Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ja, Mantis In pol se še vprašaš kako boš pri 40ih na divje skakal za 5 let starim mulcem.. Pa tud.. A se pri 50ih še spomniš kakšne so lahko najstniške težave in jih razumeš in sprejemaš? Ja, posplošujem, vem, ste izjeme... in svaka vam čast Sam jaz bi vseen to prej... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 *pravilno je Mitjo (za Mitjo), sam lohk se (grse no al pa starejse, jaz nisem tolk na tekocem s spremembami, to bodo slavisti vedl) rece tud Mitja.torej uporabi se zenska sklanjatev, sam ni pa narobe tud moska. torej za mitja.sam jaz namenoma uporabim mitjata, tko kot recimo titota, k se mi hecno slis. *ja, ker je pac samostojen (sco), itak (sploh pa se kaksen kozu pol).sam sco so al zlo za tamale al pa zlo ne za tamale. jaz dolg 'nisem bla za'. aja no saj nisem sco, ampak pac, sem to pri seb tko vidla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mene zanima kaj si moski mislijo o mladi zenski, ki ima otroka. Ceprav veza kot veza je lahko super.. ampak kako bi sprejel otroka in kaksni so obcutki ob tem da ni otrok njegov? If you know what i mean?! Vsi kulturni, normalni ali pa tudi zreli moški bi otroke po moje morali sprejeti brez večjih težav. Glede občutkov pa tole: če je za kej moški bi se potrudil da bi bili fantasstični - seveda vsak na svoj način. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Bravo za mlade mamice z otroki! Cetudi so samske, bravo ker vse zmorejo! Rabijo podporo ne pa ocitek. Hehe kak ste napadli Santosa, ker je rekel tisto. Gledal je pac iz svojega vidika in pred tem ni razlozil manjkajocega. Tudi jaz sem se rodila nenacrtovano komaj glih polnoletni materi. Jaz mislim da je bolje bit mlada samska mamica kot pa prvega otroka poviti pri 35 letih, ko je partner tukaj in je kao ze materialno bolje poskrbljeno. Materialnega pomanjkanja se v resnici ni nikoli za bati! Ker danes razne sluzbe pomagajo, starsi pa itak, samohranilci dobijo pomoc...CE JI TISTI MOSKI, S KOMER JE ZANOSILA, NI NAMENJEN, SE BO PA ZE NASEL DRUG! NE POMENI DA BO DO SMRTI SAMSKA OSTALA. Zato hura za te mamice! In toliko slabse za nas pri 30 ali 35 letih. Da razlozim nekaj znanstvenih resnic : ker nosecnost in porod- magari cist naravna stvar- ni hec in maternica je biolosko za prvi porod pri 30 ze stara, govorimo o prvem porodu. Brez heca. Je manj prozna kot pri 20 letih! Poglejte se v špegl zenske, tolko vec kot imate gubic v spodnji tretjini obraza in okrog očk, tolk starejse imamo tud kosti in notranje organe-kosti se morajo razklenit in se bodo tezje, da da-si nisem jaz tega izmislila, pac pa zdravniki to pravijo in tako so nas v soli ucili : proces staranja se zacne okrog 20. leta pri obeh spolih. Za PRVI POROD je tako najbolje, da se zgodi med 20. in 25. letom in zadnji porod do 35. leta, zapomnite si to. In vedet je treba, da se je danes cas socioloske mladosti podaljsal v 30. leta. Jaz bom pa kar lepo starokopitna ostala in me ta danasnji trend ne bo odvrnil od zavedanja resnice v tej pesmi : 33 let, 33 let. ko prvi ti lasjeeee siviiiijoooooooo...cetudi bom imela kdaj potomce ali pa ne, resnica o cloveskem telesu je pac taksna. NAJ ZIVI ZIVLJENJE ! tule pa se ne strinjam v velikih pogledih s tabo mantis...men osebno se zdi pa boljs ga met kasnej (smo pa ipak ze govoril tud o tem, zdajle sem se spomnila), no se prav je blo za oba glih prav. pri naju pac. In na tistole: zapomnite si!! .....odgovarjam sam: vcas so rekli: zapomnite si, naj otrok kar se dere, da si razvije pljuca.vcas so rekli: zapomnite si, ce se otrok prevec dere, bo dobil pruh. torej nikar se kar ne obesimo sam na nekaj, kar je bilo nekje receno, napisano, ker spinaca ma eno decimalko manj zeleza, kot 'so rekl', ce smo pr tem glih. in na