anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Jaz imam tud rada mucike - sem zrastla z njimi. Sem imela enkrat eno muco, ki je pri meni spala na postelji, pa je nekaj bilo in sem jo vrgla dol iz postelje. Ta mačka ni nikoli več bila pri meni na postelji, še če sem jo sama dala gor je skočila dol - toliko mi je zamerila. Pravijo, da si gospodar izbere psa, mačka pa gospodarja http://www.sff.net/people/christina/cat.jpg to ti je mucika Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 neeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 neeeee kaj ne ... še večje so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 neeeee neee kaj ? to je prav pasma mucik - main coon (če je slovnično nepravilno napisano se ne opravičujem ) Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 neeee, ne verjamem, dokler v živo ne vidim. ja, sem pa slišala, da maine coon so kar velika mačeta in košata. oz. ne, sem slišala za ragdollke, da so velikanjinje, ne pa za maine coon, sicer pa, niso to neke "gozdne" mačke, ako se ne motim? tole pa bele siamke. http://shrani.si/f/f/iv/16SBXnPj/ocshelterwhitesiamesemom.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 kaj pa tale http://www.fbipigeons.com/BIG_CAT.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 da se ne bom delala pametno spodaj je link kje piše vse o teh mucikih http://en.wikipedia.org/wiki/Maine_Coon kaj pa tale http://www.fbipigeons.com/BIG_CAT.jpg to je pa foto montaža ha ha ha Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 to je pa foto montaža ha ha ha kako veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 kako veš ne vem izmišljujem si Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ena risanka je bla, o mačku, ki je probal zbudit svojga gospodarja - po internetuje krožla. no, to si jaz mislim o njih, sicer imamo doma Tačka, ki je tak bel zašpehan muc in ga sosedov Garfild zajeava, no sva mu zadnjič posvetla, bo on že vidu Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ena risanka je bla, o mačku, ki je probal zbudit svojga gospodarja - po internetuje krožla. no, to si jaz mislim o njih, sicer imamo doma Tačka, ki je tak bel zašpehan muc in ga sosedov Garfild zajeava, no sva mu zadnjič posvetla, bo on že vidu a tale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ja ta ni dobra Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 je dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Jaz pa ponavljam vprašanje, ker ste ga spregledali , če so mačke tut lahko kdaj depresivne? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 moje mnenje je, da so lahko Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Jaz imam tud rada mucike - sem zrastla z njimi. Sem imela enkrat eno muco, ki je pri meni spala na postelji, pa je nekaj bilo in sem jo vrgla dol iz postelje. Ta mačka ni nikoli več bila pri meni na postelji, še če sem jo sama dala gor je skočila dol - toliko mi je zamerila. Pravijo, da si gospodar izbere psa, mačka pa gospodarja http://www.sff.net/people/christina/cat.jpg to ti je mucika madonca je velik Pozabla ... ja, muce so lahko depresivne, jst bi bla pa še bolj kot sem, če jih ne bi imela. To je najboljši antidepresiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 kdo ? ženska ali mačka muce so lahko vse tud režijo se ti lahko in zamerijo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 uoooooumoja hčerkica je lihkar pohvalila tega mačona res je lep in veelik a je to tut fotomontaža jaz še nisem vidla tako velkega mačka Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Mačke....lepe vendar hinavske!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Da zamerijo vidim na vsake toliko. Ma so bolj samosvoje kot hinavske. Rade se crkljajo, vsaj moja in zabijajo kremplje v kolena tut moja Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 uoooooumoja hčerkica je lihkar pohvalila tega mačona res je lep in veelik a je to tut fotomontaža jaz še nisem vidla tako velkega mačka jaz bi kar rekla, da ni fotomontaža - ker te vrste mačk so tako velike hinavske ? meni ne, mogoče so hinavske za nekoga ki jih ne pozna - imajo svojo voljo - in vsaka mačka ima svoj karakter - mogoče je res katera hinavska - tako kot človk - ne gre jih pa sedaj posploševati. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krensem 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 A je tle kera huda mačka? Pa da ni iz Žirov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 A je tle kera huda mačka? Pa da ni iz Žirov? Ja je, sam moraš še mal naprej odpeljat. 1 ovinek na desno pa do konca te ceste greš in potem, kjer je slepa ulica, se ustaviš in premisliš kam naprej, ker jaz ne vem. Sporoči še meni, če koga srečaš Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ej tle smo same hude mačke Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ej tle smo same hude mačke Moj Čombe /Majkl/ je hud mačkon.Glih gon se. Zdej, a tole spada v duhovnost sploh? A je kej duha tle? Ma je, ker smrdi kt svina. Zgleda da tko kt on cahna okol, tko tud drugi cahnajo njega. Drgač pa mam eno ponudbo. A kdo rab klope mrbit? Take, kt brusnice. Jih je Majkl poln, tko da jih dam čist pocen. Nek sem bral /mislm da je Nosorog pisal/, da dela marmelado iz divjih brusnic. Zdej, ti klopi niso glih divji, ampak če jih pohodš, so enake barve kt pohojene brusnice. Paaaa, če ktermu glih manjka brusnic...jst mu ponujam nadomestek za marmelado. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.