CandyLips 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ja, se popolnoma strinjam.. ampak sm pac tak tip zenske, da mam eno tako slabo lastnost, da skos neki analiziram in seciram.. ampak tole je resna srcna operacija... a kej pomaga, da povem, da ta veza traja 3 mesce? full bi se rada potrudla, ker je clovek s srcem in custvi. moski s katerim se ujameva in zaupava.. Citiraj We come to love, not by finding the perfect person. But to learn to see imperfect person perfectly. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 O glej jo Tamaro!!!!!!! (Lupus in fabula!!! sem te glih dons omenila nekje. ) in z jasno stvarnim komentarjem. tud zandji od mantis mi je vsec, se kar stirnjam. ja, se popolnoma strinjam.. ampak sm pac tak tip zenske, da mam eno tako slabo lastnost, da skos neki analiziram in seciram.. ampak tole je resna srcna operacija... a kej pomaga, da povem, da ta veza traja 3 mesce? full bi se rada potrudla, ker je clovek s srcem in custvi. moski s katerim se ujameva in zaupava..seveda da je pomembno, kako naj ve oz. je gotov v tako kratkem casu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CandyLips 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ja sej vem sam ko sm ze itak out iz resne veze.. zakaj je to tak tezk vse skupi? zdej mam kej za premlevat v postli.. nocko vsem skupaj.. love you all Citiraj We come to love, not by finding the perfect person. But to learn to see imperfect person perfectly. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Pozdravček, Marsa! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 premlevatnehaj premlevat! ce ze mors nujno, pa premlevaj tist, kar je kul. * me veseli, ko si spet mal uletela, stara! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 stara! ...mi je všeč ta izraz! Nočka vsem skupaj! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Tamara - le jo x!x Jaz te tudi hotla med pogrešane dat..se ful krat kje kaj nate spomnila. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 (men tud ) jp, enako! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Marsa,saj po mojem si že dojela, kakšen sem...oz. kako razmišljam !? Večina žensk, ki jih poznam (osamljene) mlade mamice...nimajo grama mozga v glavi ! sorry za mojo direktno mnenje...žal, tako je. Tiste redke...tudi poznam...sam pol pa pride tisto..."idealnost" ! Hej,očitno si napačno razlagate moje poste, žal to je problem v vaši glavi, ker očitno TI(VI) živiste v vašem filmu ! Nimam nič proti mladim mamicam, daleč od tega, saj jaz upam, da bom po tridesetih (ker prej ne nameravam imet otrok) srečal tako mlajšo do 25.let s kjero bova imela skupaj otroke (ako bog da) ! problem v svoji betici bom razrešila sama ane, in postavila sem ti samo eno vprašanje, v prijaznem tonu (ker nisem razumela določenega stavka, saj zato pa je forum ane) in občutek imam, da niti nisi prebral posta do konca... pa nič zato. Življenje teče dalje ane Uživaj v življenju in tistem, kar počneš rad ja sej vem sam ko sm ze itak out iz resne veze.. zakaj je to tak tezk vse skupi? zdej mam kej za premlevat v postli.. nocko vsem skupaj.. love you all upam, da je prespana noč za teboj Tamara, kukuc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dominikca 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Res zanimiva debata. CandyLips, moje spoštovanje, mislim, da razlaga ni potrebna. Prepričana sem, da boš našla svojo ljubezen, brez da bi se morala sekirat zaradi otroka. Nekdo te bo sprejel tako kot si, in to v paketu. Tudi mene mine, ko pomislim na take, ki ne mislijo z glavo in imajo splav namesto kontracepcije. Ampak roko na srce, čisto vsakemu se lahko zgodi. In, predragi moški, zgodi se tudi tipom, da iz najrazličnejših razlogov ostanejo sami z otrokom! Pa mislim, da jih ženske nimamo zato za nič slabše - obratno! Srečno vsem mamicam in očkom, še posebej pa njihovim otročkom!