Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

upam da ti je ze toplo mateja!!! da ze dela elektr. x!x xcrossfingx
groza tole, mrzla voda.. ko si polet zhejen, ni in ni mrzla, je stocis vec, mas slabo vest, a je se vedno mlacna.
Pozim, ko je ze itak mraz, pa hoces se z mrzlo umit in je totalna ledenica ze kar prec, pol pa vse bolj in bolj, da te nazadnje ze rezhe ona ledota (pa drugac maram mrzlo vodo in se po tusiranju najveckrat se z mrzlo splahnem)...

tud jaz dons na vse uboge pomislila, ojoj, revezi, ko je minus 22¨!!!!!!
strahota...

tkole pol vids.... :OO!:
bogi bogi folk ki jih zebe zdajle, kjerkoli.. v rusiji, povsod... ko so jim kake katastrofe bajte sesule, pa po kakih sotorih (:C: :V:) zdaj drgetajo in dobivajo ozebline....
to mi je pa res hudo..
pa lacni da so ljudje...
to mi je najbolj grozno.. ono OSNOVNO... pa da ni.....

oh, oh...

*

tim revez pol noci bil buden... ni mogel spat,... pol je sel pa ze pred 7. v solo.. se mi je tud smilil, v tak mraz tkole neprespan, pa bus cakat....

in tud jaz nisem mogla spat ponoc in tolk nekam sem bla zalostna....
tko nedolocno... zarad lajfa.....
da v bistvu takrat ne uzivamo, ko je treba.. takrat necesa ne naredimo, ko je treba... pol pa za nazaj gledamo in nam je zal....
*vsak* sam za svojo rit skrbi in gleda... pa taksno.... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Hecno, jest ponavadi spim ko top,...celo noč, sam par urc,..vseeno kolikor imam pač na voljo......nocoj sem pa dobesedno samo "dremala",...se vse zavedala,...vse slišala.....čudno,...pa še neki kao sanjala...pa itak me je nka melanholija dajala :8):

Mene tud ne pusti ravnodušno vsa ta nemoč ljudi.......pa brezbrižnost do drugih, razen do sebe.......čedalje bolj, se mi zdi prihaja do izraza tovrstni egoizem,.....škoda da gre v to smer.

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='624817' date='25. Jan 2006 ob 09:09']tkole pol vids.... :OO!:
bogi bogi folk ki jih zebe zdajle, kjerkoli..[/quote]

[color="#6600CC"]Aham, dons na železniški sem gledala, te brezdomce, ki so se greli ob radiatorjih :palec: , pa se mi je tok fino zdel, ko jih folk ni strupeno gledal, pa ponižujoče, da so vsi premogli vsaj tolk srčnosti xsrcx :palec: .

Jaz sem še vedno v ta entuziastični polovici tedna x:)x :palec: , no saj tudi še je in upam, da bo kar trajalo tut pol, ko naj ne bi več. Sem rada takšnale xsrcx .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='silki' post='624825' date='25. Jan 2006 ob 09:21']Hecno, jest ponavadi spim ko top,...celo noč, sam par urc,..vseeno kolikor imam pač na voljo......nocoj sem pa dobesedno samo "dremala",...se vse zavedala,...vse slišala.....čudno,...pa še neki kao sanjala...pa itak me je nka melanholija dajala :8):

Mene tud ne pusti ravnodušno vsa ta nemoč ljudi.......pa brezbrižnost do drugih, razen do sebe.......čedalje bolj, se mi zdi prihaja do izraza tovrstni egoizem,.....škoda da gre v to smer.[/quote]
a ti tud? ja pluton ma tud prste zraven... :)
ja, skoda... cist mim, vec das, vec mas, folk pa k seb stiska vse. :sick:
mra res vse kolapsnit, da bodo postekal, pa se tedaj ne - saj ze svet poka po shivih, saj ze kolapsira... :V:

[quote name='Pujsa' post='624828' date='25. Jan 2006 ob 09:25'][color="#6600CC"]

Jaz sem še vedno v ta entuziastični polovici tedna x:)x :palec:[/color][/quote]
xDDx kul. :palec: x8Dx
saj jaz sem cist ok, mi nic ne manjka.
spala sem do pol devetih (pol ko sem okol 7h le zaspala), sem na toplem, ceprav je mraz, je sonce, tko da mi ne pride do zivega..
torej, z mano je vse ok...
sam tko......
ne mors bit indiferenten do vsega......
ce ljudje trpijo, tud mene boli, saj sem tud jaz clovek.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='624834' date='25. Jan 2006 ob 09:32']torej, z mano je vse ok...
sam tko......
ne mors bit indiferenten do vsega......
ce ljudje trpijo, tud mene boli, saj sem tud jaz clovek.[/quote]

