tomas 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Vprašanje s katerim se sooča mnogo ljudi ni prav redko. Mislim, da je zelo težko takole govort o tem, vse je odvisno od tega kakšna je ta oseba.Recimo, če je oseba nekoliko posebnaka kršne ta moški še ni srečal v svojem življenju in mu je pisana na kožo ter ga osreči, potem ne vidim razloga, da bi bili pomisleki zaradi njenega otroka, saj je ta otrok tudi del nje. Povsem nekaj normalnega in razumljivega je, če je bila ta ženska v daljši vezi z nekom, rodila otroka in šla narazen.Danes je vsekakor zelo težko spoznat nekoga kateremu lahko 100% zaupaš in se še totalno ujameš, poleg vizualne privlačnosti seveda. Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prav 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Mene zanima kaj si moski mislijo o mladi zenski, ki ima otroka. Ceprav veza kot veza je lahko super.. ampak kako bi sprejel otroka in kaksni so obcutki ob tem da ni otrok njegov? If you know what i mean?!cuj zelo neumno vprasanje kaj se mene tice ce bi bil zaljubljen v recimo mamico z otrokom se otrok je del nje se ce imas nekoga rad ga mas rad kljub napakam v tem primeru pac otrok se je del nje lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 .....pa zanimiva ikonca. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Hmmm....Sprašujem se, kakšen je moški, ki zapusti svojega otroka? Kaj ima kdo izkušnje? No, moški sigurno ni, mogoče večni pubertetnik. Ljudje skušamo prevzemati odgovornosti v življenju, nekateri jih celo sprejmemo še več dopuščajo naše sposobnosti, pa vendar preživimo z nasmehom na ustih in veseljem v srcu. Kar se pa tiče sprejemanja mamice z otrokom, sem pozitivno usmerjen(skratka nimam predsodkov). Lepo mi je pogledat nekoga, ki se trudi, in mu to tudi uspeva. Menim, da je vsak človek kos preizkušnji, samo če se prepušča, mu ne uspeva. no tole je pa sila bedasta izjava......zlo težk je rečt, pa moški redko zapusti otroka, pač pa zapusti mamico tega otroka........to pa je vlka razlika.....in dostkrat je tko pol da mamica onemogoča stike na vse možne načine......na žalost.........mislim da je zlo mal moških ki bi dejansko pustili otroka....mislim ma rad mamico, sam mu gre na živce k mata otroka pač in gre zarad tega ne vem no če je kje tko.... drgač pa vidim da vas je kr dost samskih mamic kle pa vse si želite da bi našle partnerja ki bi sprejemal vašega otroka in da bi tud otrok sprejemal tega tipa........kaj pa očka.....si kera želi da bi tud očka spoznal žensko ki bi sprejemala otroka in lepo skrbela zanj kadar bi bil pač pr njima in da bi tud otrok rad mel to žensko no tole me res zanima čeprov dvomim da bo kera čist po pravic odgvarila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CandyLips 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 najprej hvala tomasu za komentar! evo, jst bom odgovorila na vprasanje, kaj pa preljubi "ocka" in njegova draga.. ko sm jst pustila bivsga in popakala stvari, je on spoznal zensko in sta se po treh tednih porocila. Zdaj sta porocena ze .. hm.. od maja? ja.. od maja.. ona je bla totalno ljubosumna na mene.. ker ona sploh ni vedela za mene in otroka, on ji je povedal sele po "poroki".. in svaka ji cast.. drzala se je zlo dobr.. obramba pa pol.. kapo dol! ampak nikoli ne dovoli, da bi ati poklical po telefonu, da bi sam prsu po tamalo, brez nje.. karkoli.. to vse ona ureja.. on me niti ne sme pogledat v obraz, ko je ona zraven.. na zacetku so bili celo taksni izpadi, da mi je posiljala sporocila, da je noseca in da bo tamala dobila polBRATA! hehehe.. men je vse skupi tak smesno.. sm zelo mocn karakter.. ampak nikol mi ni ratal copato nardit iz njega, glede na to kar je ona naredila.. punca se mi zdi full v redu.. nic ni kriva, pac se je zaljubila.. moja tamala jo ma rada, ona tudi zelo lepo skrbi za njo.. ati? hmmm.. ati.. ati kot ati... nic od njega..niti prezivnine.. niti darila za rojstni dan.. niti za bozicka.. ona ji kupi kdaj kaksno malenkost.. ZALOSTNO, A NI??? LP ne da se hvalim.. ampak spet si je najdu eno FAJNO punco! kak jim rata? Citiraj We come to love, not by finding the perfect person. But to learn to see imperfect person perfectly. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 če bi bil otrok normalno vzgojen bi verjetno šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vk77 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 Mislim, da je problem pri moskih to da se bojijo kaj bodo drugi rekli na to. Drugace pa ce imas rad nekga bi moral potem isto imeti rad tudi njegovega otroka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.