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 uf ste se razpričali......težka tema ni kaj no jst lohk sam povem mojo izkušnjo, v kontra smeri js sm vzela v paketu djeda pa dva otroka(17 pa 8 let) je sicer res da dekleti nista skoz pr nama, sam sta pa......pa nimam nobenih problemov s tem, če prov me je že marsikdo vprašal kok morm.......pa take jajce......pa čist mim bi blo dab rekla da gledam na njih kot da sta moji, ker to pač ni možno, sam ju pa sprejemam in sta postali del mojga lajfa.....tud nimam problemov s tem da bi obe pršle za skoz živet k nama.......lajf bi se sicer obrnil na glavo za 100%, sam sej sm prej vedla v kaj se spuščam in če bi me dekleti motili, bi blo sila nepošteno od mene da bi bla vseen z njim.......niti se ne trudim da bi jima kao druga mama.....se mi pa blazno fino zdi k vidim kok dobr sta me sprejeli, sploh glede na vso gnojnico ki se zliva po men z druge strani tko da kakorkol že, zgleda da dobr furam vse skup Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Hm, Tudi jaz sem dve leti nazaj spoznal mamico s sinčkom-7 let-. Njegov oči oz. bivši fant od nje je sicer zelo divje-agresivno sprejemal vse skupaj, ko je opazil, da se je njegova "draga" z njegovim sinom odločila, da ne bo več prenašala njegovega psihofizičnega nasilja... Najtežje je to prenašal njun sin, ki je imel kot posledico, kar nekaj negativnih vedenjskih vzorcev. No, hočem povedati, da pri odnosu z njenim sinčkom nikoli nisem igral vloge, ki jo bo moral v njegovem življenju odigrati njegov oče. Vedno sem mu bil in mu vedno bom enostavno prijatelj-učitelj. Njegova mamica si veliko težje celi rane in bo očitno potrebovala še nekaj časa, da bo napredovala medtem, ko se je sinko v dveh letih močno spremenil-učni uspeh, nič več vzgojnih problemov v šoli, nič več pretepanja in še in še... Predlagam pa vsem samskim mamicam z otroki, ki sprejemajo novega človeka v zvezo. Bodite iskrene z novim partnerjem in to zahtevajte od njega, malo oseb je, ki so sposobne prevzeti to odgovornost!! Osebam, ki se "zaljubijo" v mamice z otroki, s tem prevzemate veliko odgovornost v svoje življenje, odločite se zavestno-brez uporabe uma- a imate v sebi JUBEZEN, ki jo boste potrebovali za pravične in zrele odnose. Tudi jaz želim LJUBEZEN vsem očkom in mamica in njihovim otročkom ! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 če je fant kaj moškega, bo vzel otroka svojega dekleta za svojega in ga bo imel rad ravno tako, kot mamico. Če fant ni toliko resen, da bi sprejel otroka, menda res ne čuti prave ljubezni do mamice, ker mislim, da je tako, da če ljubiš dekle, ljubiš vse, kar je v tesni povezavi z ljubljeno osebo in kar tvoja ljubljena oseba ljubi. In to vse sprejmeš za lastno...Če tega fant ni zmožen, potem že ni pravi, in se mu ogni, ker se bodo njegovi dvomi sčasoma samo še krepili ob vsaki njemu neprijetni situaciji...Otrok zahteva celega človeka in zrelo osebnost. Če tega fant ni sposoben, adijo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Po drugi strani pa je težko pričakovati, da bo moški kar takoj, v paketu vzljubil tudi otroka... še sami svoje otroke včasih težko prenašamo.. ....čeprav se nam zdi, da so pa prav naši nekaj čisto posebnega... In težko se vživljamo v situacijo, da zdaj imamo pa otroka...mame verjetno nekam lažje, ker nas situacija prisili...očetje pa rabijo čas... Zato se mi zdi, da še več časa in zrelosti potrebuje nov moški, ki se mora zaljubiti v paket...ko mame nima samo zase, da bi lahko izživela tisto noro prvo zaljubljenost... Moški ni nujno slab, če okleva, saj še sami včasih težko zmoremo starševstvo...je pa dobro, da je iskren...in ona do njega....po moje mora odnos zoreti...pa se potem vidi,kaj kdo zmore...in česa