[color="#6600CC"] xyesx :palec: , tole mi je super fajn všeč pri tebi, pa še pri kom tule, da četudi ni v enaki situaciji, se ZNA postavit v kožo drugih, naredi kar se da, in dejansko ni indiferenten :palec: . Jaz tudi vedno bolj sprejemam trditev, da smo vsi eno, vedno bolj sem prepričana v to zadevo, vedno manj se mi zdi fraza.

Moj entuziazem je bil bolj na mojo učinkovitost vezan, saj vem da ti veš, pa da je bil za javnost x:Dx tvoj dodatek x;)x .[/color]

ne, ne morš bit indiferenten......se mi zdi grozno ves ta mraz, pa kaj nardi ljudem v že itak kritičnih okoliščinah.... :sori:

tud js se zbujala ponoči in sanjala ful....sam sem kr ok.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jp, jasno.....

se moram vcas se nazaj drzat, Pujsa, pri slabi vesti, ce jo zacutim (ker recimo sem jaz na toplem in lohk spim), ker tega pa ne maram.. ne mroem SEB navesit...
sam lohk pa so cutim. :)
ne bom zdaj namest nikogar njegovih cevljev nosila, vendar jih v mislih vedno za hip obujem. :vio:

amis, ti tud torej, ja, saj, pluton, kako ne bi drmal... x:o)x

Picasso

Marsa, kwa pa je s tem plutijem, da tok "drma",.....oz.na koga se je spravu? :sori:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jutr bo v konjunkciji z Luno, v teh primerih se mal kar na *vse* sprav, sicer v bistvu na strelce (pa na dvojcke, ribe, device)....
saturn je v opoziciji (soncu), pa dodatno da tele tezhe pa o smrti da se razmislja pa o tezavah pa taksno.
pa hlad.... to je pac tud saturn zraven....

Picasso

Thanks Marsa za razlago,....neverjetna si,..res vedno "na broju", thanks! :palec:

oh Silki, daj no mir, xDDx :8):
tu sem pac bolj na broju, ko pac jaz objavim te teme (mal za svoj nekaksen arhiv, se bolj pa zarad fidbeka, da je kar pri psoameznem tednu, zato tud vsako posebej objavim)....

tko da, enako, tud mene veseli, da pridete dat fidbek..
ze sploh da se povezhe kaj, mi je dbest..

pa lazje opazim, ce ma kdo kaj za vprasat, pa tko sprot za kako situacijo se lohk kaj pove..
tko da so se kar fajn razvile tele teme, sem zadovoljna. x^x x:Xx

Picasso

[quote name='Marsa' post='624863' date='25. Jan 2006 ob 10:09']saturn je v opoziciji (soncu), pa dodatno da tele tezhe pa o smrti da se razmislja[/quote]

[color="#6600CC"]Sem opazila nekoga, da je temo s tem naslovom odprl x;)x, tako da deluje ta vpliv :palec: .[/color]

[quote name='Marsa' post='624301' date='24. Jan 2006 ob 16:15']o sonck, sem glih vcer razmisljala, da kje si pa kaj ti. xDDx
super, evo, vidis. x8Dx x;)x :palec:[/quote]

x:o)x sem tukaj skoraj da vsak dan x;)x samo sem bolj v ozadju x8Dx
Sem imela zadnje čase bolj s svojimi mislimi opravka x;)x x:px Nisem vedela kako naprej, ker fax na katerega sem hodila 3 leta in opravila 1. letnik sem pustila in se prepisala na drugega, ki pa je po domače povedano isti šmorn xcivx pa ne toliko da bi bil slab...samo problem je bil v meni, ker nisem vedala kako se odločiti...zanimajo me namreč čisto druge stvari (astrologija, feng shui) pa nisem vedela kako naj se v to spravim...pustim fax in se zaženem v stvari, ki me veselijo, ali spacam fax in to kar me veseli za zdraven počnem xrolleyesx .
No to sem malo popucala...fax bo ostal in zadeve, ki me veselijo bodo za enkrat hobi xsrcx
Tale astrologija me je vedno vlekla...tako sem ubistvu vas sploh našla x;)x Samo me je potem minilo in nekako mislim, da nisem imela pravih knjig pri sebi :o|o: Nekako sem imela vedno željo drugim pomagati in vedno so me te raznorazne znanosti s katerimi si lahko pomagamo zanimale xsrcx
No saj bo...počasi ampak z veseljem...Za novo leto sem od mojega dragega dobila knjigo od Simona Browna Feng Shui :2src: . To me še toliko bolj veseli, da me on podpira, ker sicer ni bil tolk za te zadeve...
Z Bernom pa sem se tudi že menila...za kakšen začetni tečaj astrologije...upam, da bo uspel :8):
Potem vas bom pa končno razumela o čem govorite v temah astrologije x:Dx x:Dx x:px

