)...

no in, ne vem ce obstaja, po mojem ziher, ker si ga cist rpedstavljam, ce pa ne obstaja, pa je bedasto..

skratka, xyesx, crnega C3... xokx

to bi dons mela. xDDx x8Dx

(aja sory, to ne sodi al je na meji? :8): - se ne spoznam na vse to, ki so kriteriji)

aja in getz mi je vsec (a ta pashe?) in ne sam to, so ga kar pohvalil, kolkor pac sem bla v stiku s folkom ki ga majo al pa so ga vozili...

*

sory, atubbuta, sam ne morem bit tih (ko gre za TAKO temo :vio:), pa to so zame vse 'majhni avti'... :8): :inocent:

Picasso

joj, Marsa, ko bi ti imela C3, bi se ga tud nagledala, ampak imam slab občutek, da bi ga ogledovala le na avtovleki in na servisu :ermm: x:o)x

nekje v eni statistiki, ne vem kateri že, je C3 trenutno najbolj pokvarljiv avtomobil.. w:Iw x:Ix

:o|o:

...

mah, ves, ce bi se ufurala, se ne bi dala motit. :vtz: zaupam svojemu cutu...

saj tud fiesto bi mi odsvetovali... pa vse so mi/nam odsvetovali.. xrolleyesx joj, *za vas je* (:xx!:) reno 19.-. halo, saj ne recem da je slab, sam... ne ti men gopvort, kaj je zame dobro... :||

ce sem recimo zadovoljna z ne vem cim (ma ze zame vrendost, ne mi pa dolocat kar necesa, kaj pa ves, kaksne kriterije mam)..

saj bmw je pa *big money waste* (x:o)x xrolleyesx)..

tko je s tem - en je poznal enga, ki... xcivx xchatx xrolleyesx

mal je ipak tud srece... pa tud strategije.. mors vedet, kaj hoces, vsaj priblizno...

Picasso

sej jest to čist verjamem, da ti začutiš "karmo" avtomobila, in intuitivno veš, ali te bo ubogal, ali ne...samo povem pa vseeno, kar preberem po avto-forumih, revijah itd. Mogoče pa koga drugega rešim pred smolo, tebi pač verjamem, da boš zaradi svoje intuicije težje naletela na slab primerek x;)x

joj, Marsa, ko bi ti imela C3, bi se ga tud nagledala, ampak imam slab občutek, da bi ga ogledovala le na avtovleki in na servisu :ermm: x:o)x

nekje v eni statistiki, ne vem kateri že, je C3 trenutno najbolj pokvarljiv avtomobil.. w:Iw x:Ix

Ja, tud Lejka bi se s tem strinjala... :sori:

Scio mi nihil scire

Tole mamo pa mi še po koščkih v garaži.. čaka, da bo en imel ful časa, da ga nazaj usposobi in sestavi in dodela xsrcx Moja ljubezen, so ga vmes že hotl prodat, pa sem bla totalno proti..

K sm bla majhna in smo se še vozil z njim, sem skoz govorila, da bo ta moj, ko bom velika..

Hehe, pa enkrat sem se vsedla not in ga zalaufala (kar menda ni tko simpl, ne vem, oči nekaj razlagal, da ni sam ključ za obrnt), da so pol vsi panični pritekli ven cela familija.. jaz pa vsa vesela tam za volanom x:Dx

Kaj, med majhne spada, čist x:o)x

Drugač pa, men bla tud včasih mikra všeč, yaris je tud kjut, sam mora bit prava barvna kombinacija.. C3 ful luštkan.. Mini pa men ne potegne, no...

ma res ga nisem vidla, od kaja naprej kakšnega tazga, da bi se na prvi pogled zaljubila.. ok, mogoče Peugeot 206CC, sam ta ni za v to kategorijo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xDDx x8Dx :palec: hudi so tile, ja... sam po mojem je ful enga schtraufenpachta s tem, men se pa to ne da, pedencat pa prckat (sem to ze dala skoz, se ne smes prevec navezovat na avto... tko sem ugotovila.. al pa pac to sam zame velja...)..

si ga prec zalaufala.. x:px :palec:

ja, men je bil yaris v zacetku ful vsec, pol mi pa ni bil vec.... xDDx

kaj ma pa ze honda.. hm.. aja, jazz... kok pa to kaj stane, kam se to umesca?

Picasso

Tole mamo pa mi še po koščkih v garaži.. čaka, da bo en imel ful časa, da ga nazaj usposobi in sestavi in dodela xsrcx Moja ljubezen, so ga vmes že hotl prodat, pa sem bla totalno proti..

K sm bla majhna in smo se še vozil z njim, sem skoz govorila, da bo ta moj, ko bom velika..

Hehe, pa enkrat sem se vsedla not in ga zalaufala (kar menda ni tko simpl, ne vem, oči nekaj razlagal, da ni sam ključ za obrnt), da so pol vsi panični pritekli ven cela familija.. jaz pa vsa vesela tam za volanom x:Dx

Kaj, med majhne spada, čist x:o)x

Drugač pa, men bla tud včasih mikra všeč, yaris je tud kjut, sam mora bit prava barvna kombinacija.. C3 ful luštkan.. Mini pa men ne potegne, no...

ma res ga nisem vidla, od kaja naprej kakšnega tazga, da bi se na prvi pogled zaljubila.. ok, mogoče Peugeot 206CC, sam ta ni za v to kategorijo...

Uau, to je bil od mojga dedka prvi avto. Pol so sledili Fiat 600, Ford Taunos 12, 2x Wardburg, Fiat 125, Lada 1500, Lada Samara, 2x Nissan Sunny in danes ima Škodo Octavio. Pravi, da si želi imeti manjši avto.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

jst sm tut lastnica enga mini avtočka - Suzuki Maruti. Fajn stvarca, sicer ne potegne več kot 120, ampak žre samo 5 l. Mi pa ful prav pride za na faks, se zmer kakšna lukna najde zanjga. xDDx
life is uncertain - eat dessert first

:palec: jaz sem mela (ful rada) marutija (*sem pisala kaksno stran nazaj v tej temi), tud men se je fajn obnesel in mi je kar dobr sluzil, dokler sem ga mela.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...