ne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ja Astra, to bo držalo. Saj ljubezen do mamice tudi ne vzklije čez noč. v trenutku se pojavi le zaljubljenost in privlačnost, ne pa ljubezen. In ko je ljubezen, je ta nepogojena, sprejema vse, tako mamico, kot njenega otroka. Mogoče sem naiven in idealističen, vendar tako to razumem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 astra..... ponavad se pa ženske prevč obesijo....pa forsirajo......pa tud otrok ma lohk kak odklonilen odnos, pa ne morš na silo neki........lepo počasi pa če je iskreno vse skup se ne more slabo končat.......kakorkol se že Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Valkira, jaz še zdaj včasih svoja dva začudeno gledam, kaj to pa je moje In glede na to, da sta najstnika, sem imela dovolj časa, da se privadim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 no tole je mogoč mal izven sam poznam pa tud primer k je tip pustu žensko svojo pa tri leta staro punčko zato, k se je izkazalo da punčka ni njegova.....tri leta je živel z njima, bli so kakor so pač bli, sam kok lohk pol tok simpl prerežeš......ne gre mi v glavo :xx!: provzaprov fantek je....ma sej ni važno, če ti tolk cajta preživiš z otroku ker si pač prepričan da je tvoj, kok te lohk pol kontrinfo tolk.....ne vem....sej otrok je še zmeri isti pa nč kriv........in js vem da če bi šla z mojmu narazn recimo, bi vseen probala nekak obdržat stik z dekleti, ker pač zdaj 4 leta smo skor tk kt famili, bi mi blo grozn dolgcajt po njih pol..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 CandyLips, nevem kam se ti tako mudi... nekateri po nevem kok letih skupne veze, brez otrok, še nevejo kaj bi drug z drugim... on bi se pa moral že po 3h mesecih odločit za 2...Jst bi na tvojem mestu samo deitala z njim... par urc na teden... šele potem bi videla, če je primeren zame in za mojega otroka... to predresno obdobje bi razvlekla 3x tok kot je drugač običajno, šele potem bi se šla resno vezo...Darilca pa men ne pomenijo čist nič... men so kvečem out - podkupovanje... saj se z njimi pridobi največ otrokove naklonjenosti...Pomisli, če si zaradi "osamljenosti" in "želje po ljubezni" nisi ustvarila neke prfect slike o tem moškem... in pazi, da se mu ne nalepiš na vrat kot klop (v tem primeru, se nam to rado zgodi) v zvezi z darili pa se s tabo strinjam in ne. Res zanimiva debata. CandyLips, moje spoštovanje, mislim, da razlaga ni potrebna. Prepričana sem, da boš našla svojo ljubezen, brez da bi se morala sekirat zaradi otroka. Nekdo te bo sprejel tako kot si, in to v paketu. Tudi mene mine, ko pomislim na take, ki ne mislijo z glavo in imajo splav namesto kontracepcije. Ampak roko na srce, čisto vsakemu se lahko zgodi. In, predragi moški, zgodi se tudi tipom, da iz najrazličnejših razlogov ostanejo sami z otrokom! Pa mislim, da jih ženske nimamo zato za nič slabše - obratno! Srečno vsem mamicam in očkom, še posebej pa njihovim otročkom!! Hm, Tudi jaz sem ....... Jst pa ne bi rada, da drug moški prevzame vlogo očeta... otrok očeta že ima (kakršen koli je)... rajši bi vidla, da je moški ljubeč do naju in nama "pomaga" ali vsaj ne otežuje že tako težke situacije... otroku pa naj bo dober prijatelj in zaupnik, ne pa očetov konkurent... Strinjam se s tem, da so lahko samske mamice "vesele", ker jim je prihrenjen doberšen del selekcije, ugotavljanja moške pristnosti, poguma... Tistega, ki ne mara mojega Batmana, itak niti povohati nočem... Po drugi strani pa je težko pričakovati, da bo moški kar takoj, v paketu vzljubil tudi otroka... še sami svoje otroke včasih težko prenašamo.. ....