Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 mater, res! naša muca (edina bejba med fanti) mi vse poletje nosi mlade ptičke in miške v spalnico. Ponoč, itak.Zadnjič celo mladga netopirčka vsako noč sem mela urgenco...ampak, ko vstanem je sploh več ne zanima plen, kao: na tle maš malco, stara, jst bi pa rajš brikete . Ampak kaj češ, to je Narava.šišmiš ja, mačka prinese v gobčku plen in potem tako dolgo mijavka s prav posebnim vabečim glasom, da jo, če jo razumeš, sigurno pogladiš po glavi in hrbtu in s sladkim glasom rečeš, kako je pridna. potem plen spusti in je več ne zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Ja no take akcije za brezplačno sterilizacijo pač SO. ampak kdaj se je ta, o katerih je Naja govorila končala pa tud jaz ne vem Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Muca dobila injekcijo proti "oploditvi". Za 6 mesecev bo ok. Okoli novega leta pa obe muci steriliziramo. Na naše stroške. "Pomoč" občine bi bila, da pošljejo "kader". In jih "oddelajo". Tako se dela pri nas. Najbližje zavetišče = predaleč. Je za občino "bolj racionalno", da se "oddela; počisti". LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 http://www.myfilestash.com/userfiles/antoninus/panter.JPG Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Kaj pa imajo mačke z duhovnostjo in osebno rastjo? A ne bi ta tema bolj ustrezala sektorju "Kaj si mislimo o..."? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Od mačk, drugih bitij se lahko empativni veliko nauči. Primer: Človek se boji umiranja, smrti, staranja... "Ulični" maček se zavleče nekam, v očeh mu sije mir in spokojnost. In odide brez vznemirjenja. Brez strahu. Ko pride njegov "čas". Človek pa paničari, je prestrašen, rabi sorodstvo okoli sebe, ... Je ves "zategnjen", ... _________ "Kaj pa imajo mačke z duhovnostjo in osebno rastjo?" Mačke so Ti kot Ženske. Nikoli se jim NE pride do konca. Ukvarjanje z mačkam = kot ukvarjanje z Ženskam. Ukvarjanje z Ženskam = kot ukvarjanje z "Žensko (Kundalini Shakti)" v Sebi... "Reikirajo" pa mačke že po naravi zelo dobro. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Potemtakem bi v to sekcijo foruma lahko strpali karkoli. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 So NE -NAvezane na gospodarja "dobričino". Znajo vedno od njega pridobiti, kar si želijo. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Tudi jaz jih obožujem. 1. nikoli ne hinavijo, vedno pokažejo kaj hočejo in kaj nočejo,2. znajo poslušat (brez heca) seveda, če se jim da,3. so izredno lepe in elegantne na pogled,4. so samostojne,5. enostavno, muce so. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pakos 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Najlepše so črne ,ki teopazujejo!!! Citiraj P.z L. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Na enem od forumov sem prebral meni "všečen" tekst: "Budina Narava"/"Bit" = prisotna Povsod..." _________ Tudi v mačkah, psih, ... Malo večje "muce" v družbi Budhistov, obiskovalcev iz celega sveta: http://www.youtube.com/watch?v=_58U4AZRxmA LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Prisegam, da imajo mačke zdravilne lastnosti. bolijo me ledvice - vem točno zakaj - in danes mačkonar Žučo prišel spat k meni. Obrnila mu hrbet in mačkonar se ulegel točno ob mojih ledvicah. Spala sva nekaj časa -ful mi pasala njegova toplota in lahko bi prisegla, da me maličko manj bolijo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zelenolaska 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Obožujem jih. Njihovo stabilnost, samozavest, samostojnost. In skrivnostno lepoto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Tudi jaz jih obožujem. 1. nikoli ne hinavijo, vedno pokažejo kaj hočejo in kaj nočejo,2. znajo poslušat (brez heca) seveda, če se jim da,3. so izredno lepe in elegantne na pogled,4. so samostojne,5. enostavno, muce so.Ne bi rekla ravno da hinavijo, so pa take potuhnjene, prikrite kdaj. Drugače pa se jaz zelo dobro razumem z mačkami in one z mano, vedno sem jih imela rada. Zelo prefinjene živali so.Zadnje čase so mi zelo všeč tudi hrčki, zajčki, činčile. Tako smešne so mi. In ko jejo, grejo kar celi v posodico. Aja, govora je o mačkah. Prisegam, da imajo mačke zdravilne lastnosti. bolijo me ledvice - vem točno zakaj - in danes mačkonar Žučo prišel spat k meni. Obrnila mu hrbet in mačkonar se ulegel točno ob mojih ledvicah. Spala sva nekaj časa -ful mi pasala njegova toplota in lahko bi prisegla, da me maličko manj bolijo..Kako zanimivo. Vem, da mačke vedno hodijo na mesta z negativno energijo. Možno, da je začutila, da kaj in se dala zraven tebe. Pa še zdravila te je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shaiya 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Muc muc ja... Obožujem mačke in njihov poseben svet v katerem živijo. Moj Sky-či,je zlo zlo trmast včasih tud poreden ampak se ti odkupi z svojimi očkami pa ko se stisne k men....iiiiiiiiiiiii Pa še navajen je potovanja pa hrupa tku da ga lohk vzamem kamor hočem...Sam da je treba pol pazt nanga k se rad potepa... Sam je priden mora biti kr če ne ga moja BeBe (psička) majčken prijatelsko ugrizne... Žal mi je sam njegove mamice ki je enkrat kr izginla... Diva je bila najboljša mačja prijateljica ki sem jo kdaj koli imela in jo bom imela... No vsaj Skyčija mi je pustla... To tud neki šteje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 nammmmm je pa že velik muc umrl drugače jih mam pa zlo rad. Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 nammmmm je pa že velik muc umrl drugače jih mam pa zlo rad.Iztok jaz sem mel štir mačke,pa je vse povozl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 to si mislim o mackah: http://www.snotr.com/video/528 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 machke so najboljsh v brzholah zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 o mačkah si mislim samo neki: nahranil bi lačne z njimi machke so najboljsh v brzholah zlomk....tralala ...še dva mučitelja in sovražnika mačk... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daisy* 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 men pa so bolj ušeč kužki, mačke mi delujejo včasih tako zahrbtne... hmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 men pa so bolj ušeč kužki, mačke mi delujejo včasih tako zahrbtne... hmmmmodločno protestiram! mački so zelo različni med sabo, nekateri se celo obnašajo kot kužki . no, priznam, da se mi je kdaj zdelo, da se mi kateri dobrika le zato, ker želi hrano, ampak če je muc cartljiv je še toliko bolje, a ne če lahko dobi oboje eno mačko pa res proznam, ki je včasih zahrbtna ali kako bi temu rekla. jo božam in je vse ok, potem pa v hipu HOP! in kremplji in zobje in pihanje. Ampak stran od mene pa ne bo šla, to pa ne. Bom jo že jaz odkurila. Pa ni vedno taka. Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 mi smo pa meli male muceke,pa je vse povozl,tak da je sam ostal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 mačja čorba? I don't think so C-ji so kjut, sam jest jim ne smem preveč blizu, k sm mela mačjo bolezen ne...ne chorbamachje brzholce.... \pr trezhichu je she edina ushtarija v sloveniji k jih majo na menujupa prou okusne so... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 sej nis resn... mačje bržole jaa.... pa to je specialiteta....lej jo x:px cheprou najboljshe do zdej sm jedu v Perugia-i zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.