CandyLips 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mene zanima kaj si moski mislijo o mladi zenski, ki ima otroka. Ceprav veza kot veza je lahko super.. ampak kako bi sprejel otroka in kaksni so obcutki ob tem da ni otrok njegov? If you know what i mean?! Citiraj We come to love, not by finding the perfect person. But to learn to see imperfect person perfectly. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Zivjo, dobrodosla! zelo dobra tema, me veseli, da si jo odprla. Res je, da imamo na forumu ohoho tem o taksnih in drugacnih odnosih, starostnih razlikah in se kaj, je tole tvoje vprasanje spet cisto specificno, tako da je super, da je prav takole odprto, na novo. * odvisno tud, kolk sta oba stara (predvsem zarad otrok, morda bi namrec partner vzjlubil oz. vsaj sprejel otroka, vendar bi kaksnega morda hotel imet z njo tudi sam). drugace pa imam kar precej znancev, ki so v podobnih povezavah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mene zanima kaj si moski mislijo o mladi zenski, ki ima otroka. Ceprav veza kot veza je lahko super.. ampak kako bi sprejel otroka in kaksni so obcutki ob tem da ni otrok njegov? If you know what i mean?!Kaj si mislim o mladi ženski, kjera ima že pri dvajsetih letih otroka ? Odvisno od primera...in same ženske...raje ne bi o tem. Na kratko povedano, otroka bi sprejel, kot da bi bil moj ! Uprašanje pa je slednje...(moje-meni namenjeno) ! Ali bi jaz sprejel, tako mamico ? No ja, pri teh letih dvomim ! 1 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Uprašanje pa je slednje...(moje-meni namenjeno) ! Ali bi jaz sprejel, tako mamico ? no, saj pravzaprav je to ze vprasanje, ki je postavljeno...ali bi torej vzel cel paket? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ne bi......saj še svojih nočejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 saj to, saj so si tud vecno zvestobo obljubil do zdaj se vsi ki so se porocil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 v zaljubljenosti je vse oh in sploh in joh in n problemos, tud če je paket... potem ko pridejo na vrsto težavo pa je veliko odvisno od zrelosti mamice in partnerja, veliko vlogo pri vsej stvari odigra prejšnja vzgoja otroka oz. sprejemanje novega člana družine v očeh otroka... Santos, če mamica pri 24 letih ostane sama recimo z nekaj letnim otrokom (vzrokov je lahko več) - a je kaj narobe z njo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 no, saj pravzaprav je to ze vprasanje, ki je postavljeno...ali bi torej vzel cel paket? Marsa,saj po mojem si že dojela, kakšen sem...oz. kako razmišljam !? Večina žensk, ki jih poznam (osamljene) mlade mamice...nimajo grama mozga v glavi ! sorry za mojo direktno mnenje...žal, tako je. Tiste redke...tudi poznam...sam pol pa pride tisto..."idealnost" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ne bi......saj še svojih nočejo drži Je pa moj oče vzel mojo mater - ki je že imela otroka..on star 25 let takrat ona pa 33 Še zdaj srečno poročena..in foter bil polsestri najboljši oče..zanjo drug ne obstaja..Aja - še delajo takšne dedce??? Še tule medklic prvo hčero sem rodila pri 18,3 letih..kaj SI bi torej lahko nekdo mislil o meni In mi je vedno viselo za mnenja takšnih...ki si imajo kaj misliti.Ampak jaz nisem ostala samska. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 tvoj oče je car pa še osem let razlike.....prav neverjetno..