AmonRaa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Za začetek sem vam podal argument razprave, sedaj pa me zanima kaj za vas pomenijo standardi, nivoji, zakoni, omejitve...Skratka standardizacija sveta...ali takoimenovana naša realnost ? Sprostite svoje misli...čimbolj kritično mnenje, tembolj zanisljiva je končna ocena... p.s.Sem novi uporabnik na Forumu, in želim malo pokramljati z vami... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) Za začetek ,ene dolge teme(upam) bi rekel tole:Zakoni so narejeni za to da se ih krši,in kdo ih lahko ne upošteva,tisti ki ima škarje in platno,nastrada pa zmeraj tamali človeček ki pobira drobtinice. Popravljeno 24. januar 2006 -> sotlerx Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 kdo je pa 'tamali' sploh? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) "Mali človek"....? Menim da ni malih človekčkov. Ljudje se lahko samo označijo za "male", ker so prepričani, da niso sposobni česar več. Drugače realnost pride do izraza pri vsakemu človeku z ozirom na odnos do okolice in ostalih, ki ga ima. Če spoštuje sebe, spoštuje tudi ostale, in se mu to tudi krepko vidi.... Življenje je nekaj krasnega, božanskega, neskončnega nevem kakšno besedo bi uporabil, da bi izrazil svoje navdušenje nad življenjem, zato pa sem velik pristaš SVOBODE in LJUBEZNI. p.s.Takoj razjasnimo, nisem vernik...sem ponosen Ateist. Verjamem v Sonce(energijo). Popravljeno 24. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) Za začetek ,ene dolge teme(upam) bi rekel tole:Zakoni so narejeni za to da se ih krši,in kdo ih lahko ne upošteva,tisti ki ima škarje in platno,nastrada pa zmeraj "tamali" človeček ki pobira drobtinice. sotlerx, Se pa popolnoma strinjam s tvojo vizijo realnosti. Popravljeno 24. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Zakoni so kot pajčevina, ki majhne muhe le lovi. Za tolste muhe je prefina, saj skoznjo vsaka ubeži. citat Ljube Žerovchttp://www.modrostizbrane.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) se ne obremenjujem ...smo tako programirani, da trenutno realnost brez standardizacije ni možna. najraje pa funkcioniram v skladu z zakoni duše.... upam, da bodo to nekoč edini uveljavljeni standardi. Dokaj prisrčno je tole mnenje... Menim, da zakon duše je na obratni strani medalje kot standardizacija. V standardizaciji je vse omejeno na nivoje, kriterije oziroma na povprečje.(to je naša realnost). Nato vsaka stvar ima svojo nizko, visoko in srednjo vrednost, prav tako širino, višino in globino. Na podlagi povprečja se izdajajo knjige, medijske objave, zakoni, podatki, argumenti, prometni znaki, proizvodi,...vse je prirejeno za povprečnega prebivalca. Če strnem lahko rečem na kratko, da živimo v krogu. No...Glede duše pa ti predajam besedo... Popravljeno 24. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) Obeta se zanimiva tema... Ste se kdaj vprašali, kdo skrbi za to, da ne zaidemo iz orbite ...ha? Popravljeno 24. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Obeta se zanimiva tema... Ste se kdaj vprašali, kdo skrbi za to, da ne zaidemo iz orbite ...ha? Vidim po popravljanju svojih postov, da ljubiš standardizacijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) presegli bomo to kar nas rine povprečnost, boš videl globalizacija bo premagala samo sebe, če veš kaj mislim, vse se bo združilo in prepletlo, različne kulture, mišljenja, navade, običaji... na višji nivo, kjer ni zatiranja zakonov duše.... besedo si mi vzela iz tipkovnice... Globalizacija....ko slišim to besedo me kar prevzame... aaah...