Lp, S x;)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[quote name='sončk' post='624886' date='25. Jan 2006 ob 10:39']No to sem malo popucala...fax bo ostal in zadeve, ki me veselijo bodo za enkrat hobi xsrcx[/quote]
x^x Pametna odlocitev. xokx

*

Pujsa verjamem da si, si mroda ze letela odpirat seznam tem. ;)

Picasso

sončk.... :palec: :palec:

sicer pa hecen teden, kar se notranjega počutja tiče....načeloma sem ok....vsaketoliko me pa zagrabi kakšna melanholija, al pa kaj v tem slogu....kakšen temen miselni oblak....pol pa obrnem zadevo in sem spet skulirana....zelo nenavadno počutje....pa ne slabo...sam hecno pač.

kljub vsemu uspela zrezat včeraj en kup paspartujev za razstavo....običajno to ful mučno in zoprno delo....včeraj šlo kot namazano....danes pa fitnes....komaj čakam....

tocno tko tud jaz, amis... xyesx

sem te ze hotla pobarat, ce ze kaj migas, no imas pa par super dni natancno za taksnole. xokx

Picasso

[quote name='Amis' post='624919' date='25. Jan 2006 ob 11:08']sončk.... :palec: :palec:

sicer pa hecen teden, kar se notranjega počutja tiče....načeloma sem ok....vsaketoliko me pa zagrabi kakšna melanholija, al pa kaj v tem slogu[/quote]

[color="#6600CC"]Tut jst sem takšnale, ne žalostna, al pa nesrečna, sam kot bi nekje lebdela, potem je pa napad divje energije, ko full naredim v kratkem času, potem pa spet lebdenje x:o)x . No učinkovitost je še vedno nadpovprečna :palec: .

Sem eno fajn misel glihkar našla, pa jo mogoče poštulim semle - sej so se priporočale afirmacije za ta teden x;)x

Niso pomembne dimenzije ali cena daril, pomembno je, koliko je srca v njih. [/color]

[quote name='Marsa' post='624921' date='25. Jan 2006 ob 11:09']tocno tko tud jaz, amis... xyesx

sem te ze hotla pobarat, ce ze kaj migas, no imas pa par super dni natancno za taksnole. xokx[/quote]

migam migam...glede na nenavadno počutje mi stvari pravzaprav presenetljivo dobro tečejo.....včeraj nardila cel kup stvari, pa še sama ne vem kdaj in kako....hm...ziher so tako nastale pravljice o škratjih pomočnikih in podobno.....

konec tedna pa še prilepim in spravim v red, pa naslove si moram zmislit, kar mi je itak čist mimo....pol je pa kaj v plutonneptunovskem slogu......ma itak naslov ni pomemben....slike se nas dotaknejo al pa se nas ne....pa vsak svoje vidi noter....

[quote name='Amis' post='624966' date='25. Jan 2006 ob 11:54']pa naslove si moram zmislit, kar mi je itak čist mimo.......[/quote]
a ne, grozn! :)

v glavnem naddobr spedenaj! xupx

Picasso

:palec: xDDx

(*kolk pa mas materiala pripravljenega oz. zamisljenega?)

Picasso

placa je za cca 30 slik...sam jih bo več, k nimam tako zelo velikih formatov....

aha se mi je zdel da bo kaj taksnega.. glih prav. x8Dx :palec:
super no, se jaz se veselim. xDDx

Picasso

Bom zgleda morau napoved prebrat, k sm čist kul in ok ta teden. Miren, zbran, sam predvčerajšnjim sm mal zgage naredu, pa pol hitr poglihal....Pa starga sm natulu, da je butl, pa blo mišljen bl šaljivo, pa mi je kar mal zameru. Bunil pa sm se k ga folk izkorišča, pa ne zna rečt ne. No, mogoč pa spustim to napoved, bodo naslednje mal bl pomembne zame, se mi zdi..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...