čeprav se nam zdi, da so pa prav naši nekaj čisto posebnega... In težko se vživljamo v situacijo, da zdaj imamo pa otroka...mame verjetno nekam lažje, ker nas situacija prisili...očetje pa rabijo čas... Zato se mi zdi, da še več časa in zrelosti potrebuje nov moški, ki se mora zaljubiti v paket...ko mame nima samo zase, da bi lahko izživela tisto noro prvo zaljubljenost... Moški ni nujno slab, če okleva, saj še sami včasih težko zmoremo starševstvo...je pa dobro, da je iskren...in ona do njega....po moje mora odnos zoreti...pa se potem vidi,kaj kdo zmore...in česa ne... Astra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ne se sekkirat Mantis, to nima zveze s tabo, tako jih itak vecina razmislja. pa je pol kar 'pravilo'. kot je komu najbolj prav, men je blo natancno takrat ko sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 problem v svoji betici bom razrešila sama ane, in postavila sem ti samo eno vprašanje, v prijaznem tonu (ker nisem razumela določenega stavka, saj zato pa je forum ane) in občutek imam, da niti nisi prebral posta do konca... pa nič zato. Življenje teče dalje ane Uživaj v življenju in tistem, kar počneš rad upam, da je prespana noč za teboj Sorry,sam tvoj post je bil najbolj idealen za odgovorit, ker pri enih sploh si ne želim več odgovarjat...škoda energije ! Ksenija Tole je en moj vlet zdaj, ki nima zveze s vprasanjem, zato se opravicujem, ampak moram razjasnit nekaj. Jaz se zdaj sekiram, kaj sem sla naštepat semle ena pravila, kdaj je dober cas za porod, madona in glej, Santos je ze rekel, da si bo pri svojih 30 letih ubodel eno, ki bo stara do 25 let in rodila... Takoj se spomnim enega mojega znanca, ki je tudi bil tako odlocen.Jezus marija, saj to nena gre tak! Ne smrtno resno vzet tega, upam da si ze prej tako razmisljal in ne zato, ker sem jaz rekla, da so nam v soli rekli, kdaj da je najboljsi cas za prvi porod pri zenski... Zivljenje ali usoda pa pogosto nasih nacrtov glede takih pomembnih stvari ne vidita. Mantis,itak, da tako razmišljam že od nekdaj...ne se bat dvomim, da lahko kjeri koli upliva name oz. moj life ! Saj sem rekel, "če Bog da"...zato...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CandyLips 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 hvala bogu, da sm bila sinoci tako utrujena in sm zaspala ko domina in nism premlevala. nazaj k tistimi darili... ne vem ce je to ravno podkupovanje, ker on se sploh se ni srecal s tamalo, ceprav midva preziviva sama preziviva veliko casa skupaj.. le na slikah jo je videl ali prek web kamere.. darila nimajo nobene materialne vrednosti, ampak sentimentalno, ker to sta bili edini dve igraci iz njegove zbirke, kar jih premore. rekel je da bi jo rad videl.. potem pa spet nek strah, kaj se veza med nama ne bo obnesla.. pa se bo on navezal na tamalo in ona na njega.. da ga bo klicala ati ipd. pa sm mu rekla, da ona ima svojga oceta, ceprav glupega da kr joj, in on ga tud dobro pozna. pa je reku.. Ja, sej.. No.. kr naj ga ma?! joooj... pocutim se kot 15 letnica.. a se ne dobijo kaksna navodila zraven al pa karkoli? v petek sva se skregala in zdej vidim samo njegov nickname na messengerju, ki se glasi "Distress"?!?!?!? zarad mene al... ? ne vem.. clueless... Citiraj We come to love, not by finding the perfect person. But to learn to see imperfect person perfectly. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 pred časom sem ugotovila da je najhuje ko ugibaš in ustvarjaš v svoji glavi scenarij... kaj pa če je tko, pa če bo tko, pa če ... ampak... rabila sem velikooo let, da sem to razčistila sama pri sebi. če me nekaj muči, razčistim takoj. Direktno vprašanje, sej sploh ni treba da je vprašanje, sej lahko boljs voje ugotovitve pa strahove ven dam tisti osebi in je reakcija prec drugačna...Boli čisto isto če veš resnico ali si ustvariš iluzijo.... tako, da verjetno veš, kaj ti svetujem... glede tega, da te je strah ali njega da se bo mala navezala nanj.... mislim, da je en Lunatek (pa res kje kaj šeta) opisoval to - mislim da je z malo ohranil stik... vsaj razumela sem