če bi lahko vsi gledali skozi lupo ljubezni?! Osebno mislim, da je Globalizacija dosti večja beseda, kot si sploh lahko predstavljamo in prav tako polagam "upe" vanjo. Svet že kaže prve pozitivne znake Globalizacije, vendar nas spremljeno katastrofe in vojne. Samo potruditi se je potrebno. , in skočiti iz standardizacije. To lahko naredi vsak posameznik. Kot pravijo, pomagaj sebi in boš pomagal vsem okoli sebe. Prepričan sem...Z vsakim trudom si poplačan. >Trust me< Veš kam ciljam? Popravljeno 24. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 (popravljeno) Povezava deluje... Prvi znaki globalizacije. Človek se je že davno ločil na različna področja s preseljevanjemz jeziki itd itd. Sedaj išče pot nazaj. V obeh smislih (fizično in duhovno). Popravljeno 24. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 24. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2006 Vidim po popravljanju svojih postov, da ljubiš standardizacijo no, ljubim nikakor ne, ampak jo spoštujem. Velika razlika. p.s. Nekaj sem še nameraval dodati v predhodnem postu, poleg trditve ...zakoni so narejeni za jih kršit...ali nekaj podobnega. Osebno bi napisal raje, da so zakoni za jih spoštovati...na tak način jih lahko odpišeš. Skušaj to dešifrirat? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 me veseli, da mas 'pozitiven odnos' do lifea!! men ag zadnje case precej manjkal... sicer pa, kaj ma zdej vera pri tem... saj majo tak odnos lahko vsi, neglede na to ali so vreni ali ne... pa tudi.. .vidim, da same vere pac ne sprejemas, kot nekaj prav tako lahko 'pozitivnega'. pac.lahk bi pa tudi dbato udarli kaksna je razlika med tistim clovekom ki verjame v sonce ali tistim, ki verjame v boga, ali tistim ki verjame v kaj drugega. Pomoje prav NOBENE! na konc so vedno vazna samo dejanja! moje mnenje pac. in nekdo se je menda razsvetlil med ribarjenjem, nekdo pa z predanostjo in pomocj drugim... nekdo v meditaciji, nekdo pa v cem povsem tretjem... ni PRAVE poti, ki bi jo lahko vkalupili pomoje... vsak ma svojo ohraniti 'ppozitiven' odnos do lifea pa je vsekakor dobro! ---------...Življenje je nekaj krasnega, božanskega, neskončnega nevem kakšno besedo bi uporabil, da bi izrazil svoje navdušenje nad življenjem, zato pa sem velik pristaš SVOBODE in LJUBEZNI. p.s.Takoj razjasnimo, nisem vernik...sem ponosen Ateist. Verjamem v Sonce(energijo). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Za začetek sem vam podal argument razprave, sedaj pa me zanima kaj za vas pomenijo standardi, nivoji, zakoni, omejitve...Skratka standardizacija sveta...ali takoimenovana naša realnost ? Sprostite svoje misli...čimbolj kritično mnenje, tembolj zanisljiva je končna ocena... p.s.Sem novi uporabnik na Forumu, in želim malo pokramljati z vami... To vse bi lahko pomenilo ( no morda ) omejevanje svobode Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 a sm lahk tvoj prajtu ojoj... men se ze mesaaaa --------se ne obremenjujem ...smo tako programirani, da trenutno realnost brez standardizacije ni možna. najraje pa funkcioniram v skladu z zakoni duše.... upam, da bodo to nekoč edini uveljavljeni standardi. ja! skoda k ni ze zdej tko --------- presegli bomo to kar nas rine povprečnost, boš videl globalizacija bo premagala samo sebe, če veš kaj mislim, vse se bo združilo in prepletlo, različne kulture, mišljenja, navade, običaji... na višji nivo, kjer ni zatiranja zakonov duše.... pomoje bl slabo skrbi... alpa sm jst biu mal cudn,,, ----------...Ste se kdaj vprašali, kdo skrbi za to, da ne zaidemo iz orbite ...ha? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 AmonRaaEna misel me spremlja od rojstva ... kdo spoštuje samega sebe,spoštuje tudi druge in nasprotnike v razmišljanju.