Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/4/"][b]Napoved za 4. teden[/b][/url] - [b]23. - 29. januar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 hm, men je ne pokaže pa sem ful z veseljem kliknila, da vidim kakšno bo stanje na nebu ta teden nekje tja do sredine tedna malce lažje dihanje ane.. Mogoče pa danes celo kaj s službo premaknem .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 hm...meni pa izpiše, da napoved žal ni na voljo.....no, bom pa še počakala..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 [color="#6600CC"]JST tut nič ne vidim , sicer je bila pa čisto nehumana ura, ko je bilo dano gor .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ahhhhh....u tem je fora..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Ježeš,....grem še jest probat Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 En mal počakmo punce.......sej bo Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Kako da ne vidite.. Eh, saj boljše, da ne...napoved je [color="#FFCC66"]zezamse.press[/color] Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Astra,...skor sme "nafintirala" Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 sem hotela komentirat, da ta teden si pa zelo hitra, marsa pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 [quote name='astra' post='623325' date='23. Jan 2006 ob 10:02']Eh, saj boljše, da ne...napoved je [/quote] [color="#6600CC"]Mogoče je pa bla gor, pa jo je Marsa taktično umaknila, da nam ne pokvari ponedeljka .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 pa do 2:15 sem jo skljocala, da bo ja vcer ze gor (pac do dons zjutri)! ne stekam, grem chekirat... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 uj,....bo,.bo,....jest pa po kofe letim.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 ze dela, ne vem zakaj se ni hotlo potrdit... (saj sem clo xml <za slowwwenijo> apdejtala z isto napovedjo, pa je delal, cudno)... no skratka, sem ponovno in se vedno ni delal in sem refreshala, zdaj pa dela. ma se mi bedast zdi. sem tolk not padla, da se mi ni dal nehat... pol je pa sploh gor ni blo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Mars nč sekirat,....pa thanks ...kofi mam...zdej pa ....pol pa .....ne vem še Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Preko zgornjega linka napoved ni dosegljiva, lahko pa jo vidiš, če greš na prvo stran... je pa tako, kot je Marsa nekje napisala...ni za občutljive... Thx, Marsa Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 a zato mi tko seka..... se je tole že poznal preden sem prebrala kar si napisala.....grem ojačat dozo pomirjevalnega čaja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 [quote name='astra' post='623432' date='23. Jan 2006 ob 12:09']Preko zgornjega linka napoved ni dosegljiva, lahko pa jo vidiš, če greš na prvo stran...[/quote] ja presneto, sploh nic ne stekam vec! men je prej odprlo, tud od tle in z osrednje, zdaj pa ne. to me en mal zeza zgleda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Preberi si napoved, pa ti bo jasno, zakaj te zeza... ------------------------- Res hvala za napoved. Sem imela prav, ko sem počakala nanjo, sem trenutno natanko takšna iz napovedi, vsa polna energije in polna idej...mlaj pa vedno močno čutim, bolj kot ščip...mlaj me vedno odnese v negativo... ...in zmanjka mi moči... Sem imela ideje okoli konca tedna, pa vidim, da me bo do takrat že minilo...meni napoved pomaga planirat lajf... ....si lažje razporedim obveznosti..in ne rinem skozi zid... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 ja saj, ta hip sme pomislila, halo kaj se pa bunim, saj je glih to not! mislim da zdaj dela (do nadaljnjega ocitno ) ja no, sory vsem za zmedo, ful klikov ze, pa nic, kao... no saj zdaj jo grem pa se jaz prebrat - z *drugimi ocmi*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Tekali bomo po raznih opravkih, mrzlično se bomo lotevali zadanih nalog in ves čas bomo bolj ali manj vznemirjeni in napeti, vendar ne nujno v negativnem smislu; nekateri bodo celo zelo dobre volje, vendar s kančkom norosti oz. objestnosti. [color="#6600CC"]Čim je norost v igri, sem jaz očitno zraven , no saj tule mi je všeč .[/color] Večinoma bomo tudi polni energije, ki pa nam je bo začelo nekako primanjkovati proti koncu tedna in nam bo pošlo tudi navdušenje [color="#6600CC"]Uh, treba pol šparat navdušenje, a ne[/color] morda bodo včasih radarji in podobni instrumenti povsem zatajili Predno izrečemo kaj, zaradi česar nam je lahko kasneje žal, in predno naredimo kaj nepopravljivega, štejmo do deset. [color="#6600CC"]Tole je pa pretežka naloga zame [/color] [color="#6600CC"]V bistvu se mi ne zdi tok napačno tole - očitno sem navajena na hujše napovedi , ali pa mogoče zato, ker spadam med one malo nore. Hvala Marsa [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 marsa, hvala.....kar se kontaktov tiče, se je men že začelo pred časom....vsaj računalniških....fatiranje v soboto prineslo nekaj koristnega....našla tinkturo tavžentrože....pa danes grem pogledat, če so dobili krvomočnico....slaba lastnost province, da skor nč ne dobiš..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 [quote name='astra' post='623439' date='23. Jan 2006 ob 12:14']... Sem imela prav, ko sem počakala nanjo, sem trenutno natanko takšna iz napovedi, vsa polna energije in polna idej...mlaj pa vedno močno čutim, bolj kot ščip...mlaj me vedno odnese v negativo... ...in zmanjka mi moči... Sem imela ideje okoli konca tedna, pa vidim, da me bo do takrat že minilo...meni napoved pomaga planirat lajf... ....si lažje razporedim obveznosti..in ne rinem skozi zid... Astra[/quote] si vmes dodala zgleda, jaz pa nisem pol vec vidla. saj men tud, ves... jo zarad tega lazje pisem, ker tud men koristi, nisem prevelik nacrtovalec, no en teden vnaprej pa je cist dobr vsaj priblizno se mal prilagodit oz. svoje nacrte itd. hec, jaz sem pa rojena na totalen mlaj. 4 ure od mlaja, cca. mi je pa zelo podobno kot scip, kar se tice ucinka.... [quote name='Pujsa' post='623458' date='23. Jan 2006 ob 12:54'][color="#6600CC"]Tole je pa pretežka naloga zame [/color] [/quote] zame tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.