tako, če ni celo z mamico ostal skupaj... pa itak se ne bo navezala nanj v dveh tednih, pa otroci so bolj razumski kot mi mislimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Evo tukaj eno samsko mamico! Sicer nisem več tako rosno mlada, ma stara pa tudi ne. No ajde, 36 jih imam. A ja, pa še ta podatek za sladokusce: imam 2 otroka z 2 očetoma, stara pa sta 12 in 7,5 let. Kar pa se mojih izkušenj tiče:Prvič se pač ni obneslo, tako da sem že pri 26-ih ostala sama z otrokom. Naslednji partner me je popolnoma sprejel v celem paketu, mene in hčerko. Nobenih težav ni bilo okrog tega. Celo se mi zdi (tako šele zdaj gledam na to), da se je še preveč vživel v vlogo očeta do moje hčerke... No, rodil se nama je še sin. Dosti stvari sva uspešno prebrodila, ampak nekaterih pa le nisva mogla, zato sva šla narazen. Ne bom zdaj tle o vzrokih, zakaj sva šla narazen, ker so sama jajca... Bi pa rada povedala tole iz mojih izkušenj in kar opažam tudi pri drugih: Otroku ne more noben moški nadomestiti očeta, še posebno, če je njegov pravi oče še živ in ima stike z njim. Oče je samo eden, tako kot je mati samo ena. Drugi oče ali očim mu je lahko kaj drugega, na primer prijatelj, vzornik, zaupnik..., ne pa oče. Tako da če samska mamica spozna novega partnerja, jima svetujem, da sta zelo previdna pri oblikovanju odnosa med njim in otrokom. Tle ne morem dati nekih konkretnih napotkov, ker je odvisno tudi od starosti otroka..., je pa pomembno, da dopustita tudi otroku, da sooblikuje ta odnos. Naj tudi otrok pokaže, kaj pričakuje, želi, potrebuje od očima. Ne mu vsiljevat "novega očeta", če svojega očeta že ima. Drugo pa je tole:Če moški ne sprejme take ženske (torej samske mamice) v celoti, torej vse v paketu (z otrokom vred), potem to seveda ni pravi partner zanjo, ampak gre samo za flirt. V bistvu imamo samske mamice to srečo, da se nam dokaj hitro (prej kot ostalim ženskam) pokaže, ali je tip resen (in ta pravi) ali ne. Kar pa se tiče komentarjev moških (potencialnih partnerjev): meni še nihče ni direktno rekel, da ga motijo otroci, pa če so ga res motili ali ne. Po mojem tega nihče ne bi priznal, ker bi izpadel on slab, brezsrčen... Raje rečejo, da jim ni všeč moj način življenja, ali kaj podobnega... Pri teh mojih letih pa tudi skoraj ni več takih, ki ne bi imeli za sabo že svoje družine, otrok iz prejšnjih zvez... tako da tudi očitkov na račun otrok ali na neuspeh v zvezah ni, ker so oni na istem. Drugače pa... pri dveh dokaj majhnih otrocih se ne obremenjujem s tem, ali bom spoznala kakega ta pravega, ali bom do smrti sama. Ko sem ostala sama s hčerko in sem bila mlajša, sem si še želela enega pravega tipa in tudi povečanje družine... Zdaj pa se mi zdi, da je moje življenje napolnjeno. Sploh ne vem, kaj bi s partnerjem - kam bi ga vtaknila... Enostavno nimam več ne časa ne prostora v mojem življenju. Nikoli pa se ne ve, kako bo na moja stara leta, ko bosta otroka šla po svoje. Mogoče pa si bom takrat zaželela kakšne moške družbe, take bolj resne, stalne, za večno..., no, do smrti... Sicer pa ima tudi samsko življenje svoje prednosti. Najboljše, kar sem prebral doslej, čeravno so tudi druge diskusije zanimive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Hmmm....Sprašujem se, kakšen je moški, ki zapusti svojega otroka? Kaj ima kdo izkušnje? No, moški sigurno ni, mogoče večni pubertetnik. Ljudje skušamo prevzemati odgovornosti v življenju, nekateri jih celo sprejmemo še več dopuščajo naše sposobnosti, pa vendar preživimo z nasmehom na ustih in veseljem v srcu. Kar se pa tiče sprejemanja mamice z otrokom, sem pozitivno usmerjen(skratka nimam predsodkov). Lepo mi je pogledat nekoga, ki se trudi, in mu to tudi uspeva. Menim, da je vsak človek kos preizkušnji, samo če se prepušča, mu ne uspeva. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.