Če zakon spoštujem,ni rečeno da ga ne smem kršit. Edina pravica na tem svetu je DA MI NOBEDEN IN NIKOLI NE MORE VZETI MOJE MISLI. Je pa ena zadeva ,če so postavljene norme in zakoni po tem bi to morali vsi spoštovati,a ker smo tako različni je to nemogoče. Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 (popravljeno) Free;Vera prevzema vlogo gonilne sile, ker se smatra kot tvoja lastna vzgoja. Manifestira pa se pri tvojem odnosu do okolice in življenja. Oblikuje ti samospoštovanje, hvaležnost, izražanje samega sebe, in odnos do ostalih ljudi ter vsega živega. (življenja na kratko) Zelo pomembni faktor pri razumevanju realnosti. Praktično razumno gledaš skozi »vero«.Prepoznavanje pozitivnega je tvoja lastna vzgoja podzavesti in zavesti. Namreč podzavest je skupek nerazumljivih informacij, zavest pa so obdelane informacije. Bistveno je, da pospraviš vsako v svoj predal s pomočjo tvojega miselnega vzorca. Če je bil »izračun« v bližnji preteklosti napačen, se izraža v slabi volji, in če ga ne razrešiš ga postaviš na »čakanje« v podzavest ali med nerazumljive informacije in greš naprej.(se začneš vrteti v krogu). V sedanjem času imaš na milijone zaznav, percepcij, katere je potrebno dnevno obdelati, zato je zelo pomembno kako razumeš svet in realnost (asociacija je računalnik). Vsako stvar daš v svoj predal, lahko si namisliš zlate arhive v katere spravljaš informacije ter podatke. Vse se razvršča po kategorijah, naprimer zato je pri vsakem otroku pomembno, da se igra s kockami, da jo postavi tam kjer spada in ureja svoj miselni vzorec.(vero). Rešitev tvoje nejevolje je obdelava pretekle nerazumljive informacije ali napačnega izračuna. Tako imenovani engram. x!x Skratka preveč se obremenjuješ, ...ko se boš nehala obremenjevati, boš našla rešitev. Mihaelos, točno tako, vendar je zelo pomembno razumeti razliko med zakoni, nivoji in realnostjo, to pa lahko naredimo le tako, da si življenje ogledamo skozi lupo ljubezni. Edino takrat, kadar si miren v ravnovesju, lahko povečaš percepcijo realnosti in razrešiš materialni svet. Do takrat pa se omejuješ z njim in ga približuješ nematerialnemu. 3 dimeznija – fizična realnost, um – 4 dimenzija(neodvisna realnost, skratka neomejena). To pomeni, da človek svoje razmišljanje približa reanosti tako, da misel vidi v čustvih ne pa da jih dejansko ubesedi (v glavi). Misli(energija) so v razmerju s fiziko(besedami) 10000 proti 1. Misel dela v brezčasovnem prostoru tako da zaznava ni omejena, z razvojem čustvene inteligence, se nam potecialno večajo metafizične sposobnosti. Manifestirajo se pri opazovanju fizičnega sveta. Malo lastnih izkušenj… Osebno zapazim dogodke ali trenutke, ki so se zgodili v stotinki sekunde, in ustvarjam razkol med časom in prostorom. To je popolnoma možno. Prav tako, kot regeneracija človeka oziroma njegovega fizičnega telesa. Mi imamo sposobnost tudi genetske mutacije, samo z duhovnim podvigom. Popravljeno 25. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 Zelo pomembno je izražati svoje stališče in zaznavati svoje čute ter spoštovati samega sebe in življenje v katerem živiš. Razreševati pretekle informacije, in jih odelati tako, da so popolnoma jasne. Na koncu vsake rešitve se vprašati, zakaj se je to zgodilo, in kakšen je nauk. to je uzklajevanje razmerja med dobrim in slabim. In prihajanje v višje duhovno stanje, seveda s hvaležnostjo samemu sebi za vsak podvig, in dodatno sposobnost.(meta-fizično). http://www.holisticwebs.com/eye/disk2.gif Da razložim nekaj pojmov, ki sem jih uporabil. lupa ljubezni ali Tretje oko, je pogled v višje dimenzije. Ljubezen je ravnovesje pozitivnega in negativneg. Ali jing and jang. