Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='625146' date='25. Jan 2006 ob 15:02']aha se mi je zdel da bo kaj taksnega.. glih prav. x8Dx :palec:
super no, se jaz se veselim. xDDx[/quote]

hvala, marsa.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

[quote]Še več bomo sanjali in še bolj pestro, pa najbrž tudi bolj neobičajno, slabo bomo spali.[/quote]
Ja to! Naj se prosim neha. Noro, kaj vse zmorejo moji možgani :xx!:

[quote]Doživljali bomo najrazličnejše prekinitve, tudi kratke stike,[/quote]
Žarnica danes, upam, da je bilo to vse.

Marsa.

Dobra napoved. Resnično je noro odtrgan teden. Sama gužva, še v trgovino se med šihtom hodi, toliko dela. Sicer pa je tako pri meni že nekaj mesecev, a sem danes ravno to še posej čutil.

Andres

Ooo, glej ga, Andres!!! x:Xx :palec:
hej, sem vesela, ko si se oglasil, ja a ne, men tud dela, kar skor vse, cisti odstek.
Kako ste pa kaj z vremenom 'gor'? xDDx

Hy Melodie,
a ne, jaz tud nic ne spim, da ne govorim o crkavanju oz. nedelovanju zadev. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej vse ostalo je čist kul, sam tolk, kukr mam pa ta teden problemov z (za)spanjem :o|o: xrolleyesx
ful preveč misli mi šiba po glavi vsak večer.. kr neki, nič tko tečnega in strašnega, sam tko.. po dveh urah bedenja se zavem, da že dve uri razmišljam o vsem živem.. mi kar tko misli šibajo xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

heej.. glih hocem nekaj napisat, pa osvezen.
tole tud jaz, ze ves teden ne spim, cele ure ponoc budna, trapast ritem.
sam sem ok.

no zdajle sem hotla luc prizgat (pa je sam ena prizgana, nic tacga, da bi recimo bila vecja obremenitev, clo je manjsa) in: :bomb:

mislim jaz moram met skoz to na broju <te zarnice razne>, vcas pa se clo lucka cist raztresc (sem mroala zadnjic celo novo kupit, se je skurla cela, notr tud, kljub temu, da sem bla zlo pazljiva pri izbiri jakosti zarnice)..

mislim to se mi pa res TOLKRAT zgodi, ampak sam men.. zdaj pa: a sam jaz luc prizigam pr nas bajt?! x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='625668' date='26. Jan 2006 ob 11:07']Ooo, glej ga, Andres!!! x:Xx :palec:
hej, sem vesela, ko si se oglasil, ja a ne, men tud dela, kar skor vse, cisti odstek.
Kako ste pa kaj z vremenom 'gor'? xDDx

Hy Melodie,
a ne, jaz tud nic ne spim, da ne govorim o crkavanju oz. nedelovanju zadev. x:o)x x;)x[/quote]

Seveda sem se oglasil, ampak mi čas tako beži, kot je iz zvezd napovedano v tem tednu.
Vreme. Imeli smo sneg en teden, kar precej ga je bilo, okrog 15 cm. Zdaj pa je tudi že en teden bolj deževno kar pomeni, da je sneg skopnel. Nič čudnega, saj zunaj je osem stopinj.

Andres

a tko, no saj to me je zanimal.. in je topleje kot pri nas.. in clo dez? hec....
kot ves oz. se morda spomnis, me zlo privlaci islandija..
in kadar je kaj govora tkole, se nate spomnim. :palec: xDDx

Picasso

Ja, topleje je in predvsem včeraj ter danes niti vetra ni. Malo čudna zima. Mi je pa sodelavka rekla, da je možno, da bo še huda zima, ker je veliko vran.
Ker te Islandija tako privlači se tu ponuja še ena možnost da sem prideš. Namreč od marca dalje bodo na voljo trije letalski ponudniki iz Londona.

Andres

aha zanimivo, vrane... tu jih je velik, a mislis da zato? kaj pa kavke? :8):
a to enako velja?

*

ja saj vem, Andres, hvala, sam saj ves kaksna sem, me nic ne vlece pravzaprav nikamor, saj zivim pac kjer zivim, je dost vseen, tale potovanja pa tud drugacdimenzionalno pedenam... nisem zastonj tak blazen neptun...
no to je ze druga pesem..
mas prav, bi blo fajn cist tud v zivo in torej fizicno dozivet islandijo. x;)x :palec:

saj kaj pa ves, vcas se ti lajf cist zarola, bogve kaj me pich tkole... :palec:

xcivx xcivx xcivx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...