tvoje znanstvene resnice ti bi lohk povedala par mal manj znanstvenih, vendar pa v praxi se kako delujocih resnic, sam mislim da se mi zdajle ne da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ženske, zakaj sem jaz vam knjigo posvetil, zato, ker ste na vrsti, da prevzamete komando v družbi.Torej, rodite otroke takrat, ko je vaš biološki čas in ne čakajte princev na konjih, ker jih ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jaz pa pravim (ocitno se mi pa da, vseen), da se proces staranja zacne PO porodu. pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jaz pa pravim (ocitno se mi pa da, vseen), da se proces staranja zacne PO porodu. pac. Res je, človek se stara od rojstva do smrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ... ko sem tamalega okol vozila z vozickom, mi je vec folka, recimo kaksnih sosedov, trgovcev in folka ki pac dnevno z njimi se srecujes pa morda mal komuniciras, govoril... kaksna mlada mamica. men se je pa mal bedast zdel pa nerodno mi je blo, ker recimo pri 28-ih, 29-ih se mi ni zdel, da bi to se tko postavljal... (da je to zdaj blazno mlado za stars bit)...tko da ma folk tud razlicne pojme o 'mladi mamici' ocitno.soseda ni mogla verjet, da mam kar dojencka. sem ji rekla, pa saj ste me vidl ko sem bla noseca, je rekla, da sploh ni nic opazila, ker sem bla vedno v nekih plascih pa jaknah, ker je blo pac pozim... no nisem mislila na tak nacin filozofsko, stane, pac pa kar bolj konkretno. sam saj je vseen, jaz nisem znanstvenik, jaz pac sam povem, kaj jaz osebno ugotavljam in kar vdidim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 joj, jaz sem bila pri 14ih ze tako razvita v določene dele, da so nekateri najbrz sklepal, da sem že lahko mamica in so se, ko sem z vozičkom malega bratrančka okol vozila, eni prav zgražal in za mano gledal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ostro oporekam definitivno...me majo za njihovo sestro, še švabska blagajničarka v Gardalandu je zame prodala otroško vstopnico... pih, Marsa s kom se to ti družiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 vendar vseen tud santos nima cist ne-prav. sem se pa nenadoma spomnila ful primerov...zal bejbe znajo tipe na te reci tud izsiljevat... in nocjo delat splava in tudi ZATAJIJO, da ne jemljejo vec kontracepcije. x!x in taksno.in pol rodijo otroka v upanju, da se bo njihov tipcek morda s tem uravnovesil, vendar jim pobegne, ker mu je prevelik preasure.. pa ne sam zarad bejbija in okoliscin, pac pa ker bejba stalno pritiska nanj, ker je bila njena dost egoisticna odlocitev recimo.Primer: mu joka da si ga je skoz zelela, da bosta ze kaj, da saj je vseeno, tud ce ne bo skrbel zanj, vse vse vse, sam naj ga mata. no pol mu bo pa vseen rekla, saj je tud tvoj. in to tipa sprav lohk ob zivce. zakaj, ne stekam, Lia, kako druzim, pac eni ljudje, bivsi sosedi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Res je, sam ne morš pa tolk posploševat no. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ne to je sam proti utež da se začne staranje.... več primerov vidim okoli, ko jih otroci pomladijo..... stvar perspektive....ono zgoraj je pa sam moj ego do Tokia sam se mi je pa vseglih dobro zdelo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ne ne, sam razmisljam Michelle, ker seveda.... je tega in onega tkole... velik bejb odzene tipa zarad poporodne depresije, cudno da jaz nisem mitje. :|||ker to je preprosto totalna shtala za oba in se za bejbija pol posredno pac.zaradi onih hormonov se ti nekak kar kemija spremeni in to je groza lohk, bi blo lohk vec govora o tem, razsikovanja tega..zenske tega se vejo ne - mislim tega da je lohk tko orto.kao, ja, to je normalno, da 2 mesca al kaj jaz vem, sam dlje pa ni... pol pa se misli, da je z njo kaj