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Santos, če mamica pri 24 letih ostane sama recimo z nekaj letnim otrokom (vzrokov je lahko več) - a je kaj narobe z njo? Če ga je imela pri 20 letih...itak, da je nekaj narobe z njo...kljub temu to ne pomeni, da se ni spremenila (dozorela) s tako izkušnjo !Videt v moškemu ljubav :xx!: Mah, pustimo stat to temo...ker se mi prav smilijo tisti otroci ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ok -saj imata svoje dneve in štorije..logiš..Je pa car - bil zraven ko v davnih letih rodila se jaz - v Nemčiji so tole že zdavnaj prakticirali..in se prisegel mami, da ne bo več otrok, ker se boga reva tako matra.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Če ga je imela pri 20 letih...itak, da je nekaj narobe z njo...kljub temu to ne pomeni, da se ni spremenila (dozorela) s tako izkušnjo !Videt v moškemu ljubav :xx!: Mah, pustimo stat to temo...ker se mi prav smilijo tisti otroci ! Santos pismo - jaz pa imam tako dobro mnenje o sebi... ti pa mi zdaj neko vero vase rušiš da hitro dodam - zakaj bi se ti pa smilili tisti otroci?? Moja starejša se čisto nič ne žali..ok..včasih že.. In če me kdo vpraša kaj bi spremenila v svojem lajfu?? Nič. Evo.Imam tipa, ki me dvajset let jezi - pa ga imam rada..bog ve sam zakaj..punci, ki sta zdravi in z lastno pametjo ter srčni in pogumni..Tak da prosim..moji otroci se ti naj ne smilijo. Dobili sta to kar sta rabili. Ne keša v onemoglost. Pač pa ljubezen in vedenje, da ju imamo radi.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ampak jaz nisem ostala samska. Kaj se pa pol oglašaš ???Govorimo o samski ženski !Tista, kjeri je uspela zveva...kapo dol in vredna spoštovanja ! Kar nima nobene veze s to temo ! Jaz tudi poznam kr nekaj zrelih žensk...(22 let), sam one gledajo bolj na karijero, kot jaz naprimer...pol šele otroci ! To pa je stvar, kolko je človek ambicjozen ter obenem sposoben vodit svoje cilje z otroci oz družino ("breme") ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 to je res odstekano kar tkole rect, da je nekaj narobe z nekom na podlagi tehle nekih starostnih okvirjev, santos, pa ene zivvljenjske izkusnje al pa tud ce je bila 'zmota ali napaka', kar pa itak ni bla, ker vsakdo potrebuje prav tocno tako izkusnjo, kot jo ma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Halo??? Zakaj bi bilo pa nekaj narobe z njo? Včasih so imele ženske vedno pri takih letih otroka. Časi se spreminjajo, ampak kako lahko to rečeš, da je nekaj narobe s takimi ženskami? Jaz imam slabe izkušnje, kar se tiče mojega otrštva...dvomim, da so bili moji tastari dovolj zreli za mene dat na svet...na mojo srečo sem veliko sam dojemal...pač inteligenca...da sem sploh preživel v tem kurčevem svetu ! Grem na Pizzo...vi pa si mislite svoje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Če od koga ne bi pričakovala takega grdega posploševanja, je pa to santos Tudi če sem vzela to kot nekaj osebnega ( če mi bo kdo očital), ker sta me imela starša pri 20ih in sta sama morala skrbet za finance, delat faks in skrbet za mene, pa smo se fejst pobrali in imela sem super otroštvo zaradi katerega bom večno hvaležna( poleg tega, da ne govorim tudi o prednosti mladih staršev), me vseeno zanima, kaj bi pa po tvojem mnenju, santos naredila 20letnica, ki zanosi? To se naj ne bi zgodilo a ne? Ker so vsi kondomi in tabletke zanesljive? Pa tudi če ni zanosila zaradi nesreče pri zaščiti? Kaj naj bi naredila? SPLAV!? Za katere vemo, da jih je v naši državici zaskrbljajoč procent! Ali naj bi jo človek raje po eni strani spoštoval, ker je prevzela odgovornost in posledice svojih dejanj ( karkšnih koli že)?Naša prijateljica je zdaj rodila pri 40ih. Čista karieristka, nič izkušenj z otroki in se precej spotika, ampak ji počasi uspeva. Zato to ni vedno pogojeno z leti! Katastrofa. