tinka 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ne...ne chorbamachje brzholce.... \pr trezhichu je she edina ushtarija v sloveniji k jih majo na menujupa prou okusne so... zlomk....tralala to si pa tko povedal, ko da je to ena najbolj klasicnih staroslovenskih jedi, ki zal izumira...kot npr. telecja jetrca, ki jih je ful tezko dobit, al neki.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 in, po čem je mel okus? btw. ja, za italijo sm že slišala da majo tam ene mačja presenečenja okus je zlo blizu okusu divjega zajca... x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ma dobro, saj to ni tako novo....na primorskem so med vojno vedno italijanom prodajali macke,ki so mislili, da so zajci....pa tudi, ko so bli ljudje revni, so jih jedli...saj so se vse veverice po tivoliju pohrustali v casu sile... ne vem...ce ze jem zival, ne bom hipokriticna,ne morem se delat, da sem kaj manj grozna, ce jem samo kokoske in telicke in backe in zajcke itd...stvar kulture...si je ne zelim poskusit trenutno, ampak si predstavljam, da zna bit ok, kot zajcki, npr... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Eni bi najraj še mene in to vechkrat.....in zaporedoma... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Mam občutek, da ma ena od mojih dveh mačk tipa. En sumljiv maček se mota okol bajte... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Mam občutek, da ma ena od mojih dveh mačk tipa. En sumljiv maček se mota okol bajte... lalala to je pa ljubezenski trikotnik. pardon, štirikotnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Jap, bo treba našo "ulično" muco dat na hormonsko kontracepcijo (drži nekje okvirno 3 mesece). Poleti, ko bo topleje pa na sterilizacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 SVET SE DELI NA TISTE KI MAČKE LJUBIJO ALI SOVRAŽIJO! Te teme sploh še videl nisem......JAZ JIH OBOŽUJEM !!! Skozi smo pri nasi hiši imeli mačka in posledično še cel trop sosednjih, zdaj že 2 leti brez! Mačke so elegantna in inteligentna bitja z svojo voljo, ne dajo se podrediti in same izberejo svojega "gospodarja". Mačke čutijo, kakšen človek si...enostavno vidiš njihove reakcije, nikoli ne reagirajo enako če pride na obisk kak tujec-čutijo energijo...jaz imam sicer svojo filozofijo in prebral sem ogromno o psihologiji mačk, lahko pa rečem samo to....da ne bo dolgo, ko bo v moji hiški zopet prebivala lepa, dolgonoga siamska mačka! http://static.mojefotke.si/01e3bd195b18a82fe301d547951ad8343221a8cf.jpg Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Ja, samo da bo potem mačka gospodar. To ti je taka prebrisana žvalca, da vedno najde način kako prit do svojega cilja, ne izbira žrtev. Zna se priliznit, zna izsilit, zna zagrozit in zna se naredit tako ubogo, da se ti zasmili. Če ne pa se ne gane s tvojih kolen in te bo lizala, praskala, mjavkala in predla, te proseče gledala ali pa grozeče. Ampak dosegla bo svoje. Če ji pa še vedno ne bo uspelo prit do cilja, bo izginila za nekaj dni in se potem vsa uboga priplazila nazaj. Ja, prebrisane so te žvalce. Ampak lepe. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Tale se gre pa opico ali pa fotomodel Je lepa, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Tale se gre pa opico ali pa fotomodel Je lepa, ne? eno in drugo....!!! Ful lepaaa !!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Mogoče pa trenira za službo v cirkusu... ali pa bi rad prišla na Candit Camero. Lepa! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 vi se kar zezajte, mislite, da je lahko obesat perilo, ce imas 20 cm...? (meni so tudi vsec tigrcki...pa tele domace mesanice...se najmanj imam v bistvu rada 'rasne' macke, zmesane so manj delikatne in bolj odstekane, ker niso obremenjene s pedigrejem...tele siamke inperzijke so prevec fine dame za moj okus ... meni so ful vsec rdeci tigri od teh 'znamk' pa kratkodlake ruske modre, od teh pasemskih, po moznosti zmesane se s cim...da poenostavim:tle je par slikic od ruske modre....kul so, ker so cisto navadne, samo barve so noro lepe, oci in dlaka...pa niso histericne, pametne so...par perzijk in siamk sem poznala, pa so bile totalno zabite.saj jih nimam zato nic manj rada, ampak to je dejstvo. ) MJAU! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 mmmiiiiiiiijjjjjjjjaaaaaaaaauuuuuuu Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Lepe, lepe so mice mace Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 muc muc Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 meni je pa tale mačka všeč http://www.diesel.pp.net.ua/news/2007-02-15-104 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 meni je pa tale mačka všeč http://www.diesel.pp.net.ua/news/2007-02-15-104 beautiful ja...sam hranjenje mi pa ni ušeč Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 meni pa ni vsec imeti divje macke doma...tudi tista scena v banji mi je cudna, ne samo hranjenje...ti ljudje so mi cudni, nekako... se mi zdi, da imet take zelje po eksoticnih zivaleh doma izrazajo neke vrste potrebo po izstopanju, kot npr. hud avto ali nekaj takega...posedovanje necesa zanimivega... ker clovek sam tega ne najde v sebi ali tega ne zna izrazit, 'ima' nekaj nenavadnega pac...(se mi zdi da ce imas resnicno rad te zvali, jih ne prineses na dom )seveda je pa macka krasna.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Jst bi pa že raje imela tigra kot pa to podivjano mačko, mi ni všeč. Sej mogoče je cukrček, samo po njenih mimikah me odbiva. Ji ne zaupam. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 takšno bi imela ... norveška gozdna mačka Pa ta maček je super sexy, grem stavit da komot dobi vse mačke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 meni pa ni vsec imeti divje macke doma...tudi tista scena v banji mi je cudna, ne samo hranjenje...ti ljudje so mi cudni, nekako... se mi zdi, da imet take zelje po eksoticnih zivaleh doma izrazajo neke vrste potrebo po izstopanju, kot npr. hud avto ali nekaj takega...posedovanje necesa zanimivega... ker clovek sam tega ne najde v sebi ali tega ne zna izrazit, 'ima' nekaj nenavadnega pac...(se mi zdi da ce imas resnicno rad te zvali, jih ne prineses na dom )seveda je pa macka krasna.... Točno - mačka je čudovita, ljudje pa.... no..... vse skupaj mi deluje primitivno. Raztrgati žival in to poslikati, pa 'igrica' z bombo.... :xx!: Dokaz več, kako ljudje naravo izkoriščajo za pokrivanje lastnih pomanjkljivosti, frustracij in napak.... Mačke so zakon Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 je kdo bil na razstavi mack prejsnji vikend? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Mene zanima, če so mačke tut lahko depresivne? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Po karakterju so pristne, nezamerljive (po mojih izkušnjah) in ne polagajo teže na naše mnenje. Super so, škoda, da trenutno ne morem imet nobenega. Ko bo pa to mogoče pa upam da na cesti najdem kakega zgubljenčka. Lahko noč vse muce, pa mišk ne preveč matretirat. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.