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 (popravljeno) AmonRaaEna misel me spremlja od rojstva ... kdo spoštuje samega sebe,spoštuje tudi druge in nasprotnike v razmišljanju.Če zakon spoštujem,ni rečeno da ga ne smem kršit. Edina pravica na tem svetu je DA MI NOBEDEN IN NIKOLI NE MORE VZETI MOJE MISLI. Je pa ena zadeva ,če so postavljene norme in zakoni po tem bi to morali vsi spoštovati,a ker smo tako različni je to nemogoče. No, bom razložil svojo izjavo o zakonih. Eno so zakoni, njihova kršitev te pripelje v zapor ali v norišnico. Lahko pa zakone obravnavaš z razumevanjem in jih prerasteš! Primer: Če nas državni organi omejujejo z zakoni, da nas obdržijo v avtomatizaciji (znaki levo znaki desno, nesmeš to nesmeš uno,...po novem še video nadzor in satelitske zdravstvene kartoteke,...) uporabi razum, da preštudiraš s kakšnimi zakoni te omejujejo, pol pa njihove zakone uporabiš za obrambo in jih postaviš na kolena. Zakoni ponavadi prerastejo v duhovne omejitve, in prav tako namišljene "zidove". Obstaja še ena kršitev, fizičnih zakonov, s to se popolnoma strinjam. Katere lahko nadgrajuješ samo s spoštovanjem. Tako si deležen lastnega priznanja in si označuješ lastne podvige. Edino z resnico prerasteš duhovne omejitve, tako da jih razumeš kot nauke in ko jih prepoznaš se začnejo pravi podvigi, prav tako da spoštuješ življenje in univerzalna pravila, samo tako prideš ven iz okvirjev namišljene trodimenzionalne omejitve v realnost. Ter se nehaš vrteti v krogu. Zato pravim, da ljubezen edina resnica, vse ostalo je iluzija. uuh...sedaj sem pa preveč povedal....hehe...boste imeli za komentirat. Popravljeno 25. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 AmonRaa Kratko vprašanje: Katera resnica je prava in edina,mislim vsak od nas ima svojo resnico in razloži svojo definicijo RESNICA.LP Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 kako lahko sploh obstaja ena in edina resnica, ce pa je vsak clovek sam svoj in ima vsak svojo resnico?ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Trentuno poteka dokumentarna oddaja o našem "nastanku"...na SLO 2. Bomo videli, koliko bodo povedali tokrat. Vsakokrat več....En dan bo resnica. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 (popravljeno) kako lahko sploh obstaja ena in edina resnica, ce pa je vsak clovek sam svoj in ima vsak svojo resnico?ajdek Vsak človek dejstvu nekaj doda, ali pa odvzame, ter naredi svojo resnico. Ampak najprej je vedno dejstvo. Podobno kot igra telefon. Prvi pove eno stvar, zadnji na koncu pove čisto nekaj tretjega. Razumljivo? p.s.Zato se je potrebno trudit, da pravilno oceljuješ, poveš točno tako kot je, in se sinhroniziraš na realnost. Obenem tudi svoje umske percepcije. Praktično, da se ne laže samemu sebi, ne zmišljuje, pretirava,...Metafore so dovoljene, ker predstavljajo skupek občutkov, ascociacij...Če bi uporabljali telepatijo, bi rešili problem multi- realnosti. Popravljeno 27. januar 2006 -> AmonRaa Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 28. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2006 Kaj to je vse, kar lahko poveste v zvezi z realnostjo? Uhh...kje je vaša "duhovnost"? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 OK AmonRaaRealnost je nekaj kar je točno tako kot vidimo,občutimo in točno tako določeno zadevo prenesemo, povemo brez dodatkov ,brez ulepšavanja .Če je levo je levo, če je desno je desno a ne nekaj vmes.Črna barva je črna in ne more biti rahlo črna.Ali je taj svet v katerem živimo realen, ali so mogoče naše sanje realen svet in sedanji svet so mogoče sanje.Kaj če se pogledamo v ogledalo in se vidimo v njem,mogoče je tisto notri v ogledalu realen svet, no sedaj sem jaz krepko pretiral . Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.