narobe, je pa sam depra.. in ko si not, lezes globlje,m jasno da lohk dlje traja. in pol moris, se obesis na tipa, ki je zanj tud shok (x!x), da zdaj.. on je mel lubico, zdaj pa plenice pa dreki pa dretje pa nic je nima vec zase, sam se skoz je tecna pa zanic zgleda pa na njem visi - jasno reva, ker rab mal opore.oni pa najveckrat glih obratno se obnasa, kot bi ta hotla, ker ga dushi to. sam zenske vcas nic ne stekajo, pol pa sam recejo, tipi nic ne stekajo.bedast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ok -saj imata svoje dneve in štorije..logiš..Je pa car - bil zraven ko v davnih letih rodila se jaz - v Nemčiji so tole že zdavnaj prakticirali..in se prisegel mami, da ne bo več otrok, ker se boga reva tako matra.. in sta še zdaj skupaj pa pol res ni blo več otrok Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 seveda Lia, aja, no saj glih to sem mislila.LOGICNO je (ZAME, znanstveniki pa naj kar civkajo), da se proces staranja zacne tedaj SELE, ko zenska ZE rodi.saj oxytocina nimamo kar tko... in tako dalje.ko torej ZALAUFAJO tile hormoni, ki do sedaj niso rabli bit aktivni, je NOVO obdobje v zenskinem lajfu...in to ne glede na to, KOLK je stara. tko, to je pa MOJA teza. tako ali tako pa se jo da tud spodbit, bom kar prva, da je mir - ker namrec pa prav tko pravim, da je point v tem, kako se naravnas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ja, edin problem bi znal nastat če bi moški hotel imet "svojega" otroka s to žensko ki ga že ima od prej, ona pa ne.Recimo. Kaj pa vem. Sem še prezelen... e nehaj...če se bosta najdla in če se bosta drugače ujela, se bosta itak tud pod to točko dnevnega reda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mene zanima kaj si moski mislijo o mladi zenski, ki ima otroka. Ceprav veza kot veza je lahko super.. ampak kako bi sprejel otroka in kaksni so obcutki ob tem da ni otrok njegov? If you know what i mean?! težko rečt zej... to je isto kot bi me vprašala, kaj bi naredu, če bi nekdo name strelu z orožjem? ali bi strelu nazaj al bi se usral... težko o tem govort... sploh se neb zapletal z mamico, razn če bi mel resne namene, potem pa bi tud moral sprejt otroka, ljubezen in čustva so močnejša od ponosa... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 če bi nekdo name strelu z orožjem? kar orto primerjava, sam si kul napisal, mi je vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 težko rečt zej... to je isto kot bi me vprašala, kaj bi naredu, če bi nekdo name strelu z orožjem? ali bi strelu nazaj al bi se usral... težko o tem govort... Pošteno...mislim da je to ta prav odgovor nikoli ne veš.....al pa kakor je reku Bobnar,odvisno koliko je zraven sreče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mene zanima kaj si moski mislijo o mladi zenski, ki ima otroka. Ceprav veza kot veza je lahko super.. ampak kako bi sprejel otroka in kaksni so obcutki ob tem da ni otrok njegov? If you know what i mean?!Jest nikakor. Otrok je kot neka nadgradnja v odnosu, ko počas rata dolgočasno, se odločiš za otroka. Otrok zahteva ogromno časa in energije in popestri zadevo. Da bi imel/skrbel za otroka že od začetka, ko še niti partnerke ne poznaš, se mi pa ne zdi dobro za zvezo. In tud, trenutno premlad za otroka, dost drugih stvari za počet.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 popestri zadevo. ..to pa, to. pestrost zagotovljena, nikol vec dolgcas v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 to pa to ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 in sta še zdaj skupaj pa pol res ni blo več otrok Ja. Nič več otrok ni bilo. Tako,da premorem samo polsestro - ki pa smatram kar za sestro.Dobro - zdaj ju bolezni dajejo..sicer sta pa čisto ok.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.