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 to je res odstekano kar tkole rect, da je nekaj narobe z nekom na podlagi tehle nekih starostnih okvirjev, santos, pa ene zivvljenjske izkusnje al pa tud ce je bila 'zmota ali napaka', kar pa itak ni bla, ker vsakdo potrebuje prav tocno tako izkusnjo, kot jo ma. Marsa,marsi kaj je odštekano v tem življenju...kljub temu, ne me napačno dojemat, ne mislim nič slabega s tem ! Če od koga ne bi pričakovala takega grdega posploševanja, je pa to santos Tudi če sem vzela to kot nekaj osebnega ( če mi bo kdo očital), ker sta me imela starša pri 20ih in sta sama morala skrbet za finance, delat faks in skrbet za mene, pa smo se fejst pobrali in imela sem super otroštvo zaradi katerega bom večno hvaležna( poleg tega, da ne govorim tudi o prednosti mladih staršev), me vseeno zanima, kaj bi pa po tvojem mnenju, santos naredila 20letnica, ki zanosi? To se naj ne bi zgodilo a ne? Ker so vsi kondomi in tabletke zanesljive? Pa tudi če ni zanosila zaradi nesreče pri zaščiti? Kaj naj bi naredila? SPLAV!? Za katere vemo, da jih je v naši državici zaskrbljajoč procent! Ali naj bi jo človek raje po eni strani spoštoval, ker je prevzela odgovornost in posledice svojih dejanj ( karkšnih koli že)?Naša prijateljica je zdaj rodila pri 40ih. Čista karieristka, nič izkušenj z otroki in se precej spotika, ampak ji počasi uspeva. Zato to ni vedno pogojeno z leti! Katastrofa. Ne vem ali bi te dal na ignor...al da te sploh ne berem več ! Mal mi skočil pritisk...lakota pač Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mi je vseeno.Posplošuj dalje, če moreš.Pa dober tek! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ej, dbest tema x!x Zanimivo, da sem se ravno včeraj spraševala tole.. Kako tip sprejme žensko, ki že ima otroka.. Kar se mene tiče namreč - ne mislim ravno čakat, da bom našla perfect partnerja (OK, takega, da bova sposobna skupi normalno funkcionirat in se imet fajn dlje kot eno leto) in bom verjetno imela otroka prej. Načeloma je v planu, ko bom živela vsaj približno na svoje stroške in ne na stroške svojih staršev In potem? Srečam enga idealnega tipa, ko bo moj otrok star tam, 3, 4 leta.. Čist tkole - če ne bo sprejel mene in mojega otroka in cele zgodbe zakaj in kako sem tako ravnala, kot sem... jebat ga, pol že ni tisti pravi :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 zanimiv pogled, Bobnar. Aliana, natancno tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Tole mi je blazno vsec pri tebi Valkira! tko da, itak, sco so veckrat mlajsi starsi, mitja je bil 23 ko se je tim rodil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Hmm ja. Res. Kaj se sploh oglašam.. Samska nisem..sem pa mlada mama..točna taka, katere otroci se ti tako blazno smilijo..... Bobnar - vidi ti njega.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Santos, stara sem 33 in imam skoraj 13 letno hči ok, nisem samska -pa pustimo mojo zgodbo... v oklepaju sem ti nekaj namignila, pa očitno si tolk v svojem filmu, da nisi opazil. Primer - imam prijateljico (pod 25 let), ki je v prometni nesreči izgubila fanta, s katerim sta komaj pričela družinsko življenje, mala je stara malce čez leto dni,poznam deklico, ki je nekaj let po porodu trpela hude fizične in psihične bolečine od fanta (keteri je v tem času zapadel v drogo), razmišljala je v korist nekaj letnemu otroku, zbrala ves pogum in pričela znova, sama z malim (da ne omenim pritiskov njegovih staršev in njegovih groženj)... zame so ta dekleta junakinje svojega življenja. Poznam pa dekle, ki je imela pri 24 letih za seboj 6 splavov, splav ji je namesto kontracepcije... ni vse belo in ne vse črno. Mi je pa všeč, ker si povedal svoje mnenje,se izpostavil, kljub temu, da si vedel, da ne bo mariskomu všeč...uživaj na pizzi Bobnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 očitno si tolk v svojem